2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

10 film, amit legjobban várok 2013ban.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2012 bitang erős év volt filmek terén, és úgy tűnik ez az év sem lesz harmatgyenge. Nagyon sok filmet várok amiket órákig tudnák sorolni, helyette az 10 legjobban várt filmet sorolom fel, amik nem sorrendben vannak. Hanem csak úgy felsorolás szinten.

Boszorkányvadászok

Bevallom gyerekként gyűlöltem a Jancsi és Juliska mesét. De a film, aminek az alapja ez a mese nos..... Igencsak ígéretesnek tűnik. Végre olyan formájában készül el ez az egész, ahová illik. További jó pont hogy az egyik főszareplő az a Jeremy Renner, akit az elmúlt időszakban igencsak olyanokat tett le az asztalra, amiket megkedveltem (Avengers, Bourne Legacy etc....). Sokan már temetik a filmet hogy elég nagy az eltaknyolás veszélye... Nos, ennyire pesszimista azért nem vagyok.

Evil Dead (Gonosz Halott Remake)

Annyira de annyira elegem lett az elmúlt időben a horror filmekből hogy az hihetetlen. Ez lehet annak köszönhető, hogy tavaly szinte rekord mennyiségben jöttek ki kézikamerás áldokumentalista filmek, amiknek a szintje valahol pont ott, jó mélyen van. Ám amikor megláttam ennek a filmek a Red Bandes trailerét, utána elég gyorsan elő kellett keresnem az állam az asztal alól mert olyat zuhant a trailer láttán, hogy a koppanását még valahol Londonban is hallani lehetett. Elképesztően megfogott az atmoszférája, lehet hogy horror filmet így még soha nem vártam. Egytől félek, hogy az egész átmegy eszetlen hentelésbe, vérfröcsögésbe és gusztustalankodásba, ami a trailerben is látható nyelvfelvágós jelenetből kiindulva elég esélyes.....

Man Of Steel - Az acélember

Nem vagyok oda Supermanért. És akkor még finom voltam. Emlékszem úgy 10 éve a Cartoon Networkon ment az Igazság Ligája animációs változata, amiben Superman valami impotens, koxos gyúrós baromra hasonlított, aminek a látványától felment bennem a pumpa, és elég magas volt az elkapcsolási faktor. De amikor megláttam az Acélember (mert manapság nem szokás a film címét mintázni a főszereplőről . lásd: Batman (A sötét lovag), de el kell mondjam ez most más. Ez bejövős nagyon. Talán az az oka hogy Nolan papa (Christopher Nolan) is segédkezik a filmben ami jó pont. Ráadás erre Zack Snyder (300, Watchman) mint rendező. És ha már Nolan papa, akkor nem elhanyagolható Hans Zimmer, mint a film zenéjéért felelős kartárs, akinek keze nyoma már a trailerben is fellelhető, és üdvözölendő dolog az ő foglalkoztatása.

The Incredible Burt Wonderstone

Végre a film ahol Jim Carrey is BACK IN BUSINESS! FCK YE!
Hogy én mennyire várom ezt a pillanatot, mert a legutolsó próbálkozását Carrey-nek mint Mr.Popper, erős facepalm effektussal tudtam csak lenyelni. De úgy tűnik jön a film, ahol talán Mr. Ventura újra megcsillanthatja üde mosolyát (és hátát). Természetesen nem elhanyagolható Steve Carell, Steve Buscemi, és Olivia Wilde szereplése. Azért kíváncsi vagyok hogy a magyar haverok, milyen címet rittyentenek ennek a filmnek.

Star Trek - Into Darkness

A másik film amivel kapcsolatban vannak hiányosságaim. Ugyanis egy filmet és egy sorozatot nem láttam még a Star Trek érából, pedig nem zárkózom el ettől a műfajtól, csupán eddig semmi nem vett rá arra, hogy belevessem magam az egészbe. De a hatalmas hype, és a trailere meggyőzött arról hogy érdeklődés övezze a filmet a részemről. Természetesen befogom pótolni az első részt, mielőtt jön ez, hogy azért ne úgy üljek be a moziterembe mint valami tudatlan húsgombóc, aki néz ki a fejéből.

Iron Man 3

Következik az a film, amire kimerem mondani hogy az év legjobban várt filmje (részemről). Nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan sikerül megközelíteni a Bosszúállók által feltornázott lécet. Mert szerintem mindenki kíváncsi arra, hogy ezek után hova tovább. Abban egyet értek, hogy az eddigi út nem járható, ezért az eddigi rendezőt, Joe Favreau-t lecserélték, helyére Shane Blacket tették, és a film első trailere nos, meglehetős izgalommal vértezett fel, ugyanis az már most látható hogy az eddigi Vasember stílusnak lőttek, és most valami egészen más, kissé darkosabb jön (nem hinném hogy TDKR szint, de megteszi).

World War Z

A híres könyvből filmadaptáció készül, aminek a magyar pajtások nemes egyszerűséggel Z világháború nevet adták. Gratulálok. A film maga nem néz ki rosszul. Brad Pitt újra beveti magát, jönnek a zombik akik elárasztják a földet meglehetősen látványosan. Azt elsőre kimerem jelenteni hogy a film full buta lesz, de remélem ez nem válik kárára. Mert az ötlet alapjául szolgáló könyv remek alkotás, kár lenne annak a hírnevét bemocskolni efféle taknyolással.

Scary Mo5ie -

Buta, bárgyú, de tökéletes fegyver arra, hogy az istenverte áldokumentum filmeket kifigurázza. Az áldozat ezúttal a Paranormal Activity 4, mely csak azt kapja amit megérdemel. A szereplőgárda is impozáns: Ashley Tisdale, Terry Crews, Heather Locklear. Emellé jön Charlie Sheen és Lindsay Lohan akik pontosan azt a szerepet játsszák el, amit kell: önmagukat. De azt még mindig nem értem, hogy a viharba sikerült Mike Tysont berángatni a gárdába. :F :D

Die Hard 5

Annyit beszéltek erről a filmről, hogy nem lehet ne bevenni a talonba. Erre jön még a jó trailer, illetve a keresgéld a magyar szereplőket faktor. Meg az ismerd fel melyik budapesti épület lehet az című játék. Bruce Willis kezd kicsit lecsúszni, elvállal minden szerepet amit az orra alá dugnak, de a színvonal kezd kicsit csökkenni vagy egyáltalán nem változatos, és nem, nem jött be nekem a Looper. Remélem azért hazai pályán újra erőre tör Willis bá. Az esély adott.

Thor2 - The Dark World

A Marvel idén sem viccel. Egyből 2 filmet is bevetnek a "második fázis" keretein belül melynek csúcspontja 2 év múlva bemutatásra kerülő Bosszúállók 2. Bevallom elsőre az első rész annyira nem jött be. Ennek fő oka a mindennél erősebb CGI, ami sokak szerint jó volt, nálam azonban kezdetleges szemrák effektust idézte elő. Az a túl színes Asgard már sok volt. Másodjára már megszoktam és már nem volt gondjaim a filmmel. Ebben az esetben is kíváncsi vagyok hogy a színvonal, milyen lesz.

Nos ennyi lett volna, köszönöm hogy végig olvastad eme monológot :) :)

Hozzászólások

(#1) .noxwill


.noxwill
(PH! kedvence)

AZ általatok várt filmet is nyugodtan osszátok meg eme topic szent keretein belül ;) ;)

All→M8

(#2) Gergosz2 válasza .noxwill (#1) üzenetére


Gergosz2
(PH! kedvence)

Látom szereted a képregényadaptációkat :)

Amire kíváncsi leszek az Sin City 2, illetve a Hobbit folgytatása bár még az első részét sem láttam.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#3) .noxwill válasza Gergosz2 (#2) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

Egy kicsit :P

A Sin City2re én is kíváncsi vagyok, bár a moziba nem fogok elmenni, mert az első rész annyira nem jött át.
A Hobbit meg az ami teljesen hidegen hagy. :U

All→M8

(#4) Armahun


Armahun
(PH! addikt)

Az oblivion-t talán megnézem.

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#5) kmisi99


kmisi99
(PH! kedvence)

Elkezdtem nézni az evil dead trailerét kb a 70% nál bezártam. Már elég ennyi hogy lássam ezt nekem kötelező lesz megnézni. Ez valami kegyetlenül jól néz ki nagyon jól kidolgozott volt. Alig várom. :Y

Dell Precision M4600

(#6) #57919488


#57919488
(törölt tag)

+ még ezek jók lesznek szerintem:
Gengszterosztag, Megtört város, Pain & Gain, Elysium, Dead Man Down, Bullet to the Head.
És most válogasson az ember, hogy hányra lesz pénze amit moziban néz meg és melyik jót melyik jó rovására :DDD :W

(#7) .noxwill válasza #57919488 (#6) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

Pain&Gain? Mark Whalberg megszabadult Tedtől és beszabadult egy konditerembe a Skorpiókirály mellé? Fasza :D

És amúgy abszolút jogos felvetés :D

All→M8

(#8) svensson


svensson
(PH! félisten)

Mennyi filmőrült van itt.. :D

10 film, amit a legjobban várok idén: . :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#9) .noxwill válasza svensson (#8) üzenetére


.noxwill
(PH! kedvence)

filmet néz ni yó :P

All→M8

(#10) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)

Remélem az Evil Deadben elérik kb azt, amit anno sikerült az eredetivel. :D Vajon a második részből is csinálnak remake-t? Mert manapság nem vettem észre. hogy lett volna valamikor látványos horror comedy.

Én még az idei (?) Schwarzenegger filmeket várom, 10 éve nem csinált maradandót az ürge. :O

Ja és a képregény-adaptációkkal már a tököm kivan. Lehet kövezni. ;]

[ Szerkesztve ]

Primitív kérdésre nincs helyes válasz.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.