2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Türelemjáték

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hozzászólások

(#1) Vakegérke


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép a végeredmény, de nagyon pepecs munka. Megszállottság, és (gondolom,) sok pénz kell hozzá.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#2) Mbazsika


Mbazsika
(tag)

Helló!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy miért szoktál le arról, hogy csak egy preview képet teszel ki a videóról és arra kattintva ugrik át a youtube-ra? Sokkal gyorsabb volt az oldal.

Üdv: Balázs

(#3) buherton


buherton
(őstag)

Lenyűgőző a részlet gazdagás és ami még inkább feldobja, hogy a koszosodást és az elhasználódást is nagyon élhetűen visszaadta. Amit viszont nem értek, hogy miért cserélte fel a has és hát színeket. Alulról kell világosnak lennni és fölülről sötétnek.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#4) Nordic válasza Mbazsika (#2) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Ha már van ilyen lehetőség az oldal motorjában ,akkor használom. Kicsit egyszerűbb a dolog nekem is(újabban kicsit kevesebb az időm videókat keresni).

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#5) Armahun


Armahun
(PH! addikt)

És hogy repül? ;]

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#6) Mbazsika válasza Nordic (#4) üzenetére


Mbazsika
(tag)

Ok. Igazán a gond a logout Blogtermés blokkjával van, nem egy adott poszt linkje van egy bejegyzés mögött, hanem a komplett blog.

(#7) szaszyka válasza buherton (#3) üzenetére


szaszyka
(fanatikus tag)

Az antennákat elnézve az orron, valószínűleg ez a példány éjszakai vadásznak készült, és a sötét hassal nehezebben szúrhatták ki a földről.

Lenovo Thinkpad X220 :D

(#8) daa-raa válasza Vakegérke (#1) üzenetére


daa-raa
(Jómunkásember)

Hogy mennyi pénz kell hozzá, az érdekes kérdés. Lehet hatalmas összegeket költeni rá, de ugyanazt el lehet érni akár töredéknyi anyagi ráfordítással is.

Pl megveheted az Infinity-t ~60-70k-ért. De nem leszel előrébb, mintha megvennéd a Veda vagy társai kínai pisztolyt tizedennyiért. Utóbbiaknál fel kell políroznod a tűt (illetve tűket, mert többnyire egy egész készletet veszel meg 7-8k körüli áron), plusz pár apróság. Kb 1-2 óra ráfordításával eléred ugyanazt a szintet, mint az Infinity-vel. Emellett fillérekért kapsz hozzá alkatrészt.

Aminek az árát nem lehet csak úgy elkerülni, az maga a makett. (A videoban látott Hobby Boss Me-262 B-1a/U1A 5900 HUF körüli áron van.) Amivel el tudnak szállni a költségek, azok a különféle kiegészítők. Ide egy kis műgyanta, ide egy kis réz, ez, az, amaz. Ez a készlet árának a többszöröse lehet. (Jelen esetben a futóművek 1700 HUF, az Eduard rezek 5100 HUF, a QuickBoost rádiótér ~1000 HUF, a QB hajtómű ~1800 HUF, az Aires orrsegédszárnyak ~3800 HUF, a CMK hajtómű ~6800 HUF. Ez összesen ~20000 HUF.) Persze semmi sem kötelező. A festékek tégelyenként/flakononként 6-800 HUF, ebből vagy 5-6 féle kellett, de egyiket sem kellett teljesen felhasználnia a maketthez, szóval nem érdemes telibe számolni őket.

Vannak olyan fallal körülvett városok, melyeket nem szabad megostromolnod. - Szun-ce XL

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.