2020. augusztus 13., csütörtök

Gyorskeresés

Kis kitérő meg egy videó

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Heroes VI - mit is mondhatnék? Sikerült egy újabb nagy címet totálisan kivégezni. :W Várépítés egy nagy nulla, a kampány még könnyű fokozaton is brutálisan nehéz, ráadásul elveszett az igazi Heroes játékokra jellemző hangulat is, és ez az amit már nem vesz be a gyomrom :((( . Hiába hitegettek a magyar készítők, hogy sok ötletet merítettek az ötödik részből(ami még jó is volt, leszámítva a k*rva sok töltési időt a körök között), ebből szinte semmi sem igaz, kérem szépen ezt elb*sztátok, de nagyon.
R.I.P. Heroes Of Might And Magic sorozat! :O

És akkor a dühöngésem után jöjjön a mai videó:

Hozzászólások

(#1) total90


total90
(veterán)
LOGOUT blog

Heroes nálam a 3-nél ért véget, mái napig azzal LAN-ozunk a haverokkal :K A többi nekem túl csiricsáré.

A videó meg mekkora :Y

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#2) danih


danih
(addikt)

Hol vetted a játékot?

(#3) #65675776


#65675776
(törölt tag)

A várépítés azért egy nagy nulla, mert nincs a hűde részletes belső nézet? Az miért probléma? A funkcionalitás megvan, a belső nézet pedig egy patch formájában bele fog kerülni (legalábbis ezt ígérik a készítők). Ez egy nagyon kicsi probléma, játékmenetileg totálisan lényegtelen.

Ha a nehéz hadjárat probléma, akkor valószínűleg a Commandos még sz*rabb.

(#4) nincsisbéla


nincsisbéla
(aktív tag)

Mázlista egy sofőr. :D
Mondjuk az autója jó állapotban van... :U

Mentalita'

(#5) Nordic válasza #65675776 (#3) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Sajnos én ilyen vagyok, a nagy kedvenceimre(pl. az említett Heroes sorozat) elég háklisan tekintek, az apró részletekre harapok. Számomra volt egy jól működő rendszer(pl. H5), és szerettem, ez az új irányvonal nem jön be. Az ígéreteket hagyjuk, abból dunát lehet rekeszteni manapság, hisz mindenki ígérget, aztán a 80%-a sosem valósul meg.

A nehézségről annyit, hogy igazad van, a Commandos se volt kutyaf*sza, de nem volt lehetetlenek a pályák. A Heroes 5-nél már a necro kapány első pályája sok volt, 3 féle képpen nem tudtam mit kezdeni az utolsó várral, mert ha bele szakad az ember, akkor sem tud leütni 3 alap egységgel egy 5x akkora sereget. Ha netán user error(amit kétlek, eddig egyedül a H4 kampányát nem toltam végig, mert nem jött be a játékmenet és töröltem), akkor meg nem nekem való ez a játék.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#6) #65675776 válasza Nordic (#5) üzenetére


#65675776
(törölt tag)

A többség mindig amiatt sírt, hogy a játék random dobálja a felvehető skilleket. Most megkapták a full controllt. A jelek szerint van akinek ez nem jön be.

HoMM5 necro kampányában nem emlékszem rá, hogy lettek volna nehézségeim.

(#7) Nordic válasza #65675776 (#6) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Bocs azt elírtam, az új rész első necro pályájával *opok, 3 napja. Egyenlőre elegem lett belőle.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#8) Kephamos


Kephamos
(addikt)

Szerintem is igen gyenge lett a az új Heroes. (Eleve nem értem, hogy mindek kellett a nevét megváltoztatni. Ebben a formában ez így egy sorozat első része. :F )
Hiába mondja daa-raa kolléga, hogy a vár belső nézete egy elhanyagolható és majdhogynem felesleges dolog, de attól még nem az. A híróz sorozat számomra mindigis leginkább a hangulatról szólt és a hangulathoz nagyban hozzájárult, hogy a vár belseje remekül meg volt csinálva. Pl azt sem értem, hogy a nyersanyagok listáját miért kellett megkurtítani. Az egységsugarú állampolgár számára így már játszható lett vagy mivan?
A "randomdobálás" meg nem is volt annyira random. A legtöbbször tudtad olyan irányba vinni a karaktert amilyenbe akartad.
Az igazság az az, hogy ott egyszerűsítettek, ahol nem kellett volna. Mindenesetre még adok majd egy esélyt a játéknak, de szkeptikus vagyok. Ez így ebben a formában nem az, amire én vágytam. Se higany, se vár... Apróságok, de mint tudjuk a részletekben lakozik az a bizonyos patás.
A majd "megpecseljük"-ben pedig nem hiszek. Mostanában a nagy kiadók és/vagy fejlesztők nem kényeztettek el minket azzal az aprósággal, hogy betartották az ígéretüket. Egyre inkább valósnak találom azt a megállapítást, hogy az user csak egy szükséges és idegesítő tényező a kiadó és profit között. Vedd meg és fogd be. Ha még örülsz is az csak jó, ha meg nem az meg mindegy. Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadnak el.
mod.: a videón szerintem nem a sofőr esik ki a kisbuszból, hanem az utas. Amennyiben számít ez valamit. :)

[ Szerkesztve ]

(#9) Huma válasza Kephamos (#8) üzenetére


Huma
(addikt)

A vár belseje most is meg lesz csinálva. Később, egy patch formájában fogják orvosolni a dolgot. Nem hiszem, hogy hazudnának ezügyben.

"Pl azt sem értem, hogy a nyersanyagok listáját miért kellett megkurtítani. Az egységsugarú állampolgár számára így már játszható lett vagy mivan?"

Szerintem azért lett megkurtítva mert felesleges volt annyiféle nyersanyag. Én teljes mértékben egyetértek ezzel a döntéssel. Ezzel nem lett egyszerűbb a játék inkább kivettek egy véletlenfaktort belőle (ami egy stratégiai játékban előnyös). Ha a játékosnak nem volt szerencséje akkor pont úgy kolbászolt a térképen, hogy pont azokat a bányákat nem találta meg amire szüksége lett volna.
Az egységsugarú állampolgár kijelentésed azért nem állja meg a helyét mert ez a rész az összes többi résznél nehezebb és komplexebb lett.

Nordic:
Én nehéz fokozaton játszok a játékkal és az említett pályán semmi problémám nem akadt, szóval "a hiba az ön készülékében van".
A várépítés semmivel sem lett rosszabb a harmadik részhez képest.
Igazából csak egyetlen dologban értek egyet veled. Tényleg sokat vacakol a gép a saját idejében.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#10) Kephamos válasza Huma (#9) üzenetére


Kephamos
(addikt)

"A vár belseje most is meg lesz csinálva."
Nem mondtam, hogy nem lesz, csak azt, hogy nem lenne meglepő, ha mégsem lenne.

"kivettek egy véletlenfaktort belőle"
Ez megint egy elfogadhatatlan érv. Ezen a vonalon elindulva nem értem, hogy akkor a többit miért hagyták benne?! Mellesleg nem véletlen faktor. ha kell, akkor elfoglalod.
Ez nem egy Ruse vagy SC jellegű hardcore játék, ahol mindennek szimmetrikusan kell lennie. Illetve a marketplace azért van, hogy az ún. mákfaktort ki lehessen küszöbölni.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.