2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Miért is mondják rám, hogy az átlagnál is hülyébb vagyok?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Most bebizonyítom....:DD
A következő történt ma velem(pontosabban kb. úgy egy órája), úgy gondoltam, végre erőt veszek magamon és begyújtok a jó öreg szenes tüzelésű kazánunkba:D(nehezen bírom ki, hogy ne röhögjek magamon, miközben ezeket a sorokat írom ;] ).
Annak rendje és módja szerint első utam a fáshoz vezetett, ahol szedtem magamnak gyújtóst, kisebb fákat, majd nagyobbakat, és ezeket mind a kazán mellé készítettem. Módszeresen elkezdtem bepakolni a gyújtóst, a papírt, a kisebb fákat. miután ezzel elkészültem elő a gyufát...persze, hogy csak egy szál volt benne, azt is sikeresen eltörtem:DDD. No nem baj, majd öngyújtóval adunk nekije(ha már cigiztem). A papír, hozta a formáját, és lángra lobbant a gyújtó láttán, majd e forró szerelem átterjedt a kis gyújtósfára(egy költő veszett el bennem, komolyan mondom:D). Igen ám, de a nagyobb fák b*sztak meggyulladni. Szépen leégett a papír, a gyújtós, a többi, meg olyan volt, mintha a fagyasztóból vettem volna ki.
No nem gond. Gondoltam ki jöttem a gyakorlatból... vissza a fásba, megint szedtem gyújtóst(most többet), hasogattam össze kisebb darabokra fát, majd vissza a kazánhoz, újra bekészítettem(persze ehhez előbb ki kellett venni a bent lévő nagyokat, ami miatt párszor k.anyáztam, úgy bevertem a kezem :(( ). Megint elő az öngyújtó, megint begyúl minden csak a nagyobb fák nem. Na itt gurult el a gyógyszer, és tettem azt, ami miatt még most is röhögök magamon(szerintem ti is fogtok ;] - dara előre is csókoltatlak :DDD ).

Na ott tartottam, hogy az a bizonyos gyógyszer...Velem ugyan nem b*szik ki egy rakat fa. Eszembe jutott, hogy valahol a műhelyben van egy kis mormonkanna(6 literes asszem, de ez az adat irreleváns), és mintha az alján ég lenne egy csöppnyi benzin...Meg is leltem a drágát...úgy 2-2,5 dl benzin lehetett még benne...
Nem gondolkoztam sokat, szépen rálocsoltam mindet a bekészített fára. Kannát vissza a helyére, majd szépen leguggoltam, hogy újra meggyújtsam a fát... Nem meglepően meggyulladt minden, azonnal, sőt amikor már örömömben föl akartam állni, hogy felkiáltsak: "Igen, én nyertem!", akkora lángcsóva csapott ki a kazán ajtaján(gondolom a benzingőzbe kapott bele), hogy hanyatt estem, a fejem búbjától a talpamig kormos lettem.

Most itt ülök e sorokat gépelve és még mindig érzem az égett szőrszagot az orromban(szerintem még egy darabig fogom is:DDD). Ott tartok, hogy a hajamat már levágtam(muszáj volt:D), megborotválkoztam(azaz levágtam azt a kis szőrt, ami megmaradt az arcomon:D), kicsit rendbe szedtem a szemöldököm(kisebb nagyobb darabok hiányoznak innen-onnan belőle). Ja meg a szempilláim is majdnem odalettek, körülbelül úgy 2 mm hosszúak lehetnek(majd 3x ekkorák voltak - tetszett is a csajoknak:DDD).

A recept:
-1 öngyújtó
-némi fa
-2,5dl benzin
-az élmény felbecsülhetetlen:DDD.

Mit mondhatnék tanulságként? Semmi nem jut az eszembe...hülye vagyok, ennyi, ezt elismerem, de a kazánban azóta is ég a fa ;] . És meleg is van a lakásban :C :DDD ...

Hiányzik még valakinek a mai videós bejegyzés?

Hozzászólások

(#1) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

level UP!:D

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#2) Воланд


Воланд
(Jómunkásember)

képet!!! :DDD

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3) Fadam


Fadam
(lelkes újonc)

lool :DDD

(#4) nyogo83


nyogo83
(senior tag)

Azt hiszem kezet foghatnánk, átérzem a dolgot :D

(#5) netpeti98


netpeti98
(PH! kedvence)

Az igen. :DD

Üdv netpeti98

(#6) KYZRR


KYZRR
(őstag)

Respect!!! :R :DDD :C

You can only die once, make sure it is worth it...

(#7) Vakegérke válasza Воланд (#2) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozom. Ha nem látjuk, nem hisszük el. ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#8) Nordic válasza Воланд (#2) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

nincs....elhiheted arra nem volt időm...nem hagyhattam kialudni a tüzet, így kénytelen-kelletlen pakoltam tovább a fát, kormos fejjel:D

[ Szerkesztve ]

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#9) Vakegérke válasza Nordic (#8) üzenetére


Vakegérke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Irány a tükör, csináld a képeket. Magadról is elég, abban van a vitamin. Ja nem, a poén. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#10) kenwood3


kenwood3
(PH! addikt)

:DDD
Minden nap én gyújtok be a kazánba itthon, így nem értem, hogy te, hogy nem tudtad begyújtani :D

Az esetek 99%-ban mobilról vagyok fent, ìgy a helyesìràsom nem tökéletes, és ékezeteket se hasznàlok mobilról soha!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.