2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

I am Number 4

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma rászántam magam és megnéztem. Igazság szerint rosszabbra számítottam, amolyan tipikus hollywood-i sületlenségre, de kellemesen csalódtam. Persze itt is megvoltak a kötelező maszlagok/klisék(a főhős, aki a film végére ráébred az erejére, a gyámoltalan "mellékszereplő", no meg ott a kötelező szerelmi szál is). Nem mondom, hogy nem volt kiszámítható, viszont mégis lekötött. Egyenlőre nem tudom megmondani mi ennek az oka. Talán a sztori volt az amin éreztem, hogy nem csak úgy oda van hányva. Aztán a szereplőgárdával sem volt semmi bajom. Szerintem remekül azonosultak a rájuk szabott karakterekkel, főleg a főszereplő volt ilyen. Ami viszont biztos, hogy az utolsó félóra, egy igazi látványparádé, csupa cgi meg minden(nem kell megkövezni, nekem igenis tetszenek az ilyenek, viszont nem feltétlenük tartom jó filmnek azt amiben csak erre építenek). Valahogy a befejezés számomra kiállt egy folytatásért, bár azt általában elszabják. Ha sor kerül erre, remélem nem így lesz. Ha értékelnem kellene 10/8-at kapna.

Hozzászólások

(#1) lsebestyen


lsebestyen
(PH! addikt)

pont ez terveztem ma estére, hamár így itthon maradtam :(

(#2) Samus


Samus
(PH! addikt)

Én nem bírtam végignézni, valahogy nagyon nem jött be. A Pap - háború a vámpírok ellen is nagy klisé volt, de legalább meg tudtam nézni, még moziban láttam a plakátját, akkor nagyon tetszett. A legjobb film, amit most néztem, az a 21 lövés (nagyon ajánlott) után a Párizsból Szeretettel volt. Kicsit lassan indult be, de nagy volt.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#3) lsebestyen válasza Samus (#2) üzenetére


lsebestyen
(PH! addikt)

az 22 lövés:D de jó film bizony :))

[ Szerkesztve ]

(#4) albert8


albert8
(PH! addikt)

Szerintem is elég jó
tuti lesz folytatás :K :D
én is ma néztem

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#5) Domxc


Domxc
(senior tag)

Ez amolyan "Avatar: Az utolsó léghajlító" 2? Mert az ritka egy sz*r film. Kiszámítható sztori, "Gyűrűk Ura" szerű befejezés, és ismeretlen szereplők. Igazából az egyelten dolog ami élvezhetőnek tűnt a filmben, azok az effektek voltak benne. :U

Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!

(#6) moha21 válasza Samus (#2) üzenetére


moha21
(PH! kedvence)

Szerintem minkét film sz@r. Ott mi az már maffia vezér és akkor egyedül hentel? Vicc.

#5: Az avatar jó film. Gyűrűk ura szerű befejezés? :F

[ Szerkesztve ]

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#7) Samus válasza moha21 (#6) üzenetére


Samus
(PH! addikt)

Te nem értetted a film lényegét...Kicsit hasonló film az Eastern Promises - Gyilkos Ígéretek, azt is szerettem.

Valahogy a mostani mozipremierek nem ütnek akkorát, mint ezek a művek, amiket nem adtak le moziban. Jó lesznek látványos filmek, tömve akcióval, de rég volt már, hogy elpityeregtem egy filmen (Pillangó Ekkektus, Tegnap után, Nyomorultak (2000), a nyolc órás / 4 epizódos film). Hiányolom ezt a kategóriát, ahol van történet is. És hiányolom az igazi akciót is, amilyen például a Taken - Elrabolva című film volt. Pazar.

A legutóbbi mű, ami elnyerte a tetszésem az a Forráskód (Source Code) volt.

Egyébként az említett Nyomorultak című filmet ajánlom mindenkinek. De csak ezt, a 2000ben készültet, mert vagy nyolc film feldolgozta a könyvet.

[ Szerkesztve ]

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#8) Nordic válasza Domxc (#5) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Szerintem nézz meg egy trailert, talán el tudod dönteni, de ha csak ezt a két filmet nézem inkább a léghajlítós hulladékhoz áll közelebb, kivéve a hulladék részt, mivel nem hasonlítható össze vele. Ez legalább szórakoztatott, nem úgy mint a másik, ahol 10 perc után ki is lőttem a filmet.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.