2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Spotflux - A netes őrangyalod?

Írta: | Kulcsszavak: vpn . ingyenes . titkos . böngésző . windows . max . ios . android

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A minap jött ki a Spotflux 2.9.5-ös verziója ami a javításokon túl új funkciókat is tartalmaz.

Mi is az a Spotflux?
Egy ingyenes VPN szolgáltatás, ami 2012 Márciusában indult el New York Cityből. Valóban ingyenes és nincs fizetős változata ezen felül reklámokat sem tartalmaz. Kezdetben nagyon kevés ember használta, de mára milliós tábort alkotnak a Spotflux felhasználók, aminek a fő oka a stabilitás és a 24/7-es rendelkezésre állás még akkor is ha felhasználónként 1Mbit/s / 0,5Mbit/s-al szolgálhatnak összesen, de ez éppen elég ahhoz, hogy az esetleges blokkolt weboldalakat megnézzük illetve ha ingoványosabb területére tévedünk az internetnek, akkor teljes anonimitásban tegyük ezt.

Telepítése és használata pofon egyszerű, letöltést és a telepítést követően mindössze egyetlen gombot kell megnyomnunk, hogy csatlakozzunk a felhő alapú VPN csatornához.

Az első csatlakozás relatív hosszú időt fog igénybe venni, de utána pillanatok alatt fog csatlakozni a titkosított csatornához.

Amint sikeresen csatlakoztunk a szolgáltatáshoz a "Spotflux Enabled" felirat fog fogadni minket, és a program megnyitja az alapértelmezett böngészőben a program hivatalos weboldalát.
Ezt követően nincs semmi egyéb dolgunk, mint szörfölni a neten, és élvezni az anonimitást. Csodákat ne várjunk a programtól. Mint fent is említettem, nem fogunk vele letölteni illetve a p2p forgalom tiltva van a hálózaton érthető okokból. Arra viszont tökéletesen megfelel, amire kitalálták, főleg ingyen és reklámok nélkül!

Az új verzióba került a hibajavításokon és a kompatibilitás fokozáson kívül egyéb újdonság is, mégpedig a szűrés ki és bekapcsolásának a lehetősége, mivel a Spotflux nem csak titkosítja a kapcsolatunkat, hanem megpróbál megvédeni a támadó weboldalaktól illetve a malware programoktól ezen felül egy alapszintű reklám blokkoló is bele van építve ami, követésblokkolót is tartalmaz.

Jelenleg elérhető Windows, Mac Os X, iOS platformra (itt még csak korlátoltan!) és hamarosan Androidos készülékekre is.

Hivatalos weboldal: www.spotflux.com

Hozzászólások

(#1) Dluinet


Dluinet
(PH! nagyúr)

ez jobb vagy a HotSpot Shield?

"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

(#2) Ninja Chick.


Ninja Chick.
(tag)

Jelenleg az 1Mbit/sec es korlát miatt nem ,mert a HotSpot Shield akár 15Mbit et is kioszt ha éppen van. Viszont abban vannak reklámok, ebben nincsenek. Ebben viszont van egy elég jó malware filter ami a Hotspot Shield ben nincs.

Szerintem a Spotflux biztonságosabb, de a Hotspot meg gyorsabb :)

(#3) Wasquez


Wasquez
(senior tag)

Engem az érdekelne, hogy ha egy tartományos szerver mögött ülök, akkor a szerveren mi fog látszódni ilyenkor az én netes tevékenységemből?
Van olyan rendszergazda, aki tudna infót arról, hogy a felhasználók tevékenységéből mi az amit lehet követni, és mi az ami nem látható?

PC

(#4) rhcp156


rhcp156
(újonc)

Hasonló progit tud valaki esetleg,olyat amin müx. a P2P is?

(#5) rhcp156 válasza Dluinet (#1) üzenetére


rhcp156
(újonc)

.

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.