2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Windows Phone 8s by HTC érdekességek, amit jó, ha tudsz

Írta: | Kulcsszavak: HTC . Windows Phone . WP8 . 8s

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Dolgok, amiket jó, ha tudsz, esetleg akkor, ha ilyen készüléket tervezel magadnak.

Első, és legfontosabb:

Tárhely, bővítés:

A telefon belső, NAND memóriája, sajnos, csak 4GB-os, ergo alapból 3,61GB áll rendelkezésre, ebből a rendszer 1,92GB. Ebből aztán rengeteg gond adódik, mert 7-8 alkalmazás, e-mail\facebook szinkronizálás, esetleg egy kisebb térkép, és a telefon már hisztizik is mert 100mb alatt van (az ideális 180mb plusz a fentartott hely), ezért is vettem fel a kapcsolatot a Microsoft-tal, és kaptam a következő tanácsokat, amíg megérkezik a frissítés. (Igen, ígértek frissítést, amely megoldja az SD-re telepítést, de addig marad a következő:) Az első amit ajánlottak, 1-2 újraindítás, majd a Shrink Storage alkalmazás, ami, meg kell hogy mondjam, valóban működött 96mb-ból pofásan csinált 128mb-ot cirka 4 perc alatt. A következő, amit magam találtam, a Storage Cleaner hasonló működési elv. Majd rájöttem, hogy a kettő együtt az igazi, egy két extrával: Storage Cleaner--->lefut, de nem üríted---->kitörlöd a böngészési előzményeket (Beállítások, Alkalmazások, Internet Explorer, Speciális, Előzmények törlése)--->Storage Cleaner ürítés--->Shrink Storage, lefut, újraindít, ürít, és *voilá* 198,2 mb szabadon! Erősen ajánlom!

Bővítés:

Micro SD kártyával 32GB-ig lehetséges, de nagyon vigyázz az eltávolításra! Ez nem Android, ha leválasztás nélkül eltávolítod hibás lesz a kártya!

Kamera:

Makró: Ahhoz, hogy tudj igen közeli makrót készíteni, elengedhetetlen a Camera360 és azon belül is az MF funkció, amivel lehet állítani a fókusztávolságot.

Zene:

Ha akarsz zenét keresni, akkor erre a legjobb a FindMyMusic aminek állítható LiveTile funkciója is van.

Később még kiegészítem számos dologgal! *Saját Felelősségre Csináld!*

Hozzászólások

(#1) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Én nem bíznék az SD kártyás telepítésben. Sőt, remélem sosem lesz ilyen. Egyszerűen nem megbízható az SD sebessége, és androiddá downgradelné az egész rendszert.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#2) Nikolaidc válasza Blindmouse (#1) üzenetére


Nikolaidc
(újonc)

de enélkül nem lehet beosztani a 8s memóriáját

Telekommunikációs szerviztechnikus - keress bizalommal

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.