2020. február 27., csütörtök

Gyorskeresés

Paradoxon

Írta: | Kulcsszavak: paradoxon . tv . hazugláda . agyi szint . mocsok . szenny

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Pár napja mikor a nappaliban dekkoltam, ment a TV. Éppen az Ezek megőrültek (vagy a tököm tudja hogy hívják) c. sorozat ment. Az egész baromságnak az a lényege, hogy egy adag celeb akik mindenféle idiótábbnál-idiótább feladatot hajtanak végre csapatokban.
Lényeg a lényeg, ezt látván kicsit elgondolkoztam. Nagyon sokan úgy keresik meg a napi betevőjüket, hogy a lelküket is kidolgozzák. Esetleg még az se jön ki. Közben sokan meg úgy gazdagodtak/gazdagodnak meg, hogy a TV-ben verik magukat, hülyéskednek, szórakoznak és semmi olyat nem tudnak felmutatni, amire büszkék lehetnek, amivel kiérdemelték volna ezt a jó életet. Maximum néhány elcseszett zene.
Jó, valakinek kell szórakoztatni a népet. De könyörgöm, így? Ez inkább szánalmas mint szórakoztató. Legalább valami olyasmit csinálnának, ami tényleg jó, ami tényleg vicces/érdekes és talán még valamiféle tanulságot is hordozna.
Ami még elszomorítóbb, hogy ezekre nagyon is van vevő. A hungarisztáni agyi szint. Hiszen ha nem néznék, nem csinálnák.
Ez azért szerintem kegyetlen.

Hozzászólások

(#1) nem_tom


nem_tom
(őstag)

Hát itt tartunk. :U

YouTube csatornáim > Tánc: http://www.youtube.com/user/RamPaGe93HST Gameplay és egyéb: https://www.youtube.com/user/kenyergameplay

(#2) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Egyrészt a nézettséget kb. 1300 kiválasztott ember alapján mérik, nézettség szempontjából tehát tökéletesen mindegy, hogy te vagy én nézzük-e.

Másrészt nem tudhatod, mit csinálnak ezen kívül, nyilván megélnek valamiből, mert pusztán ilyen jellegű TV-s szereplésből nem lehet. És speciel még mindig értelmesebb dolog más játékát leadni, mint a betelefonálós játékok vagy az ezoterikus betelefonálósok. :)

(#3) Иван


Иван
(őstag)

A társadalom szerint ők megérdemlik ezt a pénzt (ahogy a sportolók is). Ha a társadalom nem így gondolná, nem ez menne a tévében.

Az hogy ezt a nép akarta vagy előbb elbutították-e őket, az már más lapra tartozik.

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#4) gamek!ller válasza Crystalheart (#2) üzenetére


gamek!ller
(senior tag)

Másrészt nem tudhatod, mit csinálnak ezen kívül, nyilván megélnek valamiből, mert pusztán ilyen jellegű TV-s szereplésből nem lehet.: Gondolod?

(#5) nem_tom válasza Crystalheart (#2) üzenetére


nem_tom
(őstag)

Ahogy ezek élnek, meg amennyit szerepelnek kétlem, hogy csinálnának mellette mást is. Szerintem ezek valahogy mégis megélnek ebből.
Ha ahhoz viszonyítjuk értelmesebbek mint ezek a betelefonálós játékok, de ettől még nem lesznek jók.

(#3) Иван: És itt kezdődik a baj... hogy a társadalom szerint megérdemlik.

[ Szerkesztve ]

YouTube csatornáim > Tánc: http://www.youtube.com/user/RamPaGe93HST Gameplay és egyéb: https://www.youtube.com/user/kenyergameplay

(#6) veector válasza Crystalheart (#2) üzenetére


veector
(senior tag)

Győzzüke?

(#7) nem_tom válasza veector (#6) üzenetére


nem_tom
(őstag)

Ez egy nagyon jó példa.

YouTube csatornáim > Tánc: http://www.youtube.com/user/RamPaGe93HST Gameplay és egyéb: https://www.youtube.com/user/kenyergameplay

(#8) Crystalheart válasza veector (#6) üzenetére


Crystalheart
(senior tag)

Értelemszerűen egy családi valóságshow azért más tészta, mindig is az volt. :D De pl. itt van a Nagy Feró a falunkban, azért nincs kastélya, fellépésenként 300-at kér el, és hiába szerepel sokat a TV-ben, egészen az X-Factorig mindegyik szereplése inkább népszerűségnövelőnek volt jó, és a haknikon többet kérhetett el. Az X-Factor most míg fut, addig jó bevétel, de utána megint csak nem stabil. Itt van ez a megőrülős műsor, ezért egy teljesen szokványos gázsit kapnak, és ha vége, akkor nem ebből fognak új villát építeni. Ha a Kiszel Tündének nem volna mindig új pasija, ő sem tudna megélni simán abból, hogy néha feltűnik a TV-ben.

Ezek legtöbbje népszerűség-növelőnek jó. A népszerűséget nem feltétlenül szeretetben mérik, a lényeg, hogy milyen gyakran tűnik föl és milyen fontos helyeken, ez befolyásolja a tényleges tevékenységért (pl. éneklés) elkérhető pénz összegét.

(#9) sagesz93


sagesz93
(addikt)

Faterom nézi, és ilyenkor én is, jókat szoktunk röhögni. Akkor mi paraszt hungarisztáni emberek vagyunk úgylátszik
Az nekem tök8 hogy ki az akin épp röhögök, leszarom a celebeket.
Mondjuk én is elmennék hasonló baromságra, saját társasággal, persze nem tv-be

[ Szerkesztve ]

(#10) JetiRulez


JetiRulez
(őstag)

Az a helyzet, hogy túl sok, amit a tévében leadnak. Egyszerűbb a legjobb pillanatokat megnézni YouTube-on.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.