2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Aprilia SR 50 világítás

Írta: | Kulcsszavak: motor . aprilia . sr 50 . világítás . robogó

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Aprilia SR 50 (2003) motorom van. Karburátoros, kézi szivatós. A motor szépen megy addig, amíg fel nem kapcsolom a világítást. A világítás felkapcsolása után fullad a motor. Az index világítással és anélkül is csak folyamatosan ég és a duda sem szól valami erőteljesen.

Hozzászólások

(#1) Samus


Samus
(PH! addikt)

Volt SR50 gépem, nekem 2002, karbis, kézi szivatós, fekvő vizes hosszú Minarelli blokkal (az újabb rakétalámpás volt már). Sajnos olasz. Miután először lemerült az akku, azóta a vízhőfok és üzemanyag mutató hol működött, hol nem. Menet közben is leesett a mutató. Darabokra kaptam, hátha érintkezési hiba, de nem. Menni ment, így is adtam el.

Nálam viszont szerintem testzárlat lesz. Bontsd le az első idomot, és a taposó előtti részt is, a fejidomot, és kövesd a kábelt. Az index problémáját a relé felé keresném (valahol a fejidomban van).

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#2) Jack Hunter válasza Samus (#1) üzenetére


Jack Hunter
(újonc)
LOGOUT blog

Valószínűleg test probléma lesz,ahogy az előző kolléga írta.Ha a test okés,akkor mérj rá kb negyed gázon az akksi kábelre,hogy van e töltés.Ha van,akkor cserés a feszültségszabályozó.Ha nincs,beteg a generátor.Egy alapos pucolás+WD 40 csodákra képes.

Ha megveszed a legolcsóbbat,nem spórolsz-csak kidobod a pénzt.//az igazi boldogság az,amikor (legalább)négy 30 centis mélynyomód dübörög,és hányingered van a basszustól...

(#3) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Mondjatok már nekem értelmes FB csoportot, ahol SR-rel kapcsolatban lehet beszélgetni!

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.