2022. december 6., kedd

Gyorskeresés

Freestyle - egy baráti kispályás csapat

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Sok-sok éve játszom focit kispályán, megfordultam már pár csapatban illetve bajnokságban. Valamikor egy éve jött az ötlet, hogy mi lenne ha saját csapatot indítanánk a székesfehérvári bajnokságban. Igazság szerint volt egy gárdánk akikkel egynapos tornákon vettünk részt pár havonta Freestyle SFV névvel. Viszont ennek a társaságnak egy része pesti, így ők a helyi állandó bajnokságban nem tudtak volna részt venni. Mivel a munkahelyemen van heti céges foci, ahol korábban már jópár tehetséges játékossal megismerkedtem. Laci barátom aki csapattársam is, támogatta az ötletet így elkezdtünk időben szervezgetni. A Freestyle helyi magja adott volt, így ezt bővítettük olyanokkal akiket ismertünk. Végül kialakult a teljes keretünk. Az év folyamán egy másik csapattal szerencsére sikerült elég sok edzőmérkőzést játszanunk. Így mindenki szokhatta a terhelést, na meg gyakorolhatott is.
Ősszel pedig végre neveztünk Freestyle névvel. A székesfehérvári kispályás bajnokság, az Albaliga III/A csoportjába kerültünk: III/A csoport
Azt tudni kell hogy Fehérváron három osztály van, ebből új csapatként mi logikusan a legalsóban indulhattunk el. A helyszínek osztályonként fixek, mi a Tóvárosi Általános Iskola tornatermében játszunk hétfő vagy kedd esténként.
A csapat egy részének van némi tapasztalata korábbi bajnokságokból, másik része viszont teljesen új etéren. Ehhez mérten első szezonunkban a tisztes helytállást tűztűnk ki, illetve hogy legyen látható fejlődés a játékunkban.
Update: tizennégy mérkőzés után 8 Gy, 3V, 3D és 27 szerzett ponttal a tabella 4. helyén állunk. Az szerencsére kivehető, hogy meccsenként egyre több rutint szerzünk és jobban megy a játék. De ami a legfontosabb: élvezzük az egészet és barátokként játszunk, nálunk nincs veszekedés.
Van saját Youtube csatornánk is: Freestyle Youtube
Remélem hogy mindez egy sok éven át tartó történet kezdete. :)

Hozzászólások

(#1) Freiherr


Freiherr
őstag

Sok sikert,régen én is jópár cipőt szétrúgtam a haverokkal a salakon,csörögtek a lábszárcsontok rendesen. :D .Jó kis sport ez,sokkal izgalmasabb,akciódúsabb számomra nézőként,mint a nagypályás tesója. :)

Back to the future

(#2) Napfénysüti válasza Freiherr (#1) üzenetére


Napfénysüti
nagyúr

Köszi!
Egyetértek hogy izgalmasabb mint a nagypálya, már csak a pálya mérete miatt is akciódúsabb. Lehúztam ott is jópár szezont de mára már csak a kispálya maradt. :)

Més que un club!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.