2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

Frakciók

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

# A játékban Bolíviát egy korrupt kormányzat uralja, mely a hatalmát az UNIDAD erők segítségével próbálja fenntartani és gyakorolni, a lakosság valamint a lázadó erőkkel szemben. Velük szemben alakult egy Rebellis csoport, mely a Kataris 26 nevet viseli, élükön az a Pac Katari áll aki egy született vezér , igazi harcos alkat. Ő hisz a jó és a rossz harcában, valamint az ország felemelkedésében az elnyomás alól. Ebben a kaotikus helyzetben próbálnak meg a civilek talpon maradni, mondhatni két tűz között. A helyzetet tovább bonyolítja a Santa Blanca Kartell hálózat, mely Bolívia szerte kiépítette a hatalmát így megalkotva a saját Drog birodalmát. A Ghost csapatnak eme, ideálisnak egyáltalán nem nevezhető légkörben kell megtalálnia a megoldást a felvetődő feladatokra.

Frakciók találkozása

# A képen jól látható az 5 frakció, valamint azok ellentéte vagy éppen együttműködése. Ezt a nyilak is szimbolizálják, melyek az ellentétre vagy a szövetségre, esetleg a kettő keveredésére utalnak.

# Az UNIDAD és a Santa Blanca egymással igen elnéző viszonyban van, köszönhető ez a korrupt kormányzatnak. Viszont amennyiben veszélyeztetik egymást, abban az esetben támadást indítanak. A Santa Blanca és a Kataris 26 rögtön támadást indít mihelyst látómezőbe érkezik egyik -másik , de ez a magatartás a Szellemekkel szemben is. A Civil lakosságot elnyomás alatt tartják, mivel szükség van rájuk a különböző szárnyaknál, mint munkaerő.
# A Kataris 26 folyamatos összetűzésbe keveredik az UNIDAD erőivel, viszont védelmet és segítséget biztosítanak a lakosság számára. Ők a Ghost csapattal is jól kijönnek, együttműködnek az ország felszabadítása során. Az UNIDAD erők a lakosságot ugyancsak elnyomás alatt tartják, mivel a kormányzat erre a célra használja fel őket. A Ghost Team-et nem tűrik meg a környékükön, azonnali offenzívát indítanak amennyiben detektálják őket.

Unidad

# Az Unidad egy katonai erő, a legjobban képzett és felszerelt haderő ország szerte, mely kezdetben a Santa Blanca ellen irányult. Azonban ez a megvesztegethető kormányzat hatalomra jutása után teljesen megváltozott, szövetkeztek a Kartellekkel és egész Bolíviát csatatérré változtatták, megannyi települést elpusztítva így.
# Napjainkban a lakosságot és a kartell hálózatot ellenőrzik, valamint fellépnek a lázadókkal szemben. Ország szerte megtalálhatóak a helyőrségeik, mellyel ellenőrzésüket terjesztik ki. Valamint jól felszerelt katonai támaszpontokkal rendelkeznek
# Számos lehetőség áll a rendelkezésükre a harcászat terén, kezdve a páncélozott harci járművekkel, homokfutókkal, harci motorokkal, helikopterekkel melyek minden provinciában folyamatosan járőröznek. Amennyiben tűzharcba keverednek, úgy állandó erősítést kapnak, ez pedig egyre nehezebbé teszi az életben maradást az ellenségeik számára.

Kataris 26

# Mikor a Santa Blanca kartell megérkezett az országba, számos tagjuk átpártolt hozzájuk a megfélemlítéseknek hála, melyben többek között a Sicariok is részt vettek. Azonban egy kis csoportjuk megmaradt és felvette a harcot , majd Itacua és Banegas tartományokban sikerült tábort verniük.
# Manapság Pac Katari vezetésével veszik fel a harcot a kormányzat és a kartellek ellen. Céljuk nem is lehet más, minthogy megdöntsék a lefizethető felsőbb vezetést, valamint hogy kiűzzék az országból a mexikói drog bandát.
# A tagok javarészt egyszerű polgárokból tevődnek össze, így nem rendelkeznek semmilyen infrastruktúrával, háttérrel. Viszont bárhol előfordulhatnak, valamint növekvő számban elérhetőek amennyiben a Ghost csapat kiszabadítja őket a börtönökből, esetleg ellátmányt szerez a számukra, vagy teljesíti a speciális megbízatásokat a számukra.

Pac Katari ( Pac Man )


"Harcolunk a hazánkért és a szabadságunkért. Mi döntjük el, hogyan élünk és hogyan halunk. Az a saját akaratunk." Pac Katari.

# A Santa Blanca kartellről és a 4 fős Ghost csapatról a "Kartellek uralma" fejezetben már olvashattál.

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.