2022. május 20., péntek

Gyorskeresés

Üzletszabályzat !

Írta: | Kulcsszavak: üzlet . szabály . szabályzat

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

1. GARANCIA!
1.1. AZ EURÓPAI UNIÓ ORSZÁGAIRA VONATKOZÓAN 2004.01.01.-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ, A MAGÁN ADÁS-VÉTELI JOGOKAT SZABÁLYOZÓ TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN: AZ ÖSSZES AUKCIÓRA BOCSÁTOTT TERMÉK ÉS/VAGY ÁRU ADÁSVÉTELE SORÁN AZ ELADÓT NEM TERHELI SEMMIFÉLE GARANCIA , FELELŐSSÉG , VAGY VISSZAVÉTELI KÖTELEZETTSÉG A VEVŐJÉVEL SZEMBEN. A VEVŐ EZT VÁSÁRLÁSÁVAL ELISMERI ÉS TUDOMÁSUL VESZI.
1.1.1. Kivéve, ha erre vonatkozólag másképp meg nem egyezünk, vagy van a terméknek hivatalos garanciája! LÁSD: 1-es pont többi bekezdése!
1.2. Elektronikai termékekre, ha nincs saját garanciája, 3 nap próbagaranciát vállalok. Ezután nem foglalkozom többet a termékkel!!! A 3 nap alatt csak és kizárólag ugyanolyan állapotban tudom visszavenni a terméket, mint ahogy azt átadtam. Tehát amennyiben a hibajelenség nem "általam generált", akkor nem veszem vissza! Természetesen ez mind megbeszélés tárgya!
1.3. Minden nem elektronikai termékemre nem vállalok garanciát! PL.: Állólámpa, polc, kávésbögre, szék, (használt)óvszer...stb-stb-stb... :DDD

2. Ha írsz Pü-t, akkor írd már bele, hogy melyik hirdetésem miatt keresel, mert több dolgot is hirdetek! Szóval ne csak ennyit írj: "-Hali ! Ha állod a postát, akkor elvinném ennyiért!" Ezzel, és ehhez hasonlóval legalább 150-szer találkoztam már. Ne nekem kelljen még érdeklődni, hogy te miért is érdeklődsz!!4négy!
Update: Most már, ha a hirdetésből írsz privátot, akkor automata odalinkeli azt! :K

3. A Miattad meghiúsult üzlet negatív értékelést von maga után!

4. Nem érdekelnek felesleges ígéretek, "ekkor majd akkor" Andersen mesék. Ha másban nem egyezünk meg, a leggyorsabb vevőé a termék! Ha a hirdetett áru átvétel alatt van, jelzem a hirdetés címében
" - JEGELVE - " címszó alatt
!
Update:Most már van jegelve hirdetési státusz opció, így természetesen ezt használom.

5. Az üzlet csak akkor és csak akkor köttetett meg, amikor a pénz a kezemben/számlámon van.
5.1. Ez azért fontos, mert ha megbeszélek veled mint érdeklődővel egy árat hogy mennyiért viheted a termékem, Te rábólintasz, de mielőtt még kifizetnéd, befut egy sokkal jobb ajánlat, természetesen neki kellene odaadnom. Ez nem fog megtörténni a veled való egyeztetés nélkül, hisz elsőbbség jogán megkérdezlek, hogy Te is tudod-e tartani azt az ajánlatot! Ha igen, természetesen a tiéd a termék, ha nem, akkor a jobb ajánlaté! Ebben nincs vita! Remélem érthetően fogalmaztam meg :))

6. Személyes átvétel a legjobb módja az adok-veszek dolgoknak a félreértések elkerülése végett. Én is ezt támogatom, bár itt helyben Békéscsabán csak 4-5 bizniszt bonyolítottam le személyesen a már isten tudja mennyiből, túl rossz ponton vagyok az országban.
Update: Elköltöztem Budapestre az V. kerületbe, de lassan költözök Tatára tovább!
Update2: Jelenleg igencsak fixen Tatán élek!

7. Ha értékelem az üzletet, a Kivel érdemes üzletelni topik-ban, akkor azért elvárom, hogy ezt szintúgy tedd meg. Mindkettőnknek jobb, ha így is leinformálhatóvá válik az ember.
Ha nem értesz hozzá, kérdezz, vagy olvasd el az első hozzászólást, abban mindent megtalálsz!

Update: Az értékelés már integrálva lett a rendszerbe!

8. Utánvételre nincs lehetőség, csak nagyon ritka esetben, ezt én döntöm el!

9. Postázni kizárólag előre utalás után tudok, amikor a számlámon van az összeg.

10. Ha FIX az ár akkor tényleg fix, az alkudozóknak üzenem, hogy ezen fix ár már előre le van nekik alkudva.

11. Addig aktív egy hirdetés, amíg le nem veszem. (Ezt nagyon sokan nem képesek felfogni)

12. Ha érdeklődsz és válaszolok, akkor utána legalább írj vissza, hogy mi van, ne csak eltűnj!

13. A fenti szabályoktól előzetes egyeztetés nélkül - kivéve, ha elfelejtettem belinkelni a hirdetésbe - csak én térhetek el, és csak pozitív irányba.
13.1. Hála Istennek, rengeteg ismerősre tettem szert a lapcsaládon, illetve sok üzletpartnerre tettem szert a HardverAprón 2010-08-05 21:17-es regisztrációm óta.
Így teljesen szívem joga eldönteni, hogy kinek milyen mértékű engedményt teszek.

...Megbízhatóságom1...
...Megbízhatóságom2...
...Megbízhatóságom3...
...Megbízhatóságom4...

A változtatás jogát fenntartom !

Sok részletet nem teljesen Én írtam, sőt, az alapot én is egy olyan embertől kértem el, aki lopta már az övét is valakitől, de mindent én egészítettem ki, és formáltam a saját gondolataimra!

Hozzászólások

(#1) Sir Riccio


Sir Riccio
addikt

Szigorú de korrekt, sok sikert! :)

Ha számlát nyitnál jó feltételekkel most mindketten kapunk érte 8000 Ft-ot: https://bit.ly/3vzggy9

(#2) MorphBCS válasza Sir Riccio (#1) üzenetére


MorphBCS
tag

Köszönöm szépen! :R
Lehet még 1-2 dologgal kiegészítem, ha eszembe jutnak, tudom, hogy volt még több dolog is a fejemben, csak nem jött elő... ;]

(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.