2021. január 20., szerda

Gyorskeresés

Super8 Privátfilmek

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Lehet sokan ismeritek én ma találkoztam velük először zeneileg és vizuálisan is nagyon ott vannak a videók : Super8 Privátfilmek vol 05

"A Privátfilmek újradefiniálták a reality show fogalmát - ne felejtsük, amit látunk, az maga a valóság - nincsenek díszletek, színészek, és nincs rendező sem -- ez maga az élet másodpercenként 24 kockában.
A befejezett múlt, mint igeidő itt nem létezik: újraélhetjük az elegáns harmincas éveket, az ötvenes évek hangzatos szlogenekkel teli felvonulásait, a gulyáskommunizmus kempingszékes, Wartburg-os nyaralásait, vad bulikat, romantikus tengerparti sétákat, és olyan országokba látogathatunk el, amelyek már csak az emlékeinkben léteznek.
A Super8.hu egy olyan virtuális közeg, amelyben a letűnt korok nemzedékei és a 21. század friss generációi randevút adnak egymásnak.
"

Komolyan csak a zene miatt megéri:>

Hozzászólások

(#1) moha21


moha21
addikt

yepp:>

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#2) szente válasza moha21 (#1) üzenetére


szente
őstag

film múzeumot szoktál e nézni? :)

(#3) moha21 válasza szente (#2) üzenetére


moha21
addikt

Szerintem egyértelmű, hogy igen! :-]

Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.

(#4) Dany007


Dany007
veterán

Múltkor néztem én is miközben filmmúzeumos privátfilmeket kerestem. Nagyon komoly.
Egy nagy bajom van vele, hogy logoik kitakarják majdnem a kép felét. Röhej, nemtom, hogy lehetett ilyet kitalálni. Mert engem spec nem csak a zene érdekel, bár az is nagyon jó.

(#5) danih


danih
addikt

Véletlenül találtam ide. Elkezdtem nézni a filmeket, és transzba esek tőlük :)
Remek érzés - csak bámulom az arcokat - kik ők? hol vannak most? állat.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.