2022. május 21., szombat

Gyorskeresés

Ó, drága HardverApró...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hülyék mindenhol vannak. A legfájdalmasabb, mikor minket találnak meg. Ha valaki el akar adni valamit, akkor nagy eséllyel vonzani fogja őket: le kell írni mindig ugyan azt, eldarálni a feltételeket (az teljesen mindegy, hogy az már le van írva az apróban, olvasni nem tudnak), ha meg valami hiba van a mátrixban (nem adod el utánvételben, nem engedsz a feléből az árnak, sokadik a sorban és megkéred, hogy várjon már, akkor el leszel küldve melegebb éghajlatra. Én egy FM1 konfigurációt akartam eladni (btw sikerült), de sokszor már a fejemet fogtam:

- megveszi, ha a Jófogáson bonyolítjuk le az adásvételit (kösz, nem)
- megveszi, de csak utánvétellel (kösz, nem)
- ír, hogy megveszi, mond egy dátumot, kér azért HDSentinel és AIDA shotot (eddig jó), majd az átvétel előtt közli 12 órával, hogy inkább otthon marad a meleg miatt
- alkud egy keveset (belefér), egyeztet, számom is elkéri, mér jegelném a hirdetést, de közli velem, hogy mégsem kell egyéb okok miatt (kutya temetésére kell a pénz, asszony lepadkázta a jobb hátsót, elvitte a fél házat a TEK, talált jobbat, keresztfiának jobb gép kell, stb.)
- jön, alkuszik, belenyugszik, hogy nem engedek többet, közli, hogy X napon belül jelentkezik, majd ez elmarad. Oké, elkönyveled, hogy nem kell neki. Eladod a terméket közben, majd egy hét múlva jelentkezik, hogy akkor átvenné. Anyád. De még neki áll feljebb.

Az egyik személyes kiskedvencem az alábbi szerelmes levelet küldte, nevét nem közlöm, mert azt már nem szabad. A történet: vitte volna az lap+proci+RAM kombót 10-ért (17 a teljes ár), mondom, hogy ennyiért inkább rajtam marad. De ő nem tud többet rászánni. Sad face, bro. Majd ír, hogy 12-ért az egészet. Eszem megáll.

"Remélem te is érzed, hogy mennyire abszurd az egész."

"Én azt érzem abszurditásnak, hogy érdeklődtem az alkuról, te meg már " rögtön visszamondtad 6 embernek miattam" - címszóval próbálsz bűntudatot kelteni.
Nem érzem abszurdnak, mivel 10 éves műszaki hulladékokról beszélgetünk, melyeket innen 350 km-re a határon túl, a kuka tetejére tesznek ha megunják.
Láthatóan sorbaállnak érte nálad is, azért rakod fel naponta másféleképpen a hirdetést, mikor szaros 3 ezer forint alkurol volt szó. Tudod mi az abszurd még, hogy itt trécselsz a hardverbubu-n a gyógyegerekkel, de pénzt még senki nem vitt érte."

Két nappal később elvitték. End of the story.

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.