2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

eRepublik

Írta: | Kulcsszavak: erepublik erepublic románia elfoglalta magyarországot

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Románia elfoglalta Magyarországot! Hatalmas vészhelyzet, szükségállapot van eMagyarországon. :)
Az eRepublik egy internetes többszereplős stratégiai játék, ami lényegében egy civilizáció-szimulátor... A világ összes országa játékban van, és a világ minden tájáról érkeznek emberek, akik fel akarják emelni országukat, vagy porbadönteni másokét.
Ha regisztrálsz, akkor te egy állampolgár leszel a sok közül. Dolgozz, alapíts céget, harcolj, háborúzz, és virágoztasd fel eMagyarországot! Most jelenleg Magyarország nagyon kicsi, és Te kellesz ahhoz, hogy nagyobb lehessen.
Teljesen ingyenes játék, citromail.hu-s e-mailcímmel érdemes regisztrálni, mert arra rögtön megjön a visszaigazoló-levél.
(Sokkal jobb, ha meghívós úton regisztrálsz, meghívót úgy kaphatsz, ha lejjebb kikseresel a csomó e-mail cím közül egyet, amire írsz. Neki is jobb, mert kap utánad pénzt, és neked is, mert lesz kitől segítséget kérj ha megakadtál, vagy kérdésed van.. :)).
FONTOS: amikor megválasztod, hogy melyik területre akarsz letelepedni a regisztrációnál, akkor Western Transdanubiát válaszd, különben eRomániába kerülsz, és az nem lenne jó. :)

Segítségnyújtó linkek:
[link]
[link]
[link]

Hozzászólások

(#1) ^Clown


^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a megtestesült román álom :) Már hallottam a játékról, lehet, hogy kipróbálom!

(#3) sparx


sparx
(tag)

Ha regisztrálni akartok előnyösebb ha meghívóval teszitek (a meghívó kap utánatok pénzt ha eléritek a 6-os szintet), írjatok pm-et annak aki játszik (én is) az e-mail címetekkel és küld.

(#5) Thunderzolee


Thunderzolee
(PH! addikt)

Ez ilyen Travian szerűség? :)

Azzal toltam anno, de semmi pénzért nem játszanék újra.. :N
Elvitte minden időm..

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#7) sparx


sparx
(tag)

Több info erre : erepublikhu.info

(#10) Overlocker


Overlocker
(PH! nagyúr)

LoL, ez de szar..Ne haragudjatok de ezzel se játszanék, úgy mint a hasonló Travian nevű játékkal, de ez sokkal szánalmasabb annál..Kellemes időtöltést!

peace

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.