2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

IBM intellistation ház.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Már egy jó ideje tervezem, hogy összerakok egy htpc/nas nak való gépet. Nem olyan régen occóért hozzájutottam egy IBM intellistation E Pro házhoz, táphoz meg még pár dologhoz kemény ezeröté. Mikor elsőnek kinyitottam a házikót és belenéztem rögtön megállapítottam, hogy látszódik rajta a tervezés és átgondoltság. Egyszerűen le vagyok nyűgözve, hogy sacc 10 éve mennyire profin megtudták csinálni a házakat. Viszont ebben az időszakban még alapfelszereltség volt a floppy. Szerencsémre nem integrálva van az előlapi műanyagba a floppy nyílás. Túl egyszerű lenne, ha egy sima optika takarólemezt betudnék tenni. Szóval ötleteket várnék, hogy miként lehetne ezt a rést letakarni, esetleg kivágni egy előlapi minden az egyben front panelre. Ez az eleje a kecónak. Később még tolok fel róla képeket. Reményeim szerint indíthatók egy htpc születése blogot. :)

szerk. Utólagos engedelmével nyúlom sing1ep1ayer hírdetését. Itt jól látszik, hogy miről is beszélek. Kb ilyen takaró lemezre lenne szükségem nekem is :)

Hozzászólások

(#1) beefjeez


beefjeez
senior tag

nekem van egy komplett eladó kisgépem, de úgynázki mindenki épiteni akar, még a végén szét szedem. sőt van még egy, de azt még bűvölgetni kell :) sok sikert! amúgy én csak beszabnék egy sima takarót és odaragasztanám... :)

(#2) macimeister válasza beefjeez (#1) üzenetére


macimeister
aktív tag

Gondoltam én is rá, hogy keresek egy színben és méretben is odaillőt és simán odaragasztom. Ott legalább nem gond, ha elrontom. :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.