2019. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Nők és a pletyka

Írta: | Kulcsszavak: nő nők pletyka

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Na a mai nap eredménye (sorry, ezt nem hagyhatom ki) egy újabb blogbejegyzésre kényszerített, de nem akartam ,hogy ilyen sűrűn következzenek, mert aztán ezt fogom magamtól elvárni :DDD

Ma a főnőkasszony mellett ültem és hát dolgozgattunk, de aztán elkezdtünk beszélgetni a párkapcsolatokról és az azzal járó dolgokról. (Sorry, csak nevetek, visszaemlékezve a pillanatokra.) Én bár nem vagyok egy nőkről bugyilecsusszantó hangú férfi, de azért nem is vagyok egy herélt egyed. Olyan kis brummogós a hangom, ezért se nagyon tudtam súgni az iskolákban. Tudom, ez olyan, mint egy pszichológiai önvallás, de kell a sztorihoz. Nagyba beszélgetünk az álláspontjainkról. Főnőkasszony olyan halkan, hogy fülem hegyezni kellett, én meg hát magamhoz mértem halkan, hogy a brummogásban még emberi szavak legyenek kivehetőek és ne pedig egy fura, mélyről jövő brumm-brumm legyen. El is beszélgettünk így, de aztán mikor kezdtünk már komolyabb témákat feszegetni, láttam, hogy valami nem tiszta ott a szomszédban, erre, a főnőkasszony nem felpattant és hozzámvágta, hogy velem nem lehet úgy beszélgetni, hogy más ne hallja? Én erre csak ennyit mondtam, hogy aki hallgatózik, az úgyis meghallja, aki meg nem, az meg úgyis zenét hallgat :DDD Na erre picit felszökhetett a vérnyomása, mert feje kezdett alkoholistákat megszégyenítő vörösre váltani. Majd leült és a témának ott végeszakadt.
De persze nőből van és nem telt el fél óra se, amikor kivágta a hisztit, hogy a férfiakkal nem lehet rendesen beszélgetni. (Erre persze rávágtam, hogy szerintem normálisan beszélgettünk és nem én pattantam fel és emeltem fel a hangom :D ) De itt már nem volt vége. Kérdezte, hogy miért nem lehet egy férfival se úgy beszélgetni, hogy más ne hallja? ( Erre válaszom: mert talán nincs titkunk? ) Kész volt nagyon :) Még morgott dolgokat, de akkor már nem szólogattam vissza neki.

Na megint jön a konklúzió:
férfiak nem azok a suttogós teremtmények, de a nők annál inkább. Képesek olyan halkan beszélgetni, hogy 2 méterre még egy neszt se hallani tőlük. Talán ezért is tudják annyira gyártani elméleteiket. Az élesebb fülűek biztos elcsípnek egy-két morzsát és akkor legyártják saját kis ördögi elméletüket :) Mi ellenben, a férfiak, ha beszélgetünk, azt számunkra normális hangon tesszük és nem úgy, hogy "más meg ne hallja", ezért is van, hogy a férfiak valahogy jobban kijönnek egymással :) Nálunk nincs pletyka, mert a 10 méterre levő is hallja (hacsak nem flex-szel) az egész sztorit és így nem tud összeesküvés-elméleteket gyártani.

(Női vezetőségről még most nem írnék, de lehet a jövőben arról is fog születni pár gondolat, már van rá igény :D )

Hozzászólások

(#1) Louro


Louro
(őstag)

Ma teszteltem, hogy milyen a leghalkabb zajkeltésem és hát a kb. 5 méterre levő is hallotta, hogy beszélek, bár csak 2 méterig volt érthető :DDD Én feladtam a sus-mus projektet. Ha erre vágynék, azonnal beiratkoznék egy Hogyan váljunk nőve 1 hónap alatt tanfolyamra.

Mess with the best / Die like the rest

(#2) Lenry


Lenry
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van rá igény.

egyébként megfigyeltem már, hogy a férfibarátságok tartósabbak. lehet, hogy mert mi nem vagyunk öribarik, ellenben normálisan viselkedünk egymással.

van akivel 15 éve vagyunk jóbarátok, és talán egyszer vesztünk össze.
anno koleszban a lányszinten mindenki a legjobb barátnője volt mindenkinek. egész addig, amíg hátat nem fordítottak egymásnak, mert onnantól mindenki gyűlölt mindenkit. még akkor is, ha a legjobb barátnője volt

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.