2020. július 7., kedd

Gyorskeresés

Ennyi, vége

Írta: | Kulcsszavak: blag

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Átveszi az állam az uralmat a teljes tankönyvpiacon

Abszolút megvan, hogy mit érezhettek a trafikosok... "éveket feccöltél ebbe az üzletbe, hogy megélj belőle, esetleg másoknak is munkát adj? hát... kellemetlen"

Tiszta szívemből kívánom, hogy akinek ezekhez köze van, hosszú kínok közt haljon meg.

Szerettem a munkámat...

Hozzászólások

(#1) Kolondrum


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Ez azért kemény volt tőled, de érthető.

Poco F2 Pro

(#2) Lenry válasza Kolondrum (#1) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog (1)

csak azért nem írtam komolyabbat, mert egyszerűen nem találok rá szavakat.

érted, amikor nem azért van vége a munkahelyednek, mert nincs igény a cuccaitokra, rossz minőséget termeltek, nincs pénz, nincs megrendelés, nincs munkás, nincs tudás, hanem mert a Párt útjában álltok, ezért egyszerűen betiltják amit csinálsz. aztán oldd meg a továbbiakban, ahogy akarod. sokszáz munkatársaddal egyetemben.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3) greenity


greenity
(aktív tag)

Erre egyszerűen nem lehet mást reagálni: nem hiszem el, hogy megint több száz embertől vonják meg a munka lehetőségét.

Viszonylag közeli ismerősömmel játszották el ezt tavaly, a Tankönyvvilág nevű cég zárta be kapuit, régen a fél megye rajta keresztül rendelte meg a tankönyveket...

Nem értem mire jó ez.

Nem minden az, aminek látszik.

(#4) banhammer


banhammer
(veterán)

Hát fiú sok sikert a munkaerő piacon!

Szeptembertől november elejéig egy dohányboltban melóztam és november elején elküldtek, mert kevés volt a bevétel (érthető okokból, amit szerintem nem kell részleteznem).

Most újra kurvára ráérő munkanélküli szar alak vagyok.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

(#5) D1Rect


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

Ez csak így hirtelen jött vagy konkrétan tudod, hogy új hely után kell nézned?

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#6) Lenry válasza D1Rect (#5) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog (1)

Egy tankönyvkiadónak dolgozok, aki két hét múlva már nem adhat ki tankönyvet. Hacsak nincs a főnökségnek valami zseniális mentőőtlete, akkor nem kell hozzá sok logika, hogy levonjuk a végkövetkeztetést.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#7) 8th válasza Lenry (#2) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Átérzem a helyzeted. Egy jó barátom nyár végén zárta be a kocsmáját amit jókora hitelből indított el tízenpár évvel ezelőtt, hogy majd biztos megélhetése lesz. Hát nem lett. Szép lassan teljesen ellehetetlenítették a retardált buszfejű törvényhozóink az ostobábbnál ostobább döntéseikkel. Először csak a nyerőgépekkel ment a nagy kavarás. Lehetetlen volt kifizetni rá az állami sarcot így inkább vissza is adta őket. Majd jött a dohányzás tiltása. Már ettől a két dologtól a felére esett vissza a forgalma de a pont az i-re a dohánytermékek árusításának tilalma lett. Ez a padlóra küldte. A vendégek szinte egyik napról a másikra elmaradoztak ő pedig azért dolgozott, hogy épp ne otthon üljön. Közben persze fizess a zenegép után a semmire, fizess az adót, az alkalmazottat, a könyvelőt stb. Nem, baj hogy nincs bevételed te csak fizess. Még csak a rádiót sem hallgathatod kedvedre mert ha pont akkor jön egy ellenőrzés és nem tudod felmutatni a papírt, hogy leróttad az éves jogdíj általányt az aktuális piócaszervezet felé akkor csúnyán megcsinálnak hátulról szárazon. Ez ugyanis nyilvános sugárzásnak minősül és mint ilyen jogdíjat vagy köteles fizetni utána. A rádió hallgatásért. Abszurd ugye? Én sem akartam elhinni pedig ez megy 2013-ban az EU közepén. Néha tényleg úgy érzem mint ha az lenne a cél, hogy direktbe bucira szopassák az embert. Ez a tankönyv monopólium is mi már? Majd az épp aktuálisan kormányon lévő brigád politikai és egyéb személyes szempontok alapján jól eldönti mi kerülhet bele a történelem könyvekbe és mi nem és, hogy mely írók és költők művei kerülnek fekete listára csak mert egy szabad szellemű libsi hülye szerint mára vállalhatatlanná vált a személyiségük? Nevetséges ez az ország. Ha valaha elmegyek innen (nem áll szándékomban) az nem azért lesz mert máshol lényegesen könnyebb boldogulni hanem az ilyen aljas piti húzások miatt. :U

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#8) Syl válasza 8th (#7) üzenetére


Syl
(nagyúr)
LOGOUT blog

Anno amikor én iskolába jártam, szintén állami volt a tankönyv-kiadás. Azt a kort ma diktatúrának hívjuk. :U

szerk.
Bocs, nem válasz akart lenni.

[ Szerkesztve ]

Words cannot express how much i don't care

(#9) Kolondrum válasza Lenry (#2) üzenetére


Kolondrum
(félisten)
LOGOUT blog

Ez mennyire biztor, h elveszted? :(

Poco F2 Pro

(#10) Lenry válasza Kolondrum (#9) üzenetére


Lenry
(nagyúr)
LOGOUT blog (1)

egyelőre senki nem tud semmit.

egy ideje próbálkozunk betörni a nemzetközi piacra, mert baromi fejlett digitális taneszközeink vannak, amilyenek a világon sehol nincsenek még (lásd pl a 3D-ket), így ez még lefedetlen része az oktatási piacnak. ezzel próbálunk egy új lábat növeszteni a cégnek, főleg erre az esetre készülve, hogy itthon kihúzzák a szőnyeget alólunk, de hogy ez a láb mekkora, azt sajnos nem tudom.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.