2021. január 22., péntek

Gyorskeresés

Adventi várakozás

Írta: | Kulcsszavak: programozás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Minden évben indul egy adventi naptár szoftverfejlesztőknek, az https://adventofcode.com/2019. Minden nap egy új feladat, amit akármilyen nyelven meg lehet oldani, csak a megoldást kell beküldeni. Lehet becsületesen játszani, és megoldani saját erőből, de fórumokon lehet segítséget is kérni. Magyarok előnyben, mert értelmes időben lesznek elérhetőek a feladatok (CEST 6 óra, ha jól számolom).

Ha valaki szeretne csatlakozni a leaderboard-omhoz, és lealázni: https://adventofcode.com/2019/leaderboard/private. A "titkos" kód 524473-44c6db6c. Egyelőre itt árválkodom: https://adventofcode.com/2019/leaderboard/private/view/524473

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

Ez most OFF lesz, de nekem ez az ádventi naptár tetszett még: IT biztonsági adventi naptár 2019

(#2) lajthabalazs válasza UnA (#1) üzenetére


lajthabalazs
senior tag

Aranyos. És szerver oldalon végzi a napok ellenőrzését.

(#3) alcsa


alcsa
senior tag

Érdekes feladatok voltak eddig. Most vagyok a 2. nap 2. részénél. De van egy olyan érzésem, hogy a Mikulás nem ér vissza :DDD.

(#4) lajthabalazs válasza alcsa (#3) üzenetére


lajthabalazs
senior tag

A második nap elég meta, de szerintem megéri a gondolkodást. A programozás mellett elég jó szövegértési gyakorlat is, nekem háromszor kellett elolvasnom a második részt, mire megértettem, hogy mi a kérdés. Persze hajnali öt volt.

Tavaly volt hasonló feladat, amiben a második rész nem tudott volna lefutni ésszerű időben: "profilozni" kellett a memóriát, és megérteni a szabályt, amiből ki lehetett találni, hogy mi lesz a futás végeredménye, anélkül, hogy lefuttattuk volna a programot.

[ Szerkesztve ]

(#5) UnA válasza lajthabalazs (#2) üzenetére


UnA
Korrektor

Ha már biztonsági szakszolgálat, akkor elvárható volt - én is megnéztem a forrást :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.