2021. április 20., kedd

Gyorskeresés

6 TB-os taggal bővült a WD Purple HDD sorozata

Írta: | Kulcsszavak: WD . 6 TB

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A Western Digital kínálatában minden igényre lehet megfelelő képességekkel rendelkező merevlemezt találni, akár az asztali, akár a mobil frontot nézzük, sőt, a hálózati adattárolókat is külön termékcsaládok veszik célba. Szerepel a palettán egy olyan sorozat is, amelynek tagjai a kisebb videós megfigyelő rendszerek igényeinek próbálnak maradéktalanul megfelelni: ez a család a WD Purple nevet kapta.

A szóban forgó sorozat a napokban egy új taggal bővült, amely immár 6 TB-os adattároló kapacitással siet a felhasználók segítségére. A WD Purple család tagjai otthoni, illetve kisüzleti felhasználásra alkalmasak – ilyen merevlemezből egy videós megfigyelőrendszer akár nyolcat is tartalmazhat, így akár 32 kamera kezelése is megoldható, természetesen felvételrögzítéssel együtt.

Az új modell jóvoltából a WD Purple sorozatban 1 TB és 6 TB közötti adattároló kapacitást kínáló modellek közül válogathatunk, amelyek mindannyian 3,5 hüvelykes formátummal és SATA 6 Gbps-os csatolófelülettel rendelkeznek. Az új modellt is beleértve minden adattárolóhoz jár az AllFrame szolgáltatás, ami az ATA Streaming eljárással karöltve csökkenti a képkocka-vesztés mértékét, de ezzel együtt a videólejátszás teljesítményét is javítja. A WD Purple merevlemezek speciális firmware-t kapnak, amely a fentiek mellett a videós megfigyelőrendszer stabil, megszakításmentes működéséről is gondoskodik. Ezeknél a rendszereknél persze az energiatakarékos üzemelés is fontos, így az IntelliSeek Technológia is helyet kapott a fedélzeten, ami nem csak a fogyasztást csökkenti, hanem a zajszintet és a vibrációt is.

A Western Digital frissen bemutatott 6 TB-os WD Puprle merevlemeze három év garanciával kerül az üzletek polcaira, ára pedig 329,99 dollár lesz.

forrás

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.