2020. július 14., kedd

Gyorskeresés

Előre utalás: Egy csaló levele.

Írta: | Kulcsszavak: ph . előre utalás . csalók . csalás

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hardveraprón szépen nagybetűvel kiemelve: ne utalj előre pénzt senkinek, soha a HardverAprón!

Mégis 10ből 8 ember elvárja, a rangjára hivatkozva.
Itt egy alaplappal kétszer vertek át. Mikor megvettem, és amikor eladtam.
Ezért gondoltam megosztom veletek a következő írást, melyet egy csaló küldött egy másik oldalon átvert vásárlónak.

Azért osztom meg veletek, mert a PH-is érintett a dologban.
Lehet hogy itt is ez a személy garázdálkodott.

""Kedves barátom,
Értékelem az erőfeszítéseidet de, megkell mondjam hogy a büntető törvénykönyvből másolgatni egy olyan embernek aki laikus hozzá nem értő, nem való és egyenesen butaságnak tartom. Levázolom neked a helyzetet édes barátom, amíg szegény Tomás, gyulai lakos után nyomozgatsz addig én nem is Magyarországon lakom, és amint írni fogsz a hardverapronak ők is megfogják neked mondani persze csak a rendőrségi feljelentés után hogy mi is az én IP címem és hová mutat, amit csak az izgalom miatt most még nem közölnék. Mellesleg a bankszámla számról, nem az én bankszámla számom volt, egy Magyarországi ismerősöm bankszámla száma volt aki már szintén nem M.O-on lakik, illetve ő nem vonható felelőségre egy utalás miatt amit te indítottál az ő részére, ugyanis ő nincs kapcsolatban semmivel, és csak azért mert valakinek a bankszámlájára utalsz nem fogják őt elővenni, maximum küldenek neki egy levelet amit ő nem fognak elővenni hogy fáradjon be a rendőrségre egy üggyel kapcsolatban mint "TANU" v "ÉRINTETT", nem mint "ELKÖVETŐ" de miután a tisztelt rendőrség ráfog jönni hogy a személy nem magyarországon tartózkodik úgy döntenek hogy 19e forint miatt nem fognak elindítani egy nemzetközi nyomozást révén hogy kis összegről van szó, és kb 1 év múlva értesíteni fognak téged hogy a tettesnek nem akadtak a nyomozást újjabb fejleményig a nyomozást lezárják.
Továbbá a facebook-ot is proxyval használtam, és hogyha esetleg még az nem lett volna elég az IP-m végig futattam egy VPN alatt.
Hol is tartunk ja igen tehát akkor hardverapro fiók bukta, facebook fiót bukta, számlaszám bukta, ja és egy év utána rendőrségi feljelentés is bukta.
Már csak annyit mondanék hogy ha odáig nem jutottál el fejben hogy nem utalok egy olyan személynek előre aki 3napja regisztrált az oldalon, akkor szerintem ez csak is a te hibád. És még hogyha valami C.I.A "" bevetése folytán engem el is érne a rendőrség keze, akkor is 19 ezer forintért még csak kis értékű csalás miatt sem dorgálnának meg maximum egy ejjnye bejjnye lenne belőle, na se baj.
look up old chap and get throught this"

Ezt a cikket fogom linkelni mindenkinek, aki előre utalást szeretne.
Aki pedig ezek után is ragaszkodik hozzá, arra meg süljön rá a cucc !

:R

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#2) varga.tamas


varga.tamas
(tag)

Részvétem. Mindenképp menj be a rendőrségre. Attól hogy a gyerek itt előadja a külföldön lakást meg proxy+VPN használatát, attól még hinni nem feltétlen kell neki. Pont azért mondja, hogy elbizonytalanitson.

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#3) varga.tamas válasza varga.tamas (#2) üzenetére


varga.tamas
(tag)

Lehet együtt mehetünk.

Powersilver tagtárstól 2 hét alatt nem ért ide egy RAM modul. Arra hivatkozik, hogy a posta visszavitte, miszerint nem vettem át. A bibi csak az hogy a cég címére kértem a levelet, itt pedig állandó postaszolgálat működik, átvesznek minden küldeményt, akkor is ha nem vagyok bent.

Állitólag most adta fel másodszorra. Irtam neki, hogy keddig várok, ha addig nem jön meg, akkor kérem vissza a vételárat, erre az volt a válasz hogy ne nézzem madárnak, már bukott két postaköltséget.

Összefüggéstelenül beszél, belekavarodik a saját kamujaiba. Az első postázás idején többször kértem a küldemény azonosítót, hogy utána kérdezhessek. Az volt a kifogás, hogy a feleségénél van a feladóvény és csak másnap jön haza. Másnap kértem megint, akkor meg este jött volna a feleség. harmadnap viszont már az anyukánál volt a feladóvény.

A mostani második postázásnál felhívtam telefonon és nagy nehezen adott egy azonosítót. Ma felhívtam a Postát, ahol szerdán (!) adták fel. még mindig ott van. Ezt közöltem Power kollégával is, amire azt írta, hogy felhívja ő is őket. 10 perccel az üzenete után küldtem neki a telefonszámot ahol utánakérdezhet (menüpontokat is leírtam hogy ne kelljen végighallgatni az automatát), rá 10 percre jött a vélasz, hogy Ő nem hivogat senkit.

Egyszóval engem is átbasztak, de már csak a neki való macera miatt bemegyek jövő héten a rendőrségre a logokkal, bankbizonylattal és megteszem amit meg kell.

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

(#4) Hunter2


Hunter2
(addikt)

"Hardveraprón szépen nagybetűvel kiemelve: ne utalj előre pénzt senkinek, soha a HardverAprón!

Mégis 10ből 8 ember elvárja, a rangjára hivatkozva."

És aki nem a rangjára hanem közel 100 sikeres üzletre hivatkozva várja el hogy előre utaljanak azzal mi a helyzet?
Ezzel kapcsolatban az én logout bejegyzésem. ;)

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

(#5) Cthulhu Dawn válasza Hunter2 (#4) üzenetére


Cthulhu Dawn
(őstag)

Szépen felépített álca, hogy aztán mindenkit átverhess ;] . Amúgy újoncnak, vagy 0 értékelésű embernek én sem utalnék előre.

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#6) Hunter2 válasza Cthulhu Dawn (#5) üzenetére


Hunter2
(addikt)

Muhahahaha

Eladó cuccaim (munkaállomások,LCD kijelzők, PC-k, SAS vinyók)--> https://tinyurl.com/ycn92zv2

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.