2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Meglepő....de nem túl mulatságos.

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Meglepődtem!

Gondolom Ti is hallottátok a napokban közhírré tétetett story-t, miszerint egy rendőrnő egy ...khmm...felnőtt filmben szerepelt.
Erről nekem s gondolom Nektek is van egy kialakult véleményetek s amennyiben a felsőbb akarat rábólint, talán még az írásom sem törlődik. :)

Mivel nincs jogom senki felett pálcát törni (nem vagyok álszent, van létjogosultsága az efajta "művészfilmnek"), ezért csak 1-2 megjegyzésem lenne.

Pár újság már megírta (tudom, ezen lapokban megjelent cikkek valóságtartalma az esetek jelentős hányadában a nullához konvergál), hogy az emlegetett nő családi élete enyhén szólva nem túl rózsás, ezért valahol megértem. De ez a szöveg milyen már hogy "azthittem ez Magyarországon nem fog megjelenni". Hol él ez a nő, könyörgöm?!
A 21. században járunk, lassan már a "kétbetűs kitérő" is log-olva van ("enyhe" túlzás :) ) és volt olyan naiv (ez lehet hogy rossz szó, de nem dúrvulok) hogy bevette a "csak USA-ban..." szöveget a film készítőjétől? Eleinte a hasamat fogtam a nevetéstől aztán szép lassan elkezdtem felfogni mi is történt itt.
Csak nem? Ilyenek a rend szorgos őrei? Tudom, ne általánosítsak, de hogy ilyen szintű butaság nem derül ki egy személyiség teszten, azt nem hiszem el. Most látom csak értelmét a T-onlány reklám blokkjainak, amiben leírják az internet, az e-mail és pár netes fogalom "megfejtését", lehet hogy még mindíg akadnak olyanok, akik egy felbélyegzett borítékra írják rá hogy: "balázs kukac ertéelklubb pont hu". Remélem egyre kevesebben, hisz jó pap holtig tanul.

Egy ilyen nem bukik meg egy személyiség teszten? IQ kérdéssort megvolt, vagy ez nem kötelező egyenruháséknál? Ugyanmár. Röhej. Lassan tényleg eljutunk oda, hogy ha valaki átjut az erönléti vizsgákon, akkor egyenes az útja az örsre. A rendőrökkel semmi bajom, pár igazoltatáson kívül nem volt dolgom velük (kölcsönös tisztelet, és mindenki boldog!) ezért akinek nem inge ne vegye magára!

Nem szólt ez másról, csak a pénzről, 1000% hogy minimum 2-3 havi fizetésének megfelelő összeget kapott a jelenetért, nameg az egyenruháért sem kellett a sarki farsangi-jelmez kölcsönzőbe beslattyogni, hisz a kék-fehér ruha ott lógott a fogason. Ez is érthető, hisz pénzből él az ember. Most persze mindenki mindent tagad "csak kölcsönzött ruha" stb, de kérdem én, a rendőrök másik felét (feltehetőleg a gógyisabbat) miért akarják ezzel a rossz szöveggel átverni? Hát csak megismerik a szabvány viseletet, nemde?!
Kérdem én, megérte? A családja a barátai, az élete már nem lesz a régi. A családját sajnálom, ők aztán tényleg nem tehetnek semmiről, s ezek után megértem, hogy a saját fia is csupa negatív jelzővel illette az anyját...érthető.

Rövidre zárva ezt a semmitmondó bejegyzést, a lényeg, hogy engem nagyon meglepett az, hogy még mindíg vannak olyanok, akik azt hiszik hogy ami az USA-ban van, az ott is marad. A filmet magát nem kommentálnám, a vélemények erről a műfajról úgyis megoszlanak, ebbe nem mennék bele.

POÉNNAK SZÁNOM a következőket, semmi bajom a csinos blondikkal (sőőőt :)) ) sem a rendőrséggel.

Ismét egy meglepő kombó: szőke nő + rendőr. Szinte borítékolható, hogy előbb-utóbb történik valami.

...lehet ezt még űberelni?! :)

Bocs a sok hülyeség miatt! :)

Hozzászólások

(#1) lacam


lacam
(fanatikus tag)

Ezen nagyon meglepődtem, Ti hogy látjátok a dolgot? Ha van véleményetek az esetről (felteszem van :) ) írjátok meg, kíváncsi vagyok rá. :K

(#2) kicsitomi88


kicsitomi88
(őstag)

Kerestem a cikket de nem talalom, a lenyege: mi a nagyobb baj, a lusta hanyag rendőr vagy a pornózó?

Senkinek semmi koze hozza, hogy az a no pornozott.

90 87.5 87.8 87.5

(#3) Vandit.


Vandit.
(PH! addikt)

Legyen már qrva mindegy, hogy mit csinál szabadidejében.Ha mentős cucc lett volna rajta, akkor mi lett volna? :U
Állandóan lökik az álszent dumát, hogy elhatárolódnak, meg egyébként is pfújj.Ez erkölcstelen. :(
Ebből miért kell ekkora hírt csinálni?Mi lett a kapitánnyal, aki ittasan karambolozott?Arról miért nem beszélnek? :F :U

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt

(#4) lacam


lacam
(fanatikus tag)

Például itt:

[link]

(Tudom, Bors != 100% igazság, de a lényeget leírja)

Valóban érdekes kérdés hogy egy rendőrnek lehet e ilyen jellegű "másodállása", s hogy ez a "megsértette az egyenruhát" szöveg csak kifogás, hogy eltávolítsák, vagy tényleg főben járó bűn. Bár ezt a kérdés fel sem kellett volna tennem (annak ellenére hogy nem voltam katona valamint rendőrség közelében sem jártam soha ...csak ha anno a moziba mentem, mert ott volt mellette :) [mostanra elköltöztették]) ha igaz, hogy tényleg az egyenruhájában adta el magát, akkor egyértelmű a válasz, fegyelmi, elbocsátás...

...de ha nem (tényleg csak kellék volt), azesetben azt csinál, amit akar, szabad országban élünk!

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.