2022. november 26., szombat

Gyorskeresés

Chinese Phone TAPASZTALATOK Pár Mondatban: iNew V3 Plus

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

iNew V3 Plus:

Izgatottan vártam a V3 ráncfelvarrott változatát, mert csak éppen a sebessége és az 1GB-ram volt a bajom az első generációs V3-mal. Ezt a specifikációk alapján konstatáltam, hogy javították. Bele került egy 8 magos MTK 6592 (valószínűleg az M-es változat), és 2GB RAM. Ez a kombó már elég jó használhatóságot sugallt. Ezt csak tetézte az (elvileg) 16MP-es Sony kamera.
Első benyomások a készülékről:
- összeszerelés jó, a korábbi verzióhoz képest talán jobb
- kijelző ugyan olyan szép mint a V3-ban
- gyorsaság a kategóriájában helyt álló (2gb ram mindenre elég volt és a proci is tette a dolgát rendesen)
- akadásokat nem tapasztaltam
- a kijelző érzékenysége is rendben volt
- valószínűleg foglalkoztak a telefon szoftverével szarvas hibát nem tudnék mondani

Kamera:
Sajnos azt kell mondjam, a kamera nem lett jobb. :( A 4magos V3 jobb képeket lőtt alap beállításokkal. Biztosan lehet vele játszadozni, stb, de azt is alapon néztem és ezt is. (Sajnos tesztképek komoly kutatómunkát igényelnek és valószínűleg nem lesznek meg, ha igen, az pozitív meglepetés. :)) A vonalélesség rosszabb, az összkép homályosabb, hamarabb is zajosodott a kép a V3-hoz képest, és tapasztalhatóak voltak beégések is. Valószínűleg nagy volt az interpolálás. Ezeket a V3nál nem vettem észre ilyen szembetűnően. Ami pozitívum, hogy gyorsabban lőtte a képet mint a V3 és hamarabb is fókuszált. Kicsit csalódás volt a minősége a felvételeknek. Ettől eltekintve elég jó fotókat lehet készíteni vele. Tapasztalataim szerint megközelíti a Coolpad F1 kameráját, de azért elmarad tőle.

Stabilitás, hálózat:
A rendszer maga stabil volt, akadás ahogy írtam nem volt, vagy ha igen, az csak határfeszegetésem miatt. (kb 40 megnyitott lap után adta be az unalmast a Chrome böngésző) A gravity box is felment rá gond nélkül. Maga a droid egy 4.4-es alap szűz nem rootolt verzió volt, talán ezért is volt gördülékenyebb az elődnél.

GPS:
Szokásos 6592 (legalább is ebben a példányban amit használtam). A holdakat kb 25-42-es erősség között fogta a GPS test szerint. Eldobálás 1-2x volt, de hamar újra életre kelt. A fixálás 15mp környékén realizálódott szabad ég alatt. Házban, ablaknál kicsit több, de a WC-re sztem mindenki eltalál e nélkül is. ;]

Akku.:
Nem véletlenül hagytam a végére a dolgot, ugyanis ez a sarkalatos pontja a telefonnak. HARMATOS (finoman fogalmazva). A soc azért csak többet kajált az elődjénél, így bejött a számítás. A nagyjából 3-4 óra közötti kijelzőidő 1 napos készenléttel (iNew V3), 2,5 óra körülire csökkent ugyanezen feltételek mellett. Van akinek elég lehet, de valljuk be, nem sokat boldogíthat bennünket egy utazás során. Ezt mind tetézte, hogy a telefon kb 20%nál fogta magát és kikapcsolt. Valószínűleg egy akku kalibrálás nem ártott volna neki, de kérdéses hogy megoldotta volna-e a problémát.

Konklúzió:
Akiknek nem szempont az akku és/vagy szeretnek powerbankot használni jó választás lehet, ha a szvsz magas ár belefér a keretbe. Én nem venném meg, de az írásom alapján el lehet dönteni, hogy kinek illik a profiljába. Hogy pozitívumot is említsek volt hozzá intelligens bőrtok, amit szépen kezelt a teló, a dobozban már EU-s töltő mosolygott, maga a design egy hölgynek még mindig nem idejét múlt. Unikalitásnak is eleget tesz, valószínűleg nem jön minden sarkon egy szembe velünk...

Hozzászólások

(#1) rdt89


rdt89
addikt

Szép kis összefoglalás. :) Mennyibe fájt mindennel együtt (ezt a húzósabb ár leírása miatt kérdezem)? Egy képet, amit lőttél vele publikálsz? Kíváncsi vagyok mennyire is vészes. :)

(#2) trafoka válasza rdt89 (#1) üzenetére


trafoka
tag

Én is gondolkodtam V3 plusban, mert a mostani V3-mat imádom, nagyon faja teló. De az aksi üzemidő elriasztott, már a mostani is harmatos (gyak. egész nap a töltőn lóg), ennél rosszabb akkuidőtől már biztos a hajamat tépném. Tudom, lehet venni 3000-res aksit is külön hátlappal, de akkor már duci lesz a teló... Úgy néz ki, maradok az eddigi kiszemelt IUNI U2-nél.

(#3) rdt89 válasza trafoka (#2) üzenetére


rdt89
addikt

Jó telefont szemeltél ki, én a kis Nibirummal is teljesen elégedett vagyok, pedig már 1 éve van a birtokomba, de nem tudnék tovább adni rajta. Még nem találtam semmit ami megakasztotta volna, így elégedett vagyok a kínai kütyümmel. :D

(#4) szupermacs válasza trafoka (#2) üzenetére


szupermacs
veterán

Szia. Tudnál linkelni egy ilyen akksis hátlapot? Nem tudom, hogyan keressek rá, érdekelne az ára és az, hogy mennyire vastag.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.