2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Miért ne használjunk Trend Micro-t. IV. rész.

Írta: | Kulcsszavak: trend micro . vírusirtó . ipari hulladék . aida64

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szintén egy rövid írás, épp egy szerver hardverét szerettem volna megnézni a legfrissebb Aida64-el, persze a Trend Micro-nak más véleménye volt:

Milyen károsak is azok az ikonok! :W

Hozzászólások

(#1) kraftxld


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Friss esemény, vérnyomás +20 :D

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#2) The DJ válasza kraftxld (#1) üzenetére


The DJ
(PH! addikt)

Részlet a Trend Micro vírusadatbázisából a PAK_generic.005-ös kártevőről:

"It is a heuristic detection based on well-established characteristics inherent to compressed malware. To keep customers a step ahead from possible malware infections, all executable files found in the system that match established characteristics are immediately detected."

Nem bíznak semmit a véletlenre, inkább vírusnak titulál a program mindent, ami kicsit is gyanús és így legalább el lehet mondani a PR anyagokban, hogy milyen jó is a védelmük. Azért azzal a "well-established characteristics"-el vitatkoznék a felhozott példa alapján. :)

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak. || http://kepfeltolt.es - A kedvenc képfeltöltő oldalad a weben!

(#3) kraftxld


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Két új rész készülőben, remélem a héten lesz időm összerakni őket :)

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.