2019. július 18., csütörtök

Gyorskeresés

Acer S200 neotouch - először kézben

Írta: | Kulcsszavak: Acer . S200 . neotouch . kézben

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ma este átvettem postai utánvételes csomagom, ami egy Acer S200 neotouch (emlegetik F1 néven is) PDA mobilt rejtett!
A készülékem valószínűleg szürke importos, valószínűsítem az átalakítós töltőből. (Ez annyit jelent, hogy a bolt ahol vásárolták (XXL GSM), külföldről szerezte a készüléket, tehát nem a hivatalosan magyarországon forgalmazott készülékről van szó, nyílván nincs típus-típus közti különbség).
A doboz amit tartalmaz: készikönyvek, CD, töltő, külön USB kábel, tok, és headset. Utóbbinák bizakodásra ad okot az aranyozott csatlakozó (ami 3,5mm-es jack ;) ), viszont sajnos nem "agybadugós" kialakítású. Maga a doboz nahyon igényes, a felső részt mágnes fogja, amit kifordítani lehet, hozzáférni így az alsó részhez. Öröm további a tok, ami hasított bőr, passzos a készülékhez, vastagsága minimális, nagyon rendben van, nagy kár, hogy a HTC-khez nem adnak ilyet! (ismét egy pirospont).
Íme néhány szemléltető kép, amit az S200-al csináltam 3,2 mp-es felbontáson.
A túl nagy méter miatt csak így tudom idetenni:
Doboz, comók
Headset és tok
Headset

Térjünk is át a készülékre: nagyon szép, vékony, hatalmas kijelző. El van találva. A hátlappal annyira nem lehetünk elégedettek, eléggé kopós, könnyen karcolódó ujjlenyomatgyűjtős, ezzel is megfelelve a mai trendeknek. Kissé recseg-ropog a hátlap, ez orvosolható, de ha most lelövöm, hogy hogy ki fogja elolvasni a tesztem? (Hupsz el is árultam, igen, úgy tervezem fogok róla egy írást publikálni, ahol kicsit más szögből közelítem mint általában szokták). A készüléken 3,5mm-es csatlakozó van, ezzel minden oké (ellenben az Xperiával, ahol farigcsálja a gyári fülest is!)

Ezek után elő is kaptam az USB kábelt, hozzákötöttem a géphez, hogy átmásoljam a készült képeket. Operációs rendszerem Windows 7, rögtön felismerte a Mobil-eszközközpont a készüléket, szép ez a program májkrémszoft részéről! Itt van erről is egy kép

Azthiszem elsőre ennyi, felmerülő kérdésekre válaszolok, DE lesz teszt, ahol igyekszem kifejteni a dolgokat :R

Hozzászólások

(#1) rizso


rizso
(PH! kedvence)

Ahogy látom meglett az utód!:) Nem rossz masina, az biztos ;] Aztán jöhetne a részletes teszt is lassan :U

Ha adós vagyok egy válasszal, kérlek írj rám még egyszer! Köszönöm! :) | Eladó Dell Latitude 7480 és 7490 business laptopok https://goo.gl/NfiuUk

(#2) korpicschess válasza rizso (#1) üzenetére


korpicschess
(PH! kedvence)

Itt a kulcs szó a lassún van :N
De ma este szerintem felteszem :U

Aktuális hirdetésem: Denon DA300, Brainwavz fülesek ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.