2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Tisza cipő - Garancia

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Adott egy 5 hónapos 23990ft-os cipő amit elcipeltünk Pestre és leadtuk TALPKOPÁS hibával. Az első negyedében eltűnt kör alakban a mintázat és mínuszba kopott illetve hátul a sarkánál is eltűnt a minta.
Eltelt 10 munkanap tegnap hívtak, hogy megvizsgálták és visszaérkezett a cipő. Mellesleg levásárlást kértünk. Közölték, hogy nem garanciális hiba, elolvashatom a jegyzőkönyvet és vihetem.
Azaz adok még neki kb 6 hónapot és ki is lyukad. 24k-s cipő!
Először vittünk Tisztát gariba és azonnal szereztek egy naaagy fekete pontot. Innentől hogyan vegyek cipőt? 1 évre? Repüljek, hogy ne kopjon? A korábbi is kopott, de az legalább 2 éves, nem 5 hónapos.
Átgondolandó, hogy a jövőben veszünk e, de ezt majd kifejtem a westendbe.
Fogy.védelem tapasztalat? :U A nokia nyakára is rájártam. Nekem ez szórakozás.

NA majd jövő héten: Cím. 1135 Budapest, Lehel utca 43-47. - Pest Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség

Hozzászólások

(#1) beefjeez


beefjeez
(senior tag)

Talpkopást csak lyuk esetén szokták cserélni, ha látszik, hogy utcán használtad.
Vannak olyan cipők, aminél nem kell sokat foglalkozni a garival, olyan jó talpuk van.

(#2) Kolondrum válasza beefjeez (#1) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

6hónap után más megítélés alá esik a cipő azért vittük most el. Régen látszódott már, hogy jobban kopik mint kellene.
Utcán használom kizárólag és vigyázok rá, hisz nem 2ft.

Fognak ezek szórakozni.... Nem vagyok lusta megmozdulni ekkora összegért. Egyszerűbb lenne a nokiát megkérdezniük, hogy ne erőlködjenek és jobb ha cserélik.

Megint felhúzott a dolog. ááááá

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#3) psyho85


psyho85
(fanatikus tag)

1. Lábbelire garancia, hacsak azt külön a gyártó/eladó nem vállal és garanciajeggyel alá nem támasztja, nincs. Szavatosság van, két év. Ebből fél éven belül a gyártónak kell bizonyítania, hogy nem gyártási hiba volt a dolog, utána pedig neked kell, hogy bizony gyártási hiba volt.

2. Fogyasztóvédelemhez hiába mész. Ők akkor illetékesek, ha nem szolgáltak ki rendesen, nem adtak vásárlói tájékoztatót, blokkot, átvertek az árral. Neked szavatossági jogvitád van. Ha nem fogadod el a forgalmaz/gyártó által kért (mert harmadik, független féltől kell kérnie) szakvéleményt, akkor a helyileg illetékes Békéltető Testülethez kell fordulnod panasszal. Telefon, levél, e-mail is jó, és ingyenes az eljárás. Az ő döntésük sem kötelező érvényű, csak a bíróságé (mint minden jogvitában).

Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

(#4) _JD


_JD
(lelkes újonc)

Esetleg megpróbálhatod bevinni máshova.

Valahol olvastam egy blogbejegyzést, hogy az illetőt Tisza cipővel szintén elhajtották a Westendből, majd az Astoriánál lévő Tisza üzletben egy szó nélkül cserélték a cipőjét.

(#5) proci985


proci985
(MODERÁTOR)

attól, hogy valami drága még nem feltétlenül lesz strapabíró, én ezt egy Boss cipőn tanultam meg (azért tegyük hozzá, hogy egyébként imádtam).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club. // Social justice in lagom amount.

(#7) 8th válasza proci985 (#5) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog

+1.

Az ilyen Kilimanjaro túracipőm bélése a második alkalom után kifoszlott. Visszavittük Hervisbe az eredeti számla ellenében szó nélkül cserélték egy másikra. Én eddig a bőr Puma cipőkkel vagyok a leginkább megelégedve, dagadt vagyok és csámpás de rajtam azok bírták a legtovább.

[ Szerkesztve ]

(#8) Jhonny06


Jhonny06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Még régen volt Tiszám, az jó minőségű volt, gondolom már ők is elkurvultak, nincs ezen semmi meglepő. Az mondjuk tényleg nem garanciális hiba, hogy kopik, egyszerűen gyárilag ilyen szarra csinálják ezeket a cipőket. Veszel például egy 20-30k-s Adidast, Nike-t és imádkozhatsz, hogy 1 évig bírja.

Egyébként van a jól kinéző és a jó minőségű cipő. Pl. nem tudom, hogy ki járna Kilimanjaro túracipőben dolgozni.. biztos jó minőségű, de azzal egyenesen arányosan legalább olyan szarul is néz ki sajnos. És nem csak ez az egy márka, nagyjából minden minőséginek mondott darab.

[ Szerkesztve ]

Niche parfümök szórófejes üvegben, különböző kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#9) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A papír szerint bennem van a hiba nem a cipőben. Röviden. Megkérdeztem mik a lehetőségek. Röviden: sok utánajárás és minden vizsgálat díja engem terhel! Faxa

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#10) Pali1119 válasza _JD (#4) üzenetére


Pali1119
(tag)

"Valahol olvastam egy blogbejegyzést, hogy az illetőt Tisza cipővel szintén elhajtották a Westendből, majd az Astoriánál lévő Tisza üzletben egy szó nélkül cserélték a cipőjét."

A homár-on volt a cikk:

Westend Tisza Cipő: "Tanuld meg normálisan hordani a cipőt!" érdekes történet

"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.