2019. március 27., szerda

Gyorskeresés

Mennyit?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A hírekben 30-35ezres határban emlegetik a karácsonyra szánt összeget. Nálatok ez hogy van? Én óriási szórással találkoztam, kb az ég és a föld, de szó szerint. Valaki zsebből drága okostelót, más egy nagy párnát is drágának talál, sőt azt sem tudja mi lesz januárban, nem hogy karácsony.
Én most családon belül 17k-nál tartok és úgy néz ki ebben meg is állok. Az egy másik téma mi a helyzet a családon kívüli dolgokkal és párommal.
Visszatekintve az éveket soha nem úsztam meg 40-50(~) alatt mindennel együtt, most olyan 30 magasságában megállok. Pedig egyáltalán nem sziporkáztam. Ha praktikusságra hajt az ember az néha nem 2ft. Nem szeretem kiszúrni a másik szemét haszontalan kacatokkal. Erre jó példa párom húga, tudom mit szeretne, azt kapja! Párom meg sztem le fog fagyni, mert van új 8 év után is. ;]

Hozzászólások

(#1) Иван


Иван
(őstag)

Nemtom, de itt a péhán mindenki kap tőlem egy ilyent.

[ Szerkesztve ]

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#2) Kolondrum válasza Иван (#1) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez hasznos ajándék! :R

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 3/32 és 4/64 eladó lesz hamarosan! Érdeklődni lehet már!

(#3) Lauda


Lauda
(PH! félisten)

Nalam nulla. Felesleges penzkidobasnak tartom.

(#4) DeFranco


DeFranco
(PH! nagyúr)

Eddig 5k de csak egy ajándék van meg. Kicsit megcsúsztam, és az a baj, hogy koncepció sincs.

(#5) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

Én jó véglet vagyok, öcsém gépére eddig nagyjából 50 ezret költöttem, talán kicsit többet is, de hogy mi lesz januárban, na azt még én se tudom. Édesanyámnál se spóroltam, pedig fizikai valójában apróság, de hogy meg fogja könnyezni, az is biztos. Ennyiben ki is merül, senki más nem kap semmit.

Családon, nagycsaládon belül(ami picike) sincs ajándékozás már, csak együtt vagyunk egy kellemes napot, kaja-pia-nevetés-karácsonyfa.

Nem szeretem a karácsonyt. Öcskös gépének építését így is, úgy is befejeztem, csak stílszerű, hogy mégis karácsonykor kapja meg.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#6) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Nem sokat. Évről évre kevesebbet. A gyereknek veszünk valamit, meg a rokon gyerekeknek. Aztán ennyi. Ez bőven megáll egy 20-asból. Egymásnak már tavaly se vettünk semmit. A szülőknek meg házi készítésű naptárat adunk... : )
Plusz a családi körben már évek óta megvan beszélve, hogy csak a gyerekeknek veszünk ajándékot a felnőtteknek nem.

Na meg pár hete kaptunk egy 47 ezer forintos csekket az E-On-tól éves elszámolásra, plusz összeszedtem egy 10k-s parkolási bírságot. No ez nekem bőven elég karácsonyra... :D

(#7) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Siralmas szürke képek. :( Jó értem én nekem sincs kari hangulatom már évek óta, de akkor is kell valami ami kicsit visszahozza.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 3/32 és 4/64 eladó lesz hamarosan! Érdeklődni lehet már!

(#8) DeFranco válasza Kolondrum (#7) üzenetére


DeFranco
(PH! nagyúr)

És ezt egy olyan bejegyzéstől várod, aminek azt a címet adod, hogy "Mennyit?"?

Ha rajtam múlna, akkor 0 lenne, és mindenki rajzoljon valami szépet a másiknak. Papír, ceruza. Opcionálisan hűtőmágnes. A pénzért vett ajándékozás pedig szigorúan tilos. Senki ne akarja kitalálni, hogy a másiknak mire van szüksége. Gondoljon rá szeretettel, és hagyja ennek egy pici nyomát. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#9) deicide válasza Kolondrum (#7) üzenetére


deicide
(PH! kedvence)

Jól tükrözi az ország általános hangulatát és helyzetét, jó lenne legalább ekkor egy kicsit jól éreznie magát az embernek, de nagyon sokaknak nehéz, nem megy.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#10) Kolondrum válasza DeFranco (#8) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Végül is igazad van, de akkor is kell pénzt belefeccölni.

Tudjátok mi a nagy baj manapság, mire kaptam fel a fejem? Az RTL-en valami bemutató volt és kérdeztek egy max 14 éves fiút mit tudna elképzelni karácsonyra. Nagyon sokat gondolkodott, majd azt mondta talán egy kosárlabdát kipróbálnék. Egy kosárlabdát!!! Manapság meg az okostelefon, laptop, tablet és társai a "szint".

deicide! Miért nem megy? - Mert rohanó világ van, nincs idő a másikra és mindent a pénz mozgat!

Engem nagyon változó mi mozdít ki, de biztosan tudom nekem párom kell akit szoríthatok. :B Elég nekem az, hogy tudom 25.-én megyek és vele lehetek!

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". Redmi Note 6 PRO 3/32 és 4/64 eladó lesz hamarosan! Érdeklődni lehet már!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.