2019. június 26., szerda

Gyorskeresés

Az én barátnőm egy

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tündér! :B
Csinált nekem mézes csirkét tegnap vacsira. Igazából ez csirkemell volt és rajta valami spéci panír, de ha mindent megcsinált volna mézes csirke lett volna a vége. :)
Aztán csinált képviselőfánkot is aznap du. Életében először! >> [link]

Most pedig pizzát, szintén vacsira. Csak úgy említettem a dolgot és már készült is. Hát nem egy Tündér? :B
[link]

A legszörnyűbb az, hogy én még ezek után is képes voltam néha morogni vele apróságokért. :(

Hozzászólások

(#1) fesii


fesii
(fanatikus tag)

Ha ilyen kedves velem akkor általában az az első kérdésem mit csináltál... :DDD

(#2) Crystalheart


Crystalheart
(senior tag)

Milyen furcsa lehet, amikor sütnek-főznek az emberre, hát még ha finomat is... :D

(#3) FatalEror


FatalEror
(PH! addikt)

Pizzának a receptjét kérném szépen. :R

HardCore is my LifeStyle

(#4) Tulipanti válasza FatalEror (#3) üzenetére


Tulipanti
(tag)

Nos, háát ez egy ilyen egyedileg megalkotott extra rostos pizza. :DDD
- 10 dkg zabpehelylisz
- kb. 15 dkg búzakorpa
- 10 dkg zabkorpa
- kb. 5 dkg szezámmag
- langyos víz amennyit felvesz
- olaj
- só
- plusz egy pici élesztő ( bár ugysem jön fel :) )

Alapnak mindig sima paradicsomszószt szoktunk tenni, sok oregánóval és bazsalikommal esetleg pici chilivel. :)

"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D

(#5) bbazs96


bbazs96
(újonc)

Méteres off, de nem tudja valaki, hogy kell szakszerűen elkészíteni a padlizsánt úgy hogy finom is legyen? :D

(#6) Gergosz2 válasza bbazs96 (#5) üzenetére


Gergosz2
(PH! kedvence)

nyáron láda szám terem nálunk, és mindíg padlizsánkrémet csinálunk belőle:

fogod fébevágod, kiszeded a magokat, majd berakod egy tepsibe és berakod a sütőbe és addig sütöd míg puha nem lesz. Ezután kikaparod a puha részét így megmarad a bőre ami mehet a komposztba vagy kukába kinek mi van otthon.

Na az így kapott sült padlizsánt jó sok fokhagyma társaságában, mustárral, sóval, borssal simára dolgozod, vagy turmixiolod attől függően milyen simán szereted a krémet..

És pirítossal a legfinomabb.

Nokia 6030 Hardcore User // I ♥ Panic Restaurant by Taito

(#7) Athlon64+


Athlon64+
(őstag)

Már csak azt mondd el, hogy hol és hogyan lehet ilyen Tündért szerezni! :DDD

(#8) FatalEror válasza bbazs96 (#5) üzenetére


FatalEror
(PH! addikt)

Meg kell kóstolni nyersen,mivel vannak "keserű" darabok,és ha azt nem szeded ki hazavágja az egész padlizsán krémet,keserű lesz,amúgy meg úgy a legfinomabb,ha faszén fölött sütöd.

HardCore is my LifeStyle

(#9) Иван válasza Gergosz2 (#6) üzenetére


Иван
(őstag)

Erről eszembe jutott az avokádó krém receptje:

Kirakod egy tálba és úgy hagyod. Mikor már folyik, kiöntöd és kész. :DDD

In a coat of gold or a coat of red, a lion still has claws / and mine are long and sharp, my lord, as long and sharp as yours. / And so he spoke, and so he spoke, / that Lord of Castamere...

(#10) Kolondrum válasza Athlon64+ (#7) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Véletlenek összjátéka során lehet rátalálni. :B

Crystalheart! Nem rossz dolog. :R

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.