2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Apró new verzsön

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Eleinte döbbenten olvastam, majd mosoly, üzi és törlés.
Egy hirdetésbe feltettem egy kérdést, nevezetesen mi a két memória között a különbség. Köszöntem, volt írásjel, végén köszönöm. Majd írtam a hirdetőnek is pü-t, hogy lássa beleírtam a hirdetésbe. Nem tudom miért így. Most így, nem tiltotta semmi. Kaptam egy szerény kisbetűvel kezdődő választ PÜ-ben, miszerint "leszarom...". Hirdetésbe tovább taglalva a dolgot. Ha hirdetek valamit akkor --- ----- ---- a másik félnek, mert el akarom adni. Hát ő nem akarja eladni. Moderálásra szorul a válaszom ott, de akár maradhat is, mint jelzés, hogy kispista nem épp kedves ember. :)) Élőbe lehet, hogy eltörik kicsi orra.

Hozzászólások

(#1) Met


Met
(PH! nagyúr)

Lehet csak unatkozott azért adta fel a hirdetést:)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#2) Kolondrum válasza Met (#1) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Nem hiszem, elég sok dolgot hirdet, nem egy hirtelen feldobta hátha elviszi valaki kategória. Azóta megoldódott, lett ramom. Kenje a hajára a ramját. Ez volt a moderált verzió. :))

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#3) Met válasza Kolondrum (#2) üzenetére


Met
(PH! nagyúr)

Nem nagyon értem, ha valaki hirdet valamit mert el akarja adni akkor adjon meg minden információt, ha egyéb kérdés felmerül akkor válaszoljon rá.
- nagyon kevés hirdetésnél van link a termékhez, hagy ne guglizzak már...főleg hogy sokszor alapvető információkat sem írnak le
- nem raknak fel képet
- elírás a címben, múltkor szembejött egy hirdetés, cheftek ház vagy valami ilyesmi, írok egy komentet hogy talán nem chieftec akart lenne? jött a válasz rá napok múlva hogy javítottam grétsi tanárúr, hát anyád....

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#4) kpal


kpal
(PH! nagyúr)

Én is jártam már hasonló módon , kérdeztem több dolgot a termékről ,és Ő egy rövid válasszal elintézte . Abból semmit nem tudtam meg,így tovább léptem rajta ,mert személyes találkozónál is egy fura alak lehet. Nincs kedvem ilyennek bizniszezni.
Bár itt nálunk helybe találkoztam pár PH és jófogás arccal, kicsit láttam az arcukon meglepődtek a külsőmön. Kicsit nagyobb voltam a fantáziájuknál. :DD

[ Szerkesztve ]

(#5) Met válasza kpal (#4) üzenetére


Met
(PH! nagyúr)

Ne is mond, személyes találkozónál mindig ahogy várom őket nézegetem az embereket hogy vajon melyik az, meglátok valaki számomra nem szimpatikust és elkezdek imádkozni hogy nehogy az legyen a vevő :D
De szerencsére idáig még nem volt ilyen "gond":)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#6) kpal válasza Met (#5) üzenetére


kpal
(PH! nagyúr)

Én is így vagyok nézelődök. Aztán minden úgy alakul ahogy gondoltam. :DD

[ Szerkesztve ]

(#7) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Végül lett ramom és egy nagyon normi fazonnal ismerkedtem össze.

Tegnap érdekes dologgal futottam össze üzlet terén, és jól esik. MAximáis bizalom felém úgy, hogy valaki soha nem látott. Minden rajtam áll, de én meg tudom, hogy nem verem át.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#8) kpal válasza Kolondrum (#7) üzenetére


kpal
(PH! nagyúr)

Azt a bizalmat sokszor átéltem ,jó dolog. Bár lehet azért is, hogy csak itt helybe a városba üzletelek 90%-ba. Nem nagyon szeretek neten az ország másik feléből,jó ha látom személyesen mit veszek.
De eddig az a kevés távoli üzlet is jól sikerült (mennyit paráztam. míg megkaptam a csomagot). :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.