2019. június 24., hétfő

Gyorskeresés

7 hét 3 nap gisz - 1 műtét

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

12.13. Az eredeti írás körülményei megváltoztak, közben rájöttek, hogy műteni kell és tovább kell ez miatt a gipsz is, sőt a történet valahol nyár előtt ér majd véget. ;)

Szóval.

Először is azt tudni kell, hogy az ember szoftvere kissé átalakul, akklimatizálódik, pár nap alatt. A tudat, hogy nem maradok így egyszerűbbé teszi az elviselését, másképpen hagyjuk is. Ahogy telnek a percek, órák, napok úgy fut bele az ember egyre több problémába, amiknek száma mára olyan szintre került, hogy már nem is szabad listázni. Néhány példa. A fürdés. Hát arra most úgy gondolok mint egy kötelező jelleggel ismétlődő rossz dolog minden áldott este. Hosszadalmas nehéz körülményes, izgalmas mert ha hibázol pofára esel.
Nálam legalábbis alap, hogy kissé haszontalannak érzem magam. Begyújtani be tudok, ugyan nem egyszerű utána lábra állni, néha megvárom ott ülve még leég. A tüzelőt behozni nem tudom, ki még úgy ahogy kimegyek, de megfogni nem tudom. Vagyis vagy fogod vagy helyet változtatsz. Én már inkább nevetek rajta, mert nem maradok így. Már nem is annyit káromkodok mint az elején.
Persze ügyes bajosan lehet cipelni ezt azt, de nem érdemes. Olyan nadrág hordása amin zseb van javasolt, másképp a telefont sem tudod magaddal vinni. Minap mondom magamba kimegyek inni. Azaz fel kell állni elmenni a hűtőig, onnan kivenni az üdítőt, kiönteni és meginni az asztalnál ülve, mert én így gondoltam el. (Véletlenül sem akartam szólni Tulipantinak) Ebből az lett, hogy nyitott hűtőnél üvegből nagyon gyorsan iszol amennyit csak lehet, mert fáradsz és le kell ülni/feküdni mielőtt elfogy az erő vagy fogod magad és támasztod a pultot. Vaaaa. A hatótávom jelenleg a kapuig terjed, ami össz olyan 60m oda-vissza. Bár én úgy érzem, ha azon múlna egy MT-09 SP megléte, hogy le tudok e menni a buszmegbe 20 perc alatt akkor megoldanám. A vezetés is megfordult a fejemben.
Amikor megtörtént kivették a rádiót a zsebemből. Hát mondom magamba ennyire nincs baj, főleg, hogy másnap kábelezni kellene bár ezek már nem az SOS dolgok, csak, hogy egyet említsek. A karácsonyi égősort is fel kell majd tenni, a fát is be kell faragni (úgy lesz), mert nagyon szép karácsonyt szeretnénk. Nem mondom, hogy egy folyton ugráló ember vagyok, de dolog lenne, hogy ne csak a másik mozduljon meg. Néha kissé nehézkes kérni, 1000X egyszerűbb ha tulipanti odahozza mintha én odamászok csak na értitek. Amúgy ő is beteg. Sőt még egy terrorista is velünk él, aki ha unatkozik vagy olyanja van fogja magát leül eléd és a mancsával bökdös, hogy simizz theeee. :D Vannak dolgok amiket megközelíteni sem tudok, fizikailag. Sőt ha belegondolok, hogyan oldjam meg már megbukik valamin. Azért van pár mák dolog. Éppen eltettem a motort, nem éri párás levegő eső, nem tudnám elnézni, hogy ezért nem tudom lemosni stb. Éppen végeztünk kint minden olyan dologgal ami számunkra fontos volt, a többi már csak plusz, max eltolom jövő év elejére, tavaszra, mert miért ne.

JA V. lábközépcsont törésem van.

Észrevételek: Érdekes ilyenkor ki ír rád, hív fel látogat meg. :)

Most épp a kb 1 éve nem használt (max pár órát) notebookom 6db akkuját ébresztgetem fel, tölt merít. Korábban erre rá nem lehetett volna venni, mármint, hogy a gép elé leüljek.
Tulipanti óriási segítségemre van, de ha elmegy dolgozni már látom, hogy izgalmas napoknak nézek elébe. ;) Nem probléma, ösztönző kihívás. :D

Update:
Könnyített gipsz + talp: [link]

Hozzászólások

(#1) Met


Met
(PH! nagyúr)

Azt hogy sikerült eltörni? :D

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#2) Kolondrum válasza Met (#1) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Leléptem a vonatról (nem peronra), röviden.

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#3) bitpork


bitpork
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Jó bulást!
Ahogy a bölcs zen szerzetesek mondják , tanulj meg élni :)

#eci ~~~ secundarium verecundiam ~ Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#4) JoeYi


JoeYi
(őstag)

én meg kulcscsontot törtem bringával. Most meg aggódok, hogy jól forrjon össze.

Ja és én is másra vagyok utalva bizonyos dolgokban, talán ez a legrosszabb az egészben

(#5) _drk


_drk
(senior tag)

Térdelj egy székre a törött lábaddal. Konyhában, szobában így biztosan tudsz állni, Olyan mintha 4 fele ágazódna el a térded alatt a lábad = stabil állás hiába csak fél lábbal állsz a földön, plusz a széktámlára rá tudsz támaszkodni.
Még menni is tudsz egy kicsit, ha azt csúsztatod magad előtt, felemelve a térded a székről, majd vissza le, egyedül a küszöb miatt nehézkesebb egyik szobából másikba menni.

(#6) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Köszi. A fő gond az, hogy ami korábban ment az most nem. Bár ez nem mindere igaz. :D
Letelik ez a pár hét nincs az az ember aki megfog.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#7) Kolondrum válasza JoeYi (#4) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Hát azért itt lóg ilyen mint dolgozni és itthon dolgozni, hiába fizetik, ennyit ülni nem tudok elképzelni.

Hamarosan indulok a járógipszért. :DD

Nem nagyon lényeges téma, de a ki néz rád dolog rendkívül érdekes. Milyen szr lehet annak akinek se kutyája se macskája, vagy esetleg egyik van, de senki rá nem néz. Pár nagyobb arcúnak ki kéne próbálni ezt, akkor lenne kopp.
Ha így nézem igen nehézkesen, de lehetne működni. Mondjuk bejutni az SZTK-ba innen gyalog egy 20 perces séta lenne a buszig, aztán fél óra busz, újabb séta. Elég gáz, de meg lehetne oldani.

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

(#8) Avicularia válasza Kolondrum (#7) üzenetére


Avicularia
(PH! kedvence)

Jobbulást. Asszony kisebbik unokája 2 napja törte el a lábát, 4 éves a kislány :(
Lelökte egy csoporttársa a mászókáról az óvodában :(

(#9) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Rögtön azt hittem, hogy megint eldobtad a motort.
De látom ez most vonatbaleset. :DDD

Jobbulást!

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#10) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Átírom a címet.... Műtenek.

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép". 195/65R15 Hankook téli 4-es eladó, 2014 év végi, 5mm. 10k, Dunakanyar. No posta! Képet püben!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.