2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Rrrrrrrrrrrr 1

Írta: | Kulcsszavak: zene . rock . spotify

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hozzászólások

(#1) Kasya


Kasya
(PH! nagyúr)

En is igy voltam a Tidal-lal. Nagy nehezen sikeresen valtottam Spotify-rol, aztan tobb eloadom szinte teljes kollekciojat levettek. Mehettem vissza Spotify-ra.

(#2) kemotox


kemotox
(PH! addikt)

Nefossál én is idegben voltam mikor lekerültek az Emerson Lake and Palmer albumok aztán végülis visszakerültek és azóta boldogság van :D
Addig nyomatsz egy kis Balázs Palit, az megnyugtat.

(#3) Polllen válasza Kasya (#1) üzenetére


Polllen
(PH! nagyúr)

Én azért váltottam Tidal-ról vissza spotify-ra, mert a különbözetből meg tudom venni az örök kedvenceket veszteségmentes formátumban. Így pont nem érdekel, ha valamelyik lekerül... Évi 18k-ból elég sok album kijön.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#4) Kasya válasza Polllen (#3) üzenetére


Kasya
(PH! nagyúr)

Igen, en is maradok ennel az opcional.

(#5) Zsébernardo


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog

Én szeretnék az ilyen online oldalak nélkül meglenni. Régi időkben megvetted az albumokat kazettán, CD-n vagy a maxi lemezeken (CD vagy LP). Otthon meghallgattad az audió rendszeren és közben relax. :) A filmeket DVD-n, BD lemezen hazavitted és a házimozival megnézted. Most mindent online teszünk, de ez jó lesz igy nekünk? Megnézed gyengébb minőségben és meghallgatod online, majd ha megtetszik valami azt megszerzed otthonra minőségben. Némelyik oldalon van FLAC formátum, ezért az napjainkra elfogadottá vált. Másnak az mp3 320 kbps bitráta is megteszi, mert olcsóbb és kevesebb helyet foglal... :)) 500 müsoros DVD és CD lemez van a polcomon, de sose gondoltam, hogy foglalná a helyet. A DVD kölcsönzésre elköltött pénzeket máig sem sajnálom. Azért kár, hogy a régi jó dolgok... :) Viszont a filmek mutyiban való megnézése ellen több érvem van. Némelyik oldalon lehetne több magyar tartalom vagy legalább elérhető felirat. A kalóz verziók egyik előnye volt a legális forrásokból elérhetetlen szinkronok megléte és a könnyű elérhetőség. A közepes méretű RIP-ek hamar letölthetőek és fogyaszthatóak voltak. Egyszer elmegy szinten. Sajnos napjainkra ezek a népszerű letöltőoldalak megszüntek vagy eltünik ezekről a tartalom és az oldal a látogatok hiányában kihal. Az online felület nézhetetlen sz@r, amire egy filmrajongó nem áldozna időt. Némelyik nagy forgalmú oldal már miner programot is futtat a gépeden, amig online vagy az oldalon. Ilyenrekre nem szánok időt (Moovie.cc és a Filmezz.eu). Jó dolog a Netflix és saját tartalmat is gyárt, és jó a zeneletöltés. Nekem azonban mindig marad egy kis hiányérzetem ezek után. :)

[ Szerkesztve ]

(#6) kemotox válasza Zsébernardo (#5) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)

Most ezt úgy írod, mintha ma már nem lehetne lemezeket venni, holott visszajöttek még az LP-k is.
Az online dolgoknak meg baromi nagy előnye, hogy bármikor, bármit hallgathatsz. Ha épp megjön a kedvem kakkantás közben egy Lagzi Lajcsi trombitaszólóhoz, hát meghallgatom. Dettó ugyanez a filmekre is.

(#7) Zsébernardo válasza kemotox (#6) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog

Ladánybene 27 válogatás albumot szerettem volna venni CD-n. Hát nem találtam. Az online letöltés és a Youtube minőség nem kell. [link] Ez is jó, és valami BestOf...

[ Szerkesztve ]

(#8) Klaus Duran válasza Zsébernardo (#5) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Ha tudnád milyen minőségben néztem én a Death Note-t. :))
Nekem jó a flack és a 320 is. Nincs profi hangrendszerem de nem árt ha kihallom a részleteket.
Fizikai adathordozóval az a baj ha sokat használod karcos lesz. pl Most Wanted (2005) DVD.
Nem másolás védettek a zene CD-k?

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=m7CVOQUO1mw

(#9) Zsébernardo válasza Klaus Duran (#8) üzenetére


Zsébernardo
(őstag)
LOGOUT blog

Lemezekre vigyázzni kell nagyon, mert nekem némelyik 20 éves és karcmentes. Jó helyen tárolva sokáig megőrzik a zenét. Ratyi minőségben nem nézek meg filmet, de a mozis RIP-et és hangsávot kerülöm. Zenére jó hangrendszerem van, és még egy SACD lemezem megmaradt emléknek. A zenei CD lemez szintén másolásvédett, de az hallgatásra kell. :) Természetesen idővel ki lehet menteni a zenéket FLAC formátumban. Egy DVD játék lemezt fel lehet poliroztatni, és egy idig megint szép karcmentes lesz. :)

[ Szerkesztve ]

(#10) nonsen5e


nonsen5e
(PH! kedvence)

Nekem az egész zenei streames bizera azért esik ki, mert akik érdekelnek, azok vagy fent sincsenek egy ilyen szolgáltatáson sem, vagy csak a régiózár miatt nem érem el őket.
Marad a 2 szám / 5000,- CD, vagy a jps, apollo...

[ Szerkesztve ]

「今が最高」

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.