2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Hogy állunk az iskolával?

Írta: | Kulcsszavak: youtube . vicc

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Talán ez a legjobb hasonlat.

;]

Xar a helyzet, de az egész osztálynak. :(

Hozzászólások

(#1) SwitcX


SwitcX
(őstag)

Nem megy, vagy nem is foglalkozol vele?

(#2) Klaus Duran válasza SwitcX (#1) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Van ami megy és van ami nem. Most kicsit jobban neki feküdtem és így megy. De néha van pár alap amit pótolnom kell. Valószínűleg nem csak nekem. Lassan keresek egy magántanár.

6 érettségizte kollégából egy se tudott segíteni mikor kérdeztem őket az exponenciális egyenletekről. ;]
Pedig nem 20+ éve végezték el.

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. / M7 :) -> Lumia 950 :( -> HTC 10 :) -> Huawei Mate 20 Pro :l / https://www.youtube.com/watch?v=m7CVOQUO1mw

(#3) takacsbotond


takacsbotond
(őstag)

Együtt tudok érezni, hasonló cipőben járok! :DDD

[ Szerkesztve ]

Vissza a régi hardveraprót!

(#4) VoidXs


VoidXs
(PH! kedvence)

Ejnye, a középiskolai matek normális tanárnál úgy teljesíthető majdnem hibátlan érettségivel, hogy csak figyelsz órán, tanulni nem kell. A meglepetés BME-n kell érjen, amikor nem alszol miatta két hónapig, és 15%-os egyest kapsz a fáradozásaidért. Nálunk a rekord bukási arány 90% fölött volt, átlagban is bőven 50 fölött van. Valahogy így néz ki egy zh:

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#5) domos


domos
(senior tag)

Nálam is kb. ez a helyzet. Ami érdekel az megy tanulás nélkül is, ami meg nem az totál kiesik. És sajnos túl sok haszontalan marhaságot tanítanak... nem tudom hol élnek ezek a tanárok, de hogy egy sem dolgozott soha életében informatikai területen az is biztos.

Akinek nincs rendes asztala, az használjon laptopot.

(#6) alcsa válasza domos (#5) üzenetére


alcsa
(senior tag)

túl sok haszontalan marhaságot tanítanak - regebb en is igy gondoltam, de megkell valljam, sokszor megtortent velem, hogy talalkoztam egy anno marhasagnak gondolt dologgal, es akkor esett le, hogy aha, szoval errol van szo. Szerintem nincs haszontalan, csak meg nem tudod mire jo.

[ Szerkesztve ]

(#7) domos válasza alcsa (#6) üzenetére


domos
(senior tag)

Előtte dolgoztam az "iparban", szóval tudom hogy mi hasznos és mi nem. Illetve 20-30 évvel ezelőtti technológiákkal nem igazán találkozik az ember. Illetve ha valami különleges dolog kell, akkor van Google. Nem is értem pl hogy vizsgán miért nem lehet a netet használni, amikor munkavégzés közben is bárhol elérhető.

[ Szerkesztve ]

Akinek nincs rendes asztala, az használjon laptopot.

(#8) alcsa válasza domos (#7) üzenetére


alcsa
(senior tag)

Ertem, es reszben egyet ertek veled. Csak mondtam, hogy a sok hulyeseg mellett vannak olyanok is, amik kesobb visszagondolva nem is annyira hulyeseg.

Szerintem azert nem lehet netet hasznalni vizsgan, mert ott arra kivancsiak, hogy te hogy tudsz gondolkodni, problemat megoldani, es nem azt, hogy hogy tudod megkeresni a megoldast (habar ez is egy fele megoldas).

[ Szerkesztve ]

(#9) domos válasza alcsa (#8) üzenetére


domos
(senior tag)

Az egyetemen megtanítják mondjuk 100 probléma megoldását. A világban pedig van több millió probléma, aminek a megoldását neked kell megkeresned. Nem az lenne a jobb ha ezt tanítanák, meg a logikus gondolkodást?

Akinek nincs rendes asztala, az használjon laptopot.

(#10) alcsa válasza domos (#9) üzenetére


alcsa
(senior tag)

De igen, es szerintem ezt is probaljak tanitani, a gondolkodast es a problema megoldast.
Mert azzal a 100 problemaval peldat adnak, es neked ra kell jojj a megoldas menetere, a logikajara, ahogy te is mondtad.
Ne erts felre, nem ellenezem a kereso hasznalatat, en is hasznalom, de eloszor megprobalom sajat tapasztalataim alapjan megoldani a problemat, es ha nem megy, rakeresek.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.