2019. augusztus 24., szombat

Gyorskeresés

CM Egérmodding Verseny nyertese

Írta: | Kulcsszavak: cm . modding . verseny . csampion

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

[Vigyázat, paródiaveszély!]

Nos. Van ez a modding verseny cuccos a prohardveren. Az emberek ezerrel küldik a nevezéseket, és sajnos azt kell, hogy mondjam, nem jók. Egyszerűen hiányzik a kreativitás belőlük. Így hát úgy döntöttem nevezek én is egy mestermunkával. Így viszont sajnos el fogom venni az esélyt a többiektől, mert egyértelmű, hogy én fogok nyerni. Én akartam még egy utolsó esélyt hagyni, de most már muszáj lesz megmutatnom, hogy mi is az a modding.

Először is kicsit formáljuk meg a kinézetét az eszköznek. Sok érdekes ötlet született már eme témában, de azokból hiányzik a vadság, a művészi szabadság, és a GLITTEREK. Egy SZÉP egér valahogy így nézne ki:

Aztán nézzük egy kicsit a funkcionalitást. Egy egér egy kis, könnyű szerkezet... hordozható. De mit érünk eme csodálatos tulajdonsággal, ha a gép otthon marad?! Hát én erre is gondoltam! Nem hiába vagyok profi.

Na szóval mi lenne ha a PC-t és az egeret kombinálnánk? Egy nagyon jó kis handheld hordozható játékos platformot kapunk végeredményül, valami ilyesmit:

Persze így egy picit nehezebb lesz az egér, körülbelül 10 kilóval, de egy igazi kockának úgy is erős a karja a sok... khm egyedülléttől. Ha minden kötél szakad még akár kis kerekeket is lehet az aljára szerelni, úgy már minden noob tudja használni.

Na most ott tartunk, hogy lehet nyomatni a játékot ezerrel, akár napi 25 órát is. Jajj de mi van ha ki kell mennünk? Sajnos az emberi test elég bugos, és indokolatlanul sokszor megkívánja a RAM ürítését, ezért erre is kell gondolni. Ja és persze arra is, hogy pótoljuk a veszteségeket. Így a következő lépés egy mobulbudi és egy egy hűtőszekrény integrálása lesz.

Valahogy így néz ki egy JÓ egér. Persze még kell egy generátor a hűtő működtetéséhez, valamint egy kamion is amivel mindezt az egészet el tudjuk szállítani, de azt már a ti fantáziátokra bízom. Ne én csináljak már mindent.

Remélem sikerült sok hasznos trükköt eltanulnotok kedves modder tanoncok. Jövőre több eséllyel indultok majd.
A nyereményemet postán várom kedves Prohardver, köszönöm.

Hozzászólások

(#1) Evil Snowman


Evil Snowman
(senior tag)

Sírok :DDD Nem tudom mit szedsz/szívsz/iszol, de kérlek küldjél nekem is belőle. :DD :DD :DD

#1NZ-FE , CA18DE , K20A6#

(#2) feco72 válasza Evil Snowman (#1) üzenetére


feco72
(Modder)

Az ötlet jó :C . De nem olvastad végig a kiírást, mert ezt meg is kell csinálni, hogy nyerhess. Valamint a PH! szerkesztőség mennyire örülne. ha a bemutatókra kamionnal kéne szállítani az egérverseny győztesét. De csak így tovább előre a nagyobb tárgyak felé :))

mindenféle dolgok steampunkosítását vállalom

(#3) kemotox válasza feco72 (#2) üzenetére


kemotox
(őstag)

Tudom, hogy kellemetlen érzés, hogy elvettem tőled az első helyet, de azért nem kéne ennyire rosszmájúnak lenned.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.