2020. november 28., szombat

Gyorskeresés

Tactical Intervention

Írta: | Kulcsszavak: counter strike source tactical intervention

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szerintem elég sokan tudják mi az a counter strike; még ha nem is játszottak vele biztos, hogy hallottak róla. 1999-ben Minh Le készített egy Half Life modot amit counter strikenak hívtak... Nagyon sok pénzt hozott és a világ legismertebb Online FPS játéka lett. "A koreai úriember, miután befejezte az egyetemet, a Valve-hoz szerződött, hogy együtt elkészítsék a Counter-Strike 2-t. Mint azt tudjuk, a projekt már jó ideje fiókba került, így Le is úgy döntött, elmegy a cégtől, s saját játék fejlesztésébe kezd." by gamekapocs

Tehát úgy gondolt hát ha nem a valve akkor majd ő... Egy koreai üzletember beakart törni a játékpiacra és egy barátja ajánlotta Le-t aztán felkarolta Minh Le-t, hogy csinálja meg; kapott fejlesztőket és anyagi hátteret. Source enginere épül de nem kell ettől elrettenni. A source engine egy nagyon jó kis motor lenne, HA normálisan befejezték volna ugye orange box-ra megcsinálták az "újabb" source enginet de ezt a Counter Strike: Sourcebe már nem ültették át. Tehát sok jó dolgot ígért a fejlesztő csapat, mint pl.: Pajzsként használható túszok, Antikemp megoldások (2perces köridő), mozgatható tárgyak fizikájának optimalizálása (ezentúl nem fogunk beakadni dust2n a hordóba vagy ilyesmi).

http://www.youtube.com/watch?v=nKDwJqjSWzE

A videó alapján jónak tűnik a játék...Igaz hitboxot szórást ilyesmit nem látjuk de akkor is egy próbát mindenféle képp megér.

És ami új: 2010 középe táján elérhető lesz a béta tesztelés. Koreában biztos európában még nincs megerősítve.

Amit sajnálok, hogy nincs hivatalos oldala a játéknak...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.