2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

"Nem, nem síbot. Nem, nincs semmi baja a lábamnak."

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

...Szóval... augusztusban elkezdtem nordicolni munkából hazafele fele falu füle lesz tele vele, na gyere húzzunk bele, (bocsánat, beugrott). Szóval ezt az uszkve 3 kőkemény kilométert nordiccal nyomom, mert muszáj leadni ezt a rajtam lévő nyolcszáznyolcvanezer plusz kilót, futni meg akkor fogok, ha kergetnek.
Szóval mióta ezt csinálom naponta állít meg valaki, de minimum megbámulnak ahogy kattogok a járdán, parkban, vízmosásban, sivatagban, bárhol. Tudom, hogy nem egy mindennapos dolog a városban a botokkal mászkáló ember, de azért egy kicsit már durva, hogy állítottak már meg azzal, hogy: "Elnézést, tán valami baj van a lábával?" meg "Ezekkel akkor könnyebb a járás?" Pár 10 év körüli kissrác még ki is röhögött és röhögve kérdezték, hogy. "Nem tud menni?" Hiába mondtam zavaromban, hogy: ööööö, de... addigra nem is figyeltek. Ezek a mai fiatalok... :U
Valahogy az idősebbek mindig azzal állítanak meg, hogy hát jaj de jó ez a mozgás, ők is mennek csoporttal, mert hát a szomszéd is meg a menye meg az ángya meg a térgye kalácsa.
Nincs is ezzel gond, mert kedvesek, de miért kell folyton megállítani, hogy: Milyen jó ez a mozgás, ugye? De rossz, ha kizökkentik az embert a ritmusából ugye?
Mondom, igen, ezért kellett megállítani?
Na csak gondoltam megosztom, és most már még jobban együtt érzek futócuccban futó lányokkal, akik csak futnának, de folyton beszólnak nekik, hogy Hé cica, meg hasonló rendkívül okos dolgok.

Hozzászólások

(#1) Racionális


Racionális
(újonc)

ha edzeni akarsz akkor minek használsz botot? teljesen értelmetlen

(#2) Käytöskukka


Käytöskukka
(újonc)

A futásba szó szerint belerokkannék az én fantasztikus alkatommal. Szóval a gyaloglás úgyis része a mindennapjaimnak, akkor nehezítünk rajta egy kis nordiccal. Amúgy lehet hogy nem mindenkinek jött be, én személy szerint már így 2 hónap után érzem, hogy bármit felemelek és elviszek tetszőleges távolságra, ráadásul nem kell nagyot sóhajtanom a lépcsőfordulóban, hogy levegőhöz jussak úton a távoli 1. emeletre. :)
Edzőtermi pattogásra, emelgetésre, hajlongásra stb meg sem időm sem pénzem, sajnos.

(#3) Racionális válasza Käytöskukka (#2) üzenetére


Racionális
(újonc)

még mindig nem értem hogy minek bot, ha könnyíti a sétát akkor azzal csak azt éred el hogy sokkal tovább kell a gyaloglással edzeni, mint bot nélkül, de eleve nagyon nevetséges ha valaki annyira lusta hogy még a gyaloglást is megakarja könnyíteni

(#4) DigitXT válasza Racionális (#3) üzenetére


DigitXT
(PH! félisten)

Nem "könnyíti a sétát": ez nem séta. Az a nevetséges, amikor
vmihez totál nem értesz. De belepofázol, mintha értenél hozzá.

https://www.youtube.com/user/RKbodyfitness

(#5) Käytöskukka válasza Racionális (#3) üzenetére


Käytöskukka
(újonc)

Ok, most vagy trollkodsz, vagy nem olvastad el a cikket. A bot MEGNEHEZÍTI a gyaloglást, mert a karokat és a vállakat is átmozgatja, tehát jobban kifáraszt, mintha csak mennék arccal előre bele a világba.

(#6) ricinus13 válasza Käytöskukka (#2) üzenetére


ricinus13
(senior tag)

Hagyd rá, ilyen értelmes beböfögései vannak mindenhol. Csak meg kell nézni a blogját. Remélem troll. Nem érdemes foglalkozni vele.

Én egyébként próbáltam már, de ahhoz hogy rendesen tudd használni a bototkat meg kell tanulni a technikát. Kb olyan minz a sífutás. Nemtudom te mennyire vagy otthon ebben, de helyes technikával egész más mint csak simán botozva. A folyamatos megállítást meg nem is értem. Mi köze van bárkinek ahhoz hogy neked jó-e a térded vagy nem.

(#7) Racionális


Racionális
(újonc)

nem jártam még soha bottal, mivel azok járnak vele akik megakarják könnyíteni vele a gyaloglást, ezért nekem az a nyilvánvaló hogy bottal könnyebb sétálni

(#8) D1Rect


D1Rect
(PH! félisten)

Feliratkozom, mert pont mostanában nézegettem, hogy mit kéne csinálni ilyen sz@r időben.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#9) Racionális válasza Käytöskukka (#5) üzenetére


Racionális
(újonc)

fárasztja a karod,viszont összességében meg könnyebb vele járni, mert a lábadról terhet vesz le

(#10) ricinus13 válasza Racionális (#9) üzenetére


ricinus13
(senior tag)

Apa kezdődik... :W

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.