2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Már megint igazam van

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

...szóval...Nem minden esetben derül ki, hogy igazam van egy témában, de ha nagy ritkán igen, akkor az úgy fel tud dobni, hogy namég.

Előre leszögezem: akinek nem inge, ne vegye magára.

Már gimiben, tehát az 1500-as években mondtam, hogy a velem kb egykorú lányok ha állandóan buliznak, erősen sminkelik magukat és cigiznek, mert azt hiszik az menő, holott rohadtul nem az, akkor 30 éves korukra úgy fognak kinézni, mint a saját nagymamájuk. Ez a véleményem azóta csak egyre erősödött, ahogy látom az utcán reggelente a múmiára sminkelt kis tizenéves csajokat cigivel a szájukban.
A másik, ami nekem mindig bosszantó volt ez a gyerekprodukáltató szülő, a gyerekajnározással, meg jaj hát sztár lesz, olyan szépen énekel / táncol / hasít atommagot. Aztán ebbe a Dáridón meg Házibuli Attilán meggárgyult nagymama is beszáll meg a szomszéd néni, meg ángyom meg a térgye, szóval mindenki. Senki ne értse félre, a tényleg tehetséges gyerekeket érdemes támogatni, nézze meg bárki a Virtuózokat például.

Aztán tavalyelőtt jön a Ziksz Faktor válogató és nézem, nézem, hogy kik ezek. Bejön egy gyűrött vénasszony: Kitti (25). Hát ez inkább 45, de annak is elég lepattant. Aztán Zsuzsa (30). Mondom 50, nem 30. Aztán így sorban mind legalább egy tízessel többnek látszott a koránál. Basszus, akkor ezek most szemérmetlenül hazudtak a korukról, vagy ennyire le vannak strapálva? És akkor beugrott, hogy hát ez az a korosztály, akikre én mondtam, hogy de rondák lesznek 30 éves koruk előtt. Le kellett állítanom egy pillanatra a videót, hogy jól kiörüljem magam, hogy na igazam volt!
Aztán jött a másik nagy megvilágosodás. A legbénábban vernyákoló dühöngöttt leginkább, hogy hát a zsűri egy rakás sz@r, és különben is kik ezek (holott bejövetelkor megköszönte a lehetőséget, hogy ilyen remek, tiszteletre méltó művészek, és Tóth Gabi előtt énekelhet). Hát ezek azok, akiket az egekbe dícsért anyuka meg apuka meg mindenki, és nem merték neki megmondani, hogy kisfiam/kislányom, béna vagy, inkább gitározz vagy mittudomén, de ne nyisd ki a szádat emberek előtt. Ezek az emberek egytől egyig abban a hitben nőttek fel, hogy vannak ugyan tehetséges emberek, de ŐK magasan kiemelkednek ebből a posványból.
Ne értse félre senki, mindannyian átéljük ezt, hogy jaj hát megdícsérnek, hogy szépen mondok verset, meg hogy szép hangom van, de ha valaki megnéz egy ilyen tehetségkutatót és látja kik jutnak tovább akkor hasonlítsa már össze magát azzal, vagy kérjen meg valakit, hogy mondjon objektív véleményt. Ami meg a továbbjutókat illeti, meg a zsűrit, meg ezt az egész "tehetségkutatót", hát ha rájönnének, hogy az Aaaauuhuaauuahuuhuuuuuuhúúúújeeeeeiiejjeeeieieiieieieieieieiieieieiieeee az sokszor rettenet idegesítő, és szétcseszi a,legszebb szerelmes dalt is, talán beismernék, hogy a kevesebb több.

Hozzászólások

(#1) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

fiatalodnak a milfek :P ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B IX | 3D nyomtatás Bp és környéke -> bit.do/fliccprint |

(#2) buherton


buherton
őstag
LOGOUT blog

Könnyű téged kielégíteni :D .

Az emberi gyarlóság ékes példája, amit felhoztál, de ez a cikk is az. Sőt ez a hsz is. :)

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#3) Bazsesz válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére


Bazsesz
őstag

Ámen ;]

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#4) Klaus Duran


Klaus Duran
senior tag

BIKICSUNÁJ

Olyan ez lassan mint a hülyék paradicsoma. (sztárcsinálók)

(#1) Mr.Csizmás Fordítva jobb lenne, mint Ázsiában 16-40 egyforma. Ha nem figyelsz a lány helyett az anyját ..... :B ;]

[ Szerkesztve ]

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM

(#5) Eastman


Eastman
őstag

Nem tudok mit hozzátenni. A'szem olvasód leszek. Írj még ilyeneket...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#6) #81556480 válasza Klaus Duran (#4) üzenetére


#81556480
törölt tag

BIKICSUNÁJ! ! !

de rég hallottamán ! :O

azt birom még mikor ilyen full trendin öltöztetik a kölköt aki még csak 3, de a neve meg kevin ( lol, lol, fúj, fúl, pasztmek keci ! !)

retard világ, naprol napra mikor megnyitom az internetet (fészbuk, ) fáj minden szelfi, és edzőtermi becsekkolás. magamutogató egoista emberek. mindenki megmondóemberkedik

(#7) Samtya


Samtya
senior tag

Igazad van, mint Besenyő Pista bácsinak.

(#8) Shinjike87


Shinjike87
aktív tag

Csak hozzászólok, hogy nyoma legyen a blogodnak. Tetszett az írás. :)

(#9) Käytöskukka


Käytöskukka
újonc

Na most belecsaptam a L'ecsóba :) Köszi a lelkesedést. Lesznek még ilyen bosszankodások. Már érik egy új, amire rátett a ma reggeli melóba buszozás egy lapáttal.

(#10) Käytöskukka válasza Samtya (#7) üzenetére


Käytöskukka
újonc

Hát már mikor beléptem igazam volt, aztán mikor azt leírtam, most meg megint igazam van. Nem? De! NÉGY!!! :D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.