2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Az irodai élet szépségei 1. rész: Pilot

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szóval meséltem, hogy a kábeltévé után inkább unalmas, multis munkát kerestem. Habár közel nem olyan kalandos, mint a korábbiak, itt is előfordulnak érdekességek.

Mikor a kábeltévétől eljöttem, július közepén, a szerződésem még másfél hónapig érvényes volt a munkaerőkölcsönzőnél. 3 hét után viszont már felvettek az első multis helyre, szóval abban az évben az augusztus úgy alakult, hogy kilencedikétől járt a multis fizetés, de aug 30-ig még élt a másik szerződés, szóval szeptember 5-én kaptam 2 fizetést.
Épp ekkor osztottak be az első éjszakás hetembe. Nem volt vészes, a szállodábn meg a kábeltévénél is éjszakáztam. Éjszaka csak ketten voltunk az irodában, ment a meló, kezeltük a beérkező dolgokat Ferivel.

Feri a világ leglazább kollégája volt. Mind hozzáállásban, mind testalkatban. Az a fajta ember, aki úgy jár, mint egy marionettbáb. A székét is a legalacsonyabb állásba állította, a háttámlát maximálisan hátradöntve majd félig ülve, félig fekve a széken az így állmagasségban lévő asztalra nyújtotta a két karját. Így fogta az egeret és a billentyűzetet.
Na a lényeg, hogy volt 3 ajtóval arrébb egy másik iroda, ahol az IT-sek voltak. Ezek az emberek olyan mennyiséget képesek voltak megenni, hogy mi csak hüledeztünk. Én sem voltam semmi (ma sem vagyok egy Nádszál Nándi) de ez rettenet volt. Általában fejenként két 50 centis pizzát rendeltek.
Valamelyik műszakban épp Ferivel meg Zotyával voltam együtt. Na megjött a rendelt kaja, Feri kimegy, megmelegíti, kirakja az asztalra és rátesz egy cetlit, hogy "Don't taccs" Bejött szólni nekünk, hogy menjünk ki a konyhába kajálni. Mire kiértünk Feri kajásdoboza üres volt, a cetlire meg a vicces kedvű tolvaj ráírta, hogy "Too late" A kajalopás amúgy rendszeres volt. Az anyum-féle rántott csirke+zöldséges rizs kombót úgy találtam egyszer, hogy a rizsbe jól láthatóan belekanalazott valaki. Hát így már nem volt gusztusom megenni és fájó szívvel dobtam ki.
Rendszeresen rendeltünk a Theo Papa étteremből. Olvastam pár éve, hogy súlyos kihágások miatt bezáratta az ÁNTSZ. Hát úgy tűnik szerencsénk volt, még mindannyian élünk :) Na a lényeg, hogy már aranykártyás tagként (bizonyos mennyiségű rendelés után kaptunk egy kis kártyát és a kártyaszám megadásával plusz kedvezményeket kaptunk) szinte minden nap onnan rendeltünk. Egyik akciójukban ha 5000 FT felett rendelsz kapsz 2 desszertet ingyen. Na összedobtuk hárman ki mit kér, 3 pizza, 3 adag palacsinta az 5500, na akkor kérünk még 2 adag palacsintát. Az egy jó hangulatú éjszakai műszak volt.

Jó, egyelőre ennyi. Esküszöm nemcsak kajáról fog szólni.

Hozzászólások

(#1) nemlehet


nemlehet
őstag

Fúú a kajalopás az egyik legundorítóbb irodai magatartások egyike...

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#2) bkercso válasza nemlehet (#1) üzenetére


bkercso
nagyúr

Ráírod, hogy "Lopás ellen megtüsszentve"

HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#3) pn4hvq válasza bkercso (#2) üzenetére


pn4hvq
senior tag

Vagy ezt ráírni: "végignyaltam"
Csak gáz lesz, ha más ezt teszi rá: "én is" :DDD

(#4) bkercso válasza pn4hvq (#3) üzenetére


bkercso
nagyúr

Valszeg én hűtőtáskát vinnék magammal, a hűtőbe meg beraknék egy jó büdös francia sajtot...

HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

(#5) 66zio


66zio
tag

Nézed, hogy a kolléga futkos a wc-re. Most miért? Te hashajtós pizzát szereted, hogy ő a te kajádra pályázik? upszika. :D

(#6) Käytöskukka válasza pn4hvq (#3) üzenetére


Käytöskukka
újonc

Nekem is pont ez jutott eszembe. Nem éri meg kockáztatni :)

(#7) Käytöskukka válasza bkercso (#4) üzenetére


Käytöskukka
újonc

Hasonló témában szintén hűtőszekrénnyel agyonverésért kiáltott az a kolléga, aki valami avokádós brokkolis halat mikrózott. Mintha a szippantóskocsi borult volna be az ablakon...bleeeeee!!!

(#8) Drótszamár


Drótszamár
őstag

Ööö. 2 db 50-es pizza? :F

32-es pizza 804,25 cm2
50-es pizza 1963,50 cm2

2,4 a szorzó területben. Ebből 2 db, az majdnem 5 db "normál" pizzának felel meg, és kb 10.000 kcal :D

Volt étvágyuk rendesen. :DDD

( 2b || !2b ) az itt a kérdés...

(#9) ncc1701


ncc1701
addikt

Én az erős hashajtó, és erős altató kombóra esküszöm a csali kajában, megfelelő dózisban.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.