2019. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Meg vannak őrülve az emberek (?)

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Rohan, görcsöl, markol, zabál, fellök, leszar, üvölt, dudál, félbeszakít, eltapos, ellök, leszorít, kiszorít, őrjöng, akar, kell neki, pörög, nem áll le, követel, semmi sem elég, az is kell, mégmégmég.
Tele vannak a boltok, tele vannak az utak, üvegesek a szemek, akarás, szerzés, pörgés,
padlógáz, megtehetem, leszarom, mert-ha-nem-én-akkor-majd-más, én, én, én.

Talán 3 éve kezdődött, de idén áprilistól, idén tavasztól meglátásom szerint őrület van. Olyan mintha egyre többen lennénk, pedig egyre kevesebben vagyunk.

Nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz-e, ahogy azt sem, hogy egyáltalán jól látom-e, jól érzem-e (hiszen nincs kalibrált zsizsgés-o-meter az utcasarkon), hogy ugyanaz megy mint 2007 végén, 2008 elején, de furcsa, zavar és kellemetlen érzésekkel tölt el.

És szerinted?

Hozzászólások

(#1) Bird


Bird
(PH! addikt)

Abszolút egyetértek. Mindent lesz@ró énkép, közöny, harag, utálat, gyűlölet, erőszak, materiális féltékenység, örökös elégedetlenség és nem utolsó sorban sznobság mindenhol. Az utcán, a boltban, a lépcsőházban, iskolában, munkahelyen, bárhol. Beteg, elkorcsosult egy társadalom a miénk. :(

Éééés akkor a netes kultúránkról még nem is beszéltünk....

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:. Btag: Bird#21416 Xbox tag: Bird HUN

(#2) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
(őstag)

Meg.

Vezetés közben többnyire betartom a sebességhatárokat, mint nem. Városban 50-vel megyek és csak úgy húznak el mellettünk az autók. Gyerek meg kérdi, hogy miért előznek meg minket és miért nem megyünk gyorsabban.

[ Szerkesztve ]

(#3) solfilo


solfilo
(PH! kedvence)

Én is így érzem. Aztán mikor néha a Lajtán túl járok, ott valahogy nem ezt érzem.

[ Szerkesztve ]

solfilo

(#4) bacsis


bacsis
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Tudom-tudom. Túl naív vagyok...
Szóval én úgy gondolom, hogy mindenkinek vannak szar napjai, s akkor így viselkedik, mert egyszerűen "így adja ki"...
ez alól TE SEM VAGY KIVÉTEL!
Ha csak egy évben egyszer, de neked is van xar napod...
És sajnos az ember olyan, hogy ha valaki normális az fel sem tűnik neki...
Az ember bemegy egy bevásárlóközpontba, vagy tök mindegy hova, ahol sok ember van, értsd ezres létszám, és abból belefutsz 3-4 idiótába, akkor már azt szűröd le hogy mindenki köcsög bunkó, meg ilyenek...
Miközben a valóság az hogy az emberek 1%-a viselkedik úgy, és az az 1% is lehet hogy amúgy jó arc meg minden, csak pont egy olyan napján futottál bele amikor egy kicsit meg van zizzenve ;)

(#5) Bozodi János válasza Sanyi.mTs (#2) üzenetére


Bozodi János
(fanatikus tag)

És rendszeresen megkapom azt, hogy "te ilyen dudálós vagy?", amikor beszélgetünk kollégákkal a közlekedés és a sofőrtársak f@sságairól. Vagyis nemcsak, hogy mindenki/senkise gyorshajt/indexel/áll meg a pirosnál/zebránál, még elfogadottá is válik, sőt, egy lesajnált ph@sz az, aki városban ötvennel megy.

Tűzoltósááág!

(#6) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog (1)

Meg vannak.

Egy ideje már próbálom nem felhúzni magam rajta. És próbálok nem ugyanígy viselkedni.

Egyik sem mindig sikerül :D

Eladó Nikon 50 1.8 / Eladó Tamron 70-300 VC / Eladó Moto G5 (3GB) || "nemhoror áron" ©

(#7) csepelball


csepelball
(tag)
LOGOUT blog

Én is ezt látom, hogy őrület van. Nem értem a miértjét
És nagyon sajnálom, mert nagyon rosszat tesznek.

Most mondanám, hogy a politikai "kötelező gyűlölni kell mindenkit" dolgok miatt van... ki tudja...

Lényeg: hogy nem kéne így lennie. Én tudatosan figyelek rá, hogy véletlen se legyen pofátlan semmirekellő, undorító szar alak. Pont ellenkezőleg cselekszem. Még elnézőbb vagyok és még jobban figyelek embertársaimra.

Ryzen + madárpókok. Mi kell még ?

(#8) Geri Bátyó válasza bacsis (#4) üzenetére


Geri Bátyó
(őstag)

Nyilván ez is előfordul, de összességében nem értek egyet. Kalandor szerintem jól látja. Már tavaly év vége felé is kezdtem érezni, hogy az eddig sem túl jó helyzet tovább romlott.

(#7) csepelball: Nem feltétlenül a gyűlölködést látom, hanem az önzést. A másik nem számít, le van szarva, félrelöki, átgázol rajta, mintha ott sem lenne.

[ Szerkesztve ]

"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

(#9) Kalandor válasza bacsis (#4) üzenetére


Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ember bemegy egy bevásárlóközpontba, vagy tök mindegy hova, ahol sok ember van, értsd ezres létszám, és abból belefutsz 3-4 idiótába, akkor már azt szűröd le hogy mindenki köcsög bunkó, meg ilyenek...
3 évet töltöttem el a pszichológia szakon, mellette önismereti és egyéb kurzusok. Ezt, amiről beszélsz, értem, megértem, de egyfajta szűrőként vagy szemüvegként már le tudom venni.
És éppen ez zavar, hogy ha leveszem ezt meg a többi szarságot is kikorrigálom, beszélek ismerősökkel, ismeretlenekkel, kikerülve még a véleménybuborékokat is, akkor is ezt látom.

Nem akarom idekeverni a bezzegkülföldet, úgy érzem, hogy saját magunkhoz képest lettünk "őrültebb" társadalom most néhány év alatt.

[ Szerkesztve ]

(#10) Xaels


Xaels
(PH! félisten)
LOGOUT blog

2006 óta vagyok a tömegközlekedésben. Évről évre szarabb a helyzet, egymást érjük a megállókban. Van, hogy ott állunk 3-an egymás valagában és ha a kemény 5mp-es szabad jelzésen ki merek menni már kapom a kurva anyámat mert kemény 1,5perccel később ér oda azt jönne 1-2 megállót, bár ha megvárom akkor is mert akkor ugrik az a jelzés. Az, hogy 10-11 órakor beragadok villamossal a kereszteződésekben mert dugó van abszurd, ki dolgozik ha azok mind autóban ülnek olyankor... Régen sokan köszöntek, az egyenruha nem volt átok és nem néztek ennyien csicskának.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.