2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

Miért Sony?

Írta: | Kulcsszavak: sony

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sok barátom tette fel nekem ezt a kérdést. És a válasz mindig az volt, mert működik. Jó termékeik vannak, és amiket csinálnak, azok szépek is emellett viszonylag tűrhető áruk van. Rengeteg Sony termék van itthon és ebből eddig a nav-u(Sony GPS) romlott el amit rögtön cseréltek és a DVD író amit kedvezményesen javítottak(1,5 évesen döntött úgy hogy akkor most kivesz egy kis szabit).Ezenkívül semmi. Pedig van itthon legalább 30 termék. Ezért mondom azt hogy ha márkát kell választani akkor only Sony.
Igen ez csak rövid bejegyzés lett. De most mit írjak? Működnek és kész….. :)

Hozzászólások

(#1) EarL 007


EarL 007
(PH! kedvence)

Én egyetértek ezzel, a Sony termékei jók, nem tökéletesek azok sem, de jók. Sajons a Sonyt is - mint ahogy a legtöbb multicéget - elérte a divatból fikázók célkeresztje, ami miatt már az érzi magát kellemetlenül, aki Sony terméket vett. Számtalan oka lehet miért fikázzák, elismerem az a "torta" alakú miniPC-je a Sonynak elég "komikus", és pofátlanul drága, holott pofás gép.

(#2) JetiRulez


JetiRulez
(őstag)

A mi Sony tévénk 10 évig működött hibátlanul annak ellenére, hogy öcsém lerántotta az állványról kisorában. Pofára esett (mármint a tévé). A 80cm-es Thomson még csak 1 éve van meg, de már vibrál a képe és gyakran belilul (pont most járt le a garija).

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."

(#3) Akos96


Akos96
(senior tag)

Nekem a Sony a kedvenc márkám. Drága termékeik vannak, oké. De működnek 1-2 év után is, nagyon jó minőségüek. A notebookjaik nagyon királyak (árban is :U ) :)
Tévékről annyit hogy mamáméknál 30 éve Grundig van és még mindig él. Persze nem csak műsort sugároz, de 5 méterről nézhető. :D

"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."

(#4) Dany007


Dany007
(PH! kedvence)

Én pont nem értek egyet vele. Szerintem eléggé túlárazottak úgy már a márkából kifolyólag.
Egy Samsung meg egy Sony TV között minőségre nemsok különbség van, árban meg azért a Sony odaver elég rendesen. Az időtállóság még kérdés, abban már nem lennék ilyen biztos.

(#5) joey04 válasza Dany007 (#4) üzenetére


joey04
(Jómunkásember)

Veled értek egyet. :R

(#6) _Voyage_ válasza Dany007 (#4) üzenetére


_Voyage_
(fanatikus tag)

Egy Samsung meg egy Sony TV között minőségre nemsok különbség van

Pláne, hogy a samu olcsóbb, és jobb. :)
Egyébként úúútálom a samsungot, sonyt annál jobban szeretem, egyébként meg pont 1 hete romlott el a kb 10 éves Sony (akkori legdrágább, csúcskategóriás) VHS lejátszónk. :)

- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -

(#7) hoffman_


hoffman_
(PH! nagyúr)

A Sony kissé sznob márka. És természetesen túlárazott. Én csak Sony-t veszek ha tudok, ettől függetlenül, vagy pont emiatt. A Sony az Sony :)

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#8) Depression válasza joey04 (#5) üzenetére


Depression
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én meg nem. :)))

Ha a minőséget figyelmen kívűl is hagyjuk, akkor sem bírom elviselni a samu gondolkodásmódját. Ezek nem paraméterezhető, sokkal inkább érzékszervekre ható dolgok.
Haver most vett egy samu tv-t, ledes istenharagját, és teljesen elégedett vele. Szép a képe, meg mindent tud, erre két csatorna közti vãltásnál 2-3 másodperces fekete kép fogad. Mondom mi van? Őt nem zavarja, én meg szeretek zapp-elni, meg is bolondulnék tőle.
Az én samu TV-mben (140k-es crt) pedig borzasztóan van megoldva a kétszámjegyű csatornák váltása, és szellemképes.
Apró, de kegyetlenül idegesítő dolgok ezek, ami miatt meggyűlöltem ezt a márkát.

"Soha semmilyen virusirtot vagy extra tuzfalat nem hasznalok, es mukodik a gepem. Csak ismerni kell a normalis, megbizhato pornooldalakat, ennyi a titok :D" by kemotox

(#9) k. válasza hoffman_ (#7) üzenetére


k.
(őstag)

Detto. Drága, drága, de akkor is eddig sosem csalódtam bennük, akkor pedig kötöm az ebet a karóhoz, és azt veszem :)

(#10) k. válasza Depression (#8) üzenetére


k.
(őstag)

Ez is az ár miatt van. Mert ugye, valamiből meg kell oldani, hogy olcsobb legyen. Igy pedig valamin spórolnak. A sony drágább-persze biztos a név miatt is-, de ilyenekre mindig oda figyelnek.
Az én Samsung LCD tv-m pl, ha elmegy az áram csak fél nap alatt éleszthető újra nagy keservesen. Aszongyák az összesnek ilyen a tápja...

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.