2019. június 19., szerda

Gyorskeresés

Az éjszakai fotózás izgalmai

Írta: | Kulcsszavak: Éjszaka . fotózás . huligánok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Tegnap este nem tudtam elaludni így, úgy döntöttem, hogy elsétálok fotózni. Mivel elég hűvös volt az időjárás éjféltájt, így beültem a kocsimba és mentem a fotózás színhelyére. Mint utólag kiderült nagyon helyesen és jól döntöttem.

-megérkeztem, leparkoltam, kocsi hátulja kinyit, melegebb ruhákat felaggat a testemre, fotó táska keresztbe, cigi gyújtó felső zsebbe, gagyi állvány kiszed s fél kézzel fogdos, kocsi lezár
-rágyújtok, élvezem a csöndet, körbejárom a kiszemelt „ojjektumot”, a kihalt tér látványa hat az agyamra, fejemben megjelennek az elkészítendő képek körvonalai
-cigi elnyom, csinálok pár képet az ötletem igazolására, felszerelés beállít, közbe hangokra leszek figyelmes…

A parkoló irányából négy enyhén-nagyon illuminált fiatalemberre leszek figyelmes. Végig kavar az agyamon a gondolat, hogy ott a kocsi, de úgy vagyok vele, hogy buliból jönnek hazafele hangosak és mivel túl sokat ittak ezért mennek neki a kukának. Próbálok a kitűzött célra összpontosítani, de nem megy a dolog. Valami zavar. Áhh, a fenébe is hagyom az egészet, inkább megyek haza és alszok tovább.

-felszerelés összerak, elindulok a kocsi fele, ők is elindulnak a gépjármű irányába, szedem a lépteim egyre szaporábban, ajtó kinyit cuccok behánynak, én is bedobom magam.

Soha nem szoktam magamra zárni az ajtót, de most valahogy reflexből megtettem. Mint utólag kiderült, jól döntöttem mert alig, hogy lenyomtam a kis pöcköt a kedves fiatalemberek elkezdték rángatni a kilincseket.

-autó indít, hátramenetbe kapcsolok, és egy gyenge négyezres fordulattal kilövök hátrafele, utána erős fékezés, ezek rohannak utánam, gyorsan tolok egy első fokozatot és leszabályozásig tolom az első két fokozatot.
-Hazaértem, remegő lábakkal szedem össze a cuccomat a kocsiból, bemegyek a lakásba, ledobálok mindent, lefekszek aludni, közbe azon gondolkodok, hogy ha nem indulok el a kocsi fele akkor, hogy védtem volna meg magam három harcedzett huligánnal szemben.
-Vagy a kölcsön kért fotós állvánnyal vagy semmivel. Így hétfőn az lesz az első dolgom, hogy beszerzek egy gázsprayt.

Tanulságként, amit leszűrtem az egészből, egyedül, éjszaka, kihalt helyre, autó és mindenféle önvédelmi eszköz nélkül, nem megyek, illetve ha megyek is fél füllel és fél szemmel mindig figyelek.

Amúgy ez se riaszt el attól, hogy jövőhéten visszamenjek. Mivel le akarom fotózni az épületet.

Hozzászólások

(#1) Cucuska2


Cucuska2
(őstag)

Hol laksz?

(#2) EczkE válasza Cucuska2 (#1) üzenetére


EczkE
(PH! addikt)

Házban? :U

:DDD

Asszem mindenféleképpen!

(#3) JohnyBlue


JohnyBlue
(őstag)

Az adatlapomon fel van tüntetve, de amúgy Debrecen.

A Topikgazdák Topikjában ki a Topikgazda? :D

(#4) Calogero válasza JohnyBlue (#3) üzenetére


Calogero
(PH! addikt)

Legközelebb vigyed magaddal a pék lapátot is. :P ;] :DDD

(#5) JohnyBlue válasza Calogero (#4) üzenetére


JohnyBlue
(őstag)

Hehe,

Még megvan! A múltkor kérdezte apu, hogy fiam szükséged van még erre a lapátra? Mondom persze, mivel sose lehet tudni mit hoz az élet. :)

A Topikgazdák Topikjában ki a Topikgazda? :D

(#6) Frigetrus


Frigetrus
(senior tag)

Szerintem jól cselekedtél. Így volt a legtisztább az ügy.
Amúgy állvánnyal szerintem jót lehet ütni :D

(jah és ne dohányozz :) ;) )

Nekem is van éjszakai sztorim, de az vicces: [link]

[ Szerkesztve ]

Eladó Aputure BP-D80 portrémarkolat, Nikon D90-D80-hoz!!! (2019.02.-->még megvan, hátha kell valakinek... occsóé, de tényleg)

(#7) JohnyBlue válasza Frigetrus (#6) üzenetére


JohnyBlue
(őstag)

az addig rendben van, hogy jót ütök egy userre de ők hárman voltak és háth na, én kis testű és muszkulárisan fejletlen vagyok így ezen adatokat amikor bedobtam az egyenletbe én jöttem ki vesztesen.

Cigi: leszokóban vagyok vagyis már csak az italok mellé illetve ha kicsit el akarok lazulni akkor nyúlok a cigarettához.

a sztorid meg tényleg mókás, de mi lett volna ha a rend őreit is megvillantottátok volna?

A Topikgazdák Topikjában ki a Topikgazda? :D

(#8) Thome


Thome
(PH! kedvence)

Tarts magaddal a kocsiban csőkulcsot! A rendőr sem szólhat érte, ha baj van, akkor meg kéznél van. Egyébként pedig: Riasztópisztoly (legálisan, hordási engedéllyel). Ezekkel a sprékkel nem vagyok kibékülve, de ez már az én egyéni szoc problémám... :U

Bánat

(#9) csakb


csakb
(őstag)

Szomorú történet. A lehető legjobban döntöttél, hogy elhúztad a csíkot. Légy résen. Bulinapokon különösen.

A gázspray és a riasztópisztoly kb. sz@rt sem ér, legfeljebb egy megszeppent iskolásfiú ellen. Egy gumilövedékes pisztoly egy fokkal jobb. Igen fájdalmas, ha közelről mellkason durrantod a jóembert, de ha már hárman vannak, a legjobb amit tehetsz, ha olajra lépsz időben. Túlerővel inkább ne szállj szembe.

(#10) Воланд


Воланд
(Jómunkásember)

"A parkoló irányából négy enyhén-nagyon illuminált fiatalemberre leszek figyelmes." vs "hogy védtem volna meg magam három harcedzett huligánnal szemben." :F

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.