2021. május 9., vasárnap

Gyorskeresés

Batteriser - Batteroo - megjött végre

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hát ideért...

Másfél évet kellett várnom rá, de karácsony előtt jött a mail FedEx-től, hogy csomagot hoznak és 2 nappal ezelőtt meg is jött. Bemutató később

Hozzászólások

(#1) Picco


Picco
addikt
LOGOUT blog

nekem is ennyi idobe tellt volt amig cikkrol-cikkre ugralva rajottem h mi is az a batteriser, mert sehol sem emlitetted.
nekem nincs ra szuksegem de kivancsi lennek milyen tapasztalataid lesznek.

Love doesn't show up on X-Ray...but it's there!

(#2) exabit válasza Picco (#1) üzenetére


exabit
tag

Ez a cucc egy nagy parasztvakítás/kidobott pénz.
A youtubeos villamosmérnök Dave Jones elég jól körbejárta a témát: [link]itt egy példa.

(#3) JoeYi válasza exabit (#2) üzenetére


JoeYi
őstag

igen, én is akarok majd mérni, első blikkre egy darab széprevágott fémnek tűnik

(#4) Robert07


Robert07
aktív tag

Igen, eddig ugy tunik, hogy semmit nem er, de kicvancsi vagyok, hogy a te mereseidnek mi lesz az eredmenye, mert ez lenyegeben egy 1.5V-os boost converter, tehat ha olyan eszkozbe teszed, ami mar 1.4V-nal kikapcsol, akkor lehet, hogy ezzel egy kicsit tovabb mukodne. Viszont ott van a veszteseg is, mert biztos, hogy nem 100%-os a hatekonysaga, tehat az elfogyasztott elektromossag bizonyos szazaleka mar alapbol hove alakul benne, meg akkor is, ha az elem feszultsege 1.5V felett van.

(#5) #22145024


#22145024
törölt tag

Létezik a gyakorlatban olyan konzumer cucc, ami 1.4V körül már letilt? A 10-20k-s kukás kompaktfényképezőkön kívül nem tudok másról, de azok meg ált annyi áramot vesznek fel, hogy ott meg azért vérzik el az egész, mert az a pici DC-DC konverter nem tudja kiszolgálni, vagyis simán beesik a kimenete 1.4V alá és újra annyi az egésznek (?)

Egyébként nekem mint műszaki megvalósítás nagyon bejön, elég sok mérnökmunkát beletettek, amíg ezt összehozták, csak sajna pont nem jó semmire. :N

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.