2019. július 17., szerda

Gyorskeresés

Az első cikkem a Prohardveren

Írta: | Kulcsszavak: iRiver . első teszt . régi szép idők

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem tudom hogy lyukadtam ki rá, de ma eszembe jutottak a régi szép idők, mikoron valahogy elfogadta egy beküldött cikkemet a Ph! szerkesztősége, és az kikerült a főoldalra:


iRiver IMP 400 teszt

Szó se róla, életem első cikkeként nem egy stílisztikai csoda, van benne szóismétlés, meg mindenféle jóság, de azért az enyém, szeressük ^^.

Azóta sokat irogattam egy másik oldalra, de mégsem lett belőlem hírszerkesztő/tesztelő, viszont az ujjaim pont ugyanúgy néznek ki még mindig, mint a képeken. Az ágy és az asztal is meg van még, melyek háttérül szolgáltak, bár utóbbi már a tetőtérbe költözött szüleim házában, előbbiben pedig már csak 2-3-4 hetente alszok egy-egy estét.

5 év, ó anyám, de öregszek...

Ahogy rátaláltam két dolog akadt meg bennem:
1. Mivel nem lettem hírszerkesztő, ezért vehetjük a Ph! első Logoutos bejegyzésének :)
2. 33281 megjelenés a stat szerint

Talán valakinek szemet szúrhat, hogy az író "Joee". Nos, khm, hát akkoriban ezt a nick nevet erőltettem, de nem jött be, illetve a mostani királyabb. Persze már sokan ellopták (vagyis szeretném ezt hinni, és talán így is van, mivel mikor megalkottam még semmit nem dobott rá a google).

Apropó, ha esetleg valamelyik modnak van hatalma rá, átírhatná a szerzőt az új nickemre, meg az utolsó oldalon az aláírást

Hozzászólások

(#1) JoeYi


JoeYi
(őstag)

közben rájöttem. "no-name" Thomson eh308 tesztje juttatta eszembe :)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.