2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Motoros nászmenet

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Naszóval, megyeszékhelytől 13km-re lévő kisváros, átmenő forgalmas főútvonal. Éppen jövök haza, mikor meghallom hogy elkezdenek dudálni, pont úgy mint a többi nászmenet, sok jármű sok duda. A vőlegény és a menyasszony viszont jobbnak látta az autót motorra cserélni, valami jó hangos chopperre, mert az csak jobb mint a dudát nyomni. Eddig nincs is probléma, elvileg egyszer házasodik az ember, meg "öröm és bódottsá", DE sisak nélkül főúton motorozni szerintem a vőlegény-menyasszony párosnak sincs joga.

Hozzászólások

(#1) bakter24


bakter24
őstag

Méghogy joga nincs, de szarul is mutat majd a fotókon a véres fátyol, ha beüt a szar. Nincs olyan szabály, hogy az embert az esküvőjén nem érheti baleset, legjobb bizonyítékok a YT-on :D

"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."

(#2) UnA


UnA
Korrektor

"DE sisak nélkül főúton motorozni szerintem a vőlegény-menyasszony párosnak sincs joga."

Nem engedélyezett persze, de ez téged miért kell, hogy zavarjon? Kb. mehettek hússzal, szóval még a balesetveszély is zérus körül mozgott.

Lehet, hogy fáj ez neked, de én sem szeretem az önjelölt rendőröket és házmestereket. :N Többet ér, ha tudsz örülni valakivel együtt, mint folyton a szabályokon aggodalmaskodni.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.