2023. január 31., kedd

Gyorskeresés

Rólam

Írta: | Kulcsszavak: én . jimmy399 . vélemény

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Üdvözletem a Logout olvasóinak!

Nos, én most 22 éves vagyok.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek, és a magam valójában hogyan nézek ki?
Szerintetek ilyen fejjel lehet kezdeni bármit is a lányoknál?

Jó, lehet írni, hogy mindenkinek lehet kezdeni valamit, hiszen nagyon sokfélék vagyunk, de mégis, én kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Belinkelek egy képet rólam, hogy lehessen véleményt alkotni... (Azért szoktam borotválkozni is...)

Várom a hozzászólásokat.

Katt a nagyobb képért...

Hozzászólások

(#1) Zolaash


Zolaash
aktív tag

Ööööööööööö..... lássuk csak:

Ez a boxer, vagy rövidgatya, vagy mi, elég gáz. 6 számmal nagyobb a kelleténél, kéretik mellőzni.
A borosta roppant kevés embernek áll jól. A nők nagy többségének inkább az "ápolatlan" jelző ugrik be (még ha nem is az), nem pedig a "hű de macsó!". Nem utolsó sorban böki a lányokat (mindenhol), és kipattog tőle a bőrük.
A rőzsével is lehetne kezdeni valamit, bármit. Mittomén, zselé, ilyesmi. Ezügyben ajánlott egy (több) nő (fodrász) véleményét kikérni.
Azt meg, hogy nem volt még csajod, ne híreszteld, ha nem muszáj, nem vadulnak meg tőle a nők. Amúgyis megérzik. Önbizalom kell, meg laza (de nem hülyegyerek) duma. Dícséretek, bókok, illedelmesség, udvariasság, kedvesség. Ezek a dolgok kihalófélben vannak, én úgy vettem észre, hogy nagyon be tud jönni a csajoknak.

Kitartás, előre! ;)

Rip and tear

(#2) nomotmo


nomotmo
csendes tag

Hmm... Többnek tűnsz mint 22. Szerintem van esélyed, csak kapd rendbe magad, esetleg próbálj meg valamilyen más hajat...
Hajrá :K

DIÓ!

(#3) Vakegérke


Vakegérke
veterán

Amondó lennék, hogy maradj önmagad. Valahol valaki pont olyan férfire vágyik, amilyen Te vagy.
Bármit teszel, amivel hódítani akarsz, de idegen tőled, saját magad erőszakolod meg. Ráadásul el fog menni melletted az a lány, akinek Te lehetsz a mindene.

Talán számomra blamázs, de legyen vígasztalód.
Kamasz koromban mások jókat szerelmeskedtek, és tették ezt gyakorlatban is. Áradoztak sikereikről, nagyképűsködtek. Én meg jó nagyokat hallgattam, és mivel bennem is dúlt az ösztön, és a hormonok sem hagytak békén, keserű szájízzel irígykedtem.
Persze szerelmes is voltam, és itt jön képbe butaságom. Túlzottan tiszteltem szerelmem tárgyát ahhoz, hogy derékon alulra is tévedjen a kezem. Másnál kereste a boldogulást, én meg kiestem a kosárból.
21 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem. Megértő volt a partner, úgyszólván megerőszakolt. Bénaságom indokolta esemény. Viszont "Másnap olyan hatalmas lett a világ", nyertem némi önbizalmat. Még egyszer tett boldoggá ez a lányka, aztán lezárult ezen korszakom.
Megismertem későbbi feleségem, akihez már "tapasztalt" férfiként viszonyultam. Életében én voltam az első, és egyetlen férfi. Haláláig hűséges voltam hozzá.

Tény, hogy senki kedvéért nem voltam hajlandó változni, mert azt hazugságnak tartottam. Én én vagyok, szerepet nem játszom.

Nincs semmi baj Veled. Olyan vagy, amilyen, és passz.

[ Szerkesztve ]

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#4) norbee2244 válasza Vakegérke (#3) üzenetére


norbee2244
senior tag

vakegérke: nem tudom megálni hogy ne szólaljak meg..:) annyira tökéletesen megtudod fogalmazni amit gondolsz és annyira becsülendő a hozzáállásod még ilyen fiatal fejjel is(17 vagyok) tiszteletet érdemlő :R

jimmy399: ugyan azokat tudom mondani mint vakegérke..engem is sokáig elkerültek a lányok pontosan 15 éves koromig akkor volt az első aztán nagy szerelem satöbbi majd egy 7,5 hónapos kapcsolat..ennek vége..:) egyszer mindenki megtalálja aki neki való csak idő kérdése lehet 30 éves korodban lesz meg az igazi,de meglesz! a te korodban legalább "érettebbek" a lányok(valamennyivel) ezáltal több esélyed van..tényleg..sok sikert kívánok és ne változz semmit sem ér csak a saját szellemed ölöd ki vele

(#5) nomotmo


nomotmo
csendes tag

Szerintem nem baj, ha kicsit megújulnak az emberek. Ha kocka vagy, akkor az első és legfontosabb lépés, hogy kapcsold ki a gépet. Próbáld hanyagolni, csinálj mást helyette.

DIÓ!

(#6) Vakegérke válasza norbee2244 (#4) üzenetére


Vakegérke
veterán

Köszönöm szépen.

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#7) guga


guga
Közösségépítő

18 éves koromig azt akarták velem elhitetni a fiúk és lányok, hogy egy okádék vagyok. Ehhez tartottam magam, hittem is benne, de az ösztön sírva fakadt és felülkerekedett rajtam.
Volt pár erőtlen próbálkozásom, akár a szárnyaszegett madár, nevetséges.
Majd jött egy komolyabb 4 éves kapcsolat, amit egy 1 éves követett, azt egy 2 éves, majd több futó kaland. Végül úgy, ahogy meglettem teremtve, összeismerkedtem a feleségemmel. Van két szép gyermekünk, 12 éve vagyunk házasok, sok szarságon keresztül mentünk, de legalább együtt. S ez már így is marad.

Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot, ne erőltesd, nekem sem ment :D

Tudod mi a legundorítóbb dolog a világon? Összeismerkedni :D 12 év távlatából végtelenül szánalmasan festek, ahogy próbálok "jó" színben feltűnni a nejem előtt :DDD de nem bántam meg.

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#8) guga válasza Vakegérke (#3) üzenetére


guga
Közösségépítő

Vedd úgy, hogy meg sem szólaltam :DDD előbb írtam s csak utána olvastam a posztod :D

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#9) guga


guga
Közösségépítő

Hja, még valami. Élni, élni, élni.
Utazni, mindent kipróbálni, beleunni s mikor elfáradsz, akkor fog jönni, akihez tartozol :D

Ezt csak azért mondom, mert még nagyon fiatal vagy. Ha korán elkötelezed magad, jön a baba, s csak utána jut eszedbe, hogy még nem élted ki magad, akkor kisiklik a vonat.

[ Szerkesztve ]

Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó

(#10) Vakegérke válasza guga (#8) üzenetére


Vakegérke
veterán

Kellettél Te is. Más távlatok, más látásmód, más történet.

Élesszük ezt a kiccsákót együtt...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.