2020. április 10., péntek

Gyorskeresés

BMW i3 tesztvezetés

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Bejelentkezel ezen az oldalon, tele vannak időpontokkal (a Szentendrei úton legalábbis). Nincs semmi bullshit, hogy komoly vásárló vagy-e, bárki kipróbálhatja. Kb. 30-45 percet lehet vezetni.

Ma délelőtt voltam és elég odabaszós. Bármelyik komolyabb autót otthagyja a lámpától kigyorsítva, konkrétan beleragadsz a székbe, de igazából olyan a jellege, hogy nem is igazán akarsz száguldozni. Ettől függetlenül jó érzés, hogy van benne erő, ha kell. Fékezni szinte egyáltalán nem kell, fél óra alatt meg lehet szokni, hogy mikor kell levenni a lábad a gázról és egyszerűen megállsz.

A csomagtartó ugyan kicsi, de belül órási terek vannak, 4 ember legalább olyan kényelmesen elfér, mint egy hatalmas kombiban. A design csillagos ötös, ezekkel a kék elemekkel nagyon durva összhatást értek el, kívül-belül űrtechnológia, megnézik az emberek elég rendesen.

A magamfajta számítógépbuzik is megkapják a nekik járót, egy hatalmas kijelzőn gyakorlatilag minden beállítást elérünk a legapróbb és leglényegtelenebb opciókig. Az alapok természetesen fizikai gombok formájában is jelen vannak, ha esetleg valaki nem szeret szórakozni.

Hirtelen ennyi, még túl friss az élmény, majd updatelem a posztot, ha úgy érzem. Inkább tessék kipróbálni!

Hozzászólások

(#1) Jhonny06


Jhonny06
(addikt)

up

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#2) anjani182 válasza Jhonny06 (#1) üzenetére


anjani182
(őstag)

Kegyetlenül megy, azt tudom....

Forever and ever, let's make this last forever.

(#3) total90


total90
(veterán)

Meg amikor bemutatták Münchenbe lehetett menni vele. Szerintem városi autónak tökéletes, csak ahhoz képest drága.
A nagy tesót is próbáltam, ami jól megy, jól néz ki, belül is tuti, de meg sem kellene. Nekem azért a pénzért kell az érzés, hogy aszfaltszaggató van a seggem alattés nem egy fűnyíró.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#4) blackrulz


blackrulz
(veterán)

láttam parkolni utcán ilyet, egy bajom van vele, hogy nekem nagyon nem jön be formára :DDD asszonynak mondtam hogy na ilyenre cseréljük a 318-at, erre rezignáltan annyit mondott hogy "akkor már egy multiplát életem"...

értem én hogy városi, meg akármi, nálam ez a forma valahogy nem működik :(

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#5) anjani182 válasza total90 (#3) üzenetére


anjani182
(őstag)

Ja tudom, neked van az a mercid ami állítólag AMG, de amikor felvetettem -hogy láthatóan nem az!-, össze-vissza beszéltél... :DDD

Forever and ever, let's make this last forever.

(#6) buherton


buherton
(őstag)

Volt szerencsém látni és beülni ebbe még 2013 végén Royal Leamington Spa-ban. Két dolog maradt meg. Az egyik a karakter beviteli felület, a másik a kongó belső burkolatok. Az előbbit kiteszteltük ott helyben és a leghülyébb betűformákat is gond nélkül felismerte. Ugyanis itt is navigálsz a betűk között, hanem kézzel rajzolod be. Nagyon ott volt. Tesztvezetés nem volt, mert akkor vitték körbe az országba bemutatózni.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#7) Juubei


Juubei
(újonc)

Szerintem ronda legalábbis kivűl belül nem voltam és szerintem nem is leszek városban biztos nagyon jó elemes kocsival közlekedni de én személy szerint hallani akarom a motort

(#8) Blindmouse


Blindmouse
(senior tag)

Crossover hatchback hipszterjármű elemes motorral annyiért mint a Volvo S80.
Majd talán az e-Golf, vagy az 1-es BMW elektomos motorral.

3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace

(#9) total90 válasza anjani182 (#5) üzenetére


total90
(veterán)

Igen, én vagyok az aki "össze-vissza" beszélt. Ha erre jársz megnézheted, az egyéb játékaiba nem kívánok belemenni, már felnőttem.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#10) Jhonny06 válasza buherton (#6) üzenetére


Jhonny06
(addikt)

Igen, a BMW-s csávó ott mellettem firkálta a betűket, már mondtam magamban, hogy "ez biztos nem fog működni" és lazán felismerte.. pedig egyáltalán nem írt szépen. Nagyon jól megcsinálták.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.