2022. január 16., vasárnap

Gyorskeresés

Tolakodás lenne ha....

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Szerintetek tolakodás lenne ha küldenék levelet annak a cégnek aki már küldött nekem arról értesítést, ha lesz üres hely??
Tisztelet Pályázó!
Köszönettel vettük cégünkhöz benyújtott jelentkezését. Ha képzésének gyakorlatának és érdeklődésének megfelelő üres állásunk van az ön számára meg fogjuk keresni önt.
Novemberbe küldtem önéletrajzot és kitöltött jelentkezési lapot. December 17.-én kaptam ezt a levelet.
Visszaírnék nekik pár jó szót magamról nehogy elfelejtsenek mert akármilyen munka is szeretnék már dolgozni egyébként telefon összeszerelés és tesztelés a munkakör.
Elektronikai beállítottságú vagyok tehát remélem nem vallanék ott kudarcot.
Úgy tudom,hogy jan.-februárban vesznek fel munkaerőt és nem szeretnék lecsúszni róla inkább elébe megyek hátha több sikerem lesz, mintha itthon ülök és várok várok.. de vajon meddig......
Lassan 1éve vagyok pályakezdő munkanélküli voltak alkalmi munkahelyek ahol jól is érztem magam nem is volt semmi gond (vállalkozásnál voltam autófényezőként) meg volt elégedve velem a főnök mindíg pontosan mentem 10óra lehúzott meló után ő szólt,hogy majd holnap folytatod tehát 1 rossz szava nem lehetett,nem azt figyeltem mikor lehet lazsálni.
1hónapig tartott kezdődött a válság péntekenként már autó se volt szólt eggyik csütörtökön, hogy hétfőtől sajnos nem tud foglalkoztatni, nem tudtam szólni semmit eléggé összezuantam nem jól esett a pofáraesés.
Nyugtatott még azzal,hogy nagyon sajnál és hogy mindenképpen keres nekem melóhelyet. Nem lett belőle semmi,de nem is volt részemről elvárás.
Azóta sajnos semmi munkalehetőség nem volt, jártunk a haverokkal akik ugyanebbe a cipőbe járnak mint én a Munkanélküli központba,de vagy 1hete kirakott szokásos marketing, manager... állások voltak kitéve.
És ugye köztudottak voltak a leépítések tehát új munkahelyeket nem igen léteztek.
Ismerőseim között is kérdezősködtem néha néha volt 1-1 remény pl. autómosóba polírozóként vagy még autómosónak is, de mondta 33 önéletrajzot kellene félretennie,hogy engem felvegyen úgy,hogy üres állása sincs :F és mondta hogy még diplomások is jönnének,csak adna már nekik munkát.
Reménytelen sajnos a helyzet önéletrajzokat mindenhova adogattunk be, e-mail címekre és személyesen is,de mindenhova a visszaesésre panaszkodva nem vettek fel lényegtelen milyen képezettsége volt az embernek, jártam díszállat kereskedésbe, nyomdába, csapágygyárba... szóval nem a munkakörrel lenne gondom, hanem hogy egyáltalán nincs hely sehol.
Van B-s jogsim tehát futár is szeretnék lenni,vezetni is szeretek(már amennyit ugye volt lehetőségem) saját autó nincs,de vannak ugye ebédkiszállítás feliratú autók, ott egyből azt kérdezik,dolgoztál már ebbe?? Mennyi tapasztalatod van??
Dolgoznék villanyszerelőnek, akár vízszerelőnek bedolgozóként elsajátítani valamit amit legalább tudná hasznosítani,mondjuk elsőként úgy is bedolgozóként vennének fel add ide ezt azt, de nem riaszt ez vissza., tisztába vagyok vele,hogy minden így kezdődik. Vagy számítógép kereskedésbe gépet összerakni,takarítani,karbantartani.
Gondolkoztam hirdetés feladásán is,de 1napra 6-7 ezer forint.
Tehát 20évesen 1év munkanélküliségből szeretnék már kilábalni ,mert ez nem az én utam ami most megy,jó lenne már elkezdeni az "életet",de így nem igazán lehet gyakorlatilag csak a semmiben élek.
Tudom nem hirdető oldal a PH, majd a modik le is veszik ha gond az ittléte, de legalább lenne 1kis reményem Debrecen és környékén ha esetlen valaki tudna segíteni.
Magamból kiindulva csendes, szerény,megbízható,szabálykövető,türelmes,ember vagyok a rám bízott feladatokat maximális tudásom szerint határidőre teljesítem.

Hozzászólások

(#1) zoo8800


zoo8800
veterán

Sejtem én, hogy nem álmaid munkahelye, de a nagyáruházakba egész könnyen be lehet kerülni. Ezt próbáltad már?
Közben kereshetsz másikat.

Rip & Tear

(#2) Jamby18 válasza zoo8800 (#1) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Igen próbáltam mentem a tes*o ba az ügyfélszolgálathoz elküldtek a hátsó személyzeti bejárathoz ahol a biztonsági mondta hogy nem veszi el az önéletrajokat mert nincs felvétel, a másik meg hogy árufeltöltőnek vagy polcszervizesként inkább csak diákokat alkalmaznak.
Ha megnézem a 2állásajánlatokkal foglalkozó oldalt 300leadott jelentkezés van és meló diák közvetít ki nappali tagozatos diákokat :F

(#3) berci válasza Jamby18 (#2) üzenetére


berci
senior tag

Köszönettel vettük cégünkhöz benyújtott jelentkezését. Ha képzésének gyakorlatának és érdeklődésének megfelelő üres állásunk van az ön számára meg fogjuk keresni önt.

Ha ez volt a valasz a jelentkezesedre, akkor ne legyenek tul nagy elvarasaid. Ez elegge tipikus sablonvalasz amire nem erdemes varni, kb annyit jelent hogy "most nem, de rendesek vagyunk, kuldunk rola ertesitest". Szoval ha tenyleg vesznek fel embert, akkor erdemes lehet rakerdezni hogy mi ujsag. Emailben, de lehet jobb ha telefonon.

[ Szerkesztve ]

Don't go home! Many people have died there!

(#4) Jamby18


Jamby18
aktív tag

Úgy néz ki most van 1kis remény egy ingyenes hetilapban láttam hirdetést lépéselőny egyesület ingyenes magán munkaközvetítés.
Kitöltöttem a jelentkezési lapot és adtam önéletrajzot, munkáltatókkal vannak kapcsolatban és így személyre szabottan keresgélnek.
Munkanélkülibe ennyit se csinálnak csak dátumoznak 3hónaponta.

(#5) Kolondrum


Kolondrum
félisten

Te hallod ha fejre állok sem kapok sehonnan választ, írhatok bárhova ha kérik ha nem! Kiemelném a gigatelt! ;]

(#6) aXXon válasza Jamby18 (#2) üzenetére


aXXon
senior tag

Ilyet egyszerűen nem mondhatna, ő nem is ott alkalmazott. Keress valami ismerőst, aki bent dolgozik.

Hja, és azért egy helyesírás ellnőrzőt ráengedhetnél az írásodra, na meg egy-két vessző is kimaradt innen-onnan.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#7) SAMYka válasza Jamby18 (#2) üzenetére


SAMYka
aktív tag

Üdv
Megosztanám veled a tapasztalataimat.
Volt már egy pár munkahelyem (mondjuk 1 TB könyvem már betelt) De ha nagyon akarod a melót akkor menni kell utánna. Tapasztalatból mondom hogy ahova hetente visszajártam érdeklődni hogy "na mi van van már meló" oda fel is vettek. Azt nem tudom hogy megunták vagy a kitartás miatt de ez bevált. Ahova beadtam a papírjaim sehonan nem jeleztek vissza semmit.
Munkaközvetítőkkel kapcsolatban: regisztráltam egynél 1 évre talán 500ft volt a tagságidíj. Szépen mosolyogtak meg segítettek meg minden ami kell csak jött egyszer egy kis baki: felvettek egy céghez és nem azért mert ez az iroda talált nekem melót hanem mert én mentem utánna. Na ez az iroda meg kiküldött nekem egy levelet hogy nagyon örülnek hogy dolgozhatok és írjam már alá hogy ők találtak munkát nekem. Én bementem és mondtam hogy nem ők találtak így nem írom alá, na ekkkor már nem mosolyogtak olyan szépen. Kicsit vitatkoztunk majd mondta a nő hogy ha nem írom alá akkor felbontja a szerződésünket ami arról szól hogy ők keresnek nekem. Erre annyit mondtam hogy "szerettem volna kérni". Na ezek után én kerülöm az ilyen irodákat ha akarok valamit akkor a sorrend a következő:
Info szerzés a cégről kit ismerek ott ki milyen körülmények között melóznak mennyit kapnak konkrétan
Ha van ismerős milyen protekciót tud szerezni kit kell keresni kivel kell beszélni
Személyes megjelenés és hetente érdeklődés

A pénzre nagyon figyelj oda mert volt olyan cég ami azt ígérte hogy minimum 80K/hó erre kaptam 42K fizut aztán gyorsan fel is mondtam hogy nehogy már az én levont fizumból legyen a főnök fiának uj kocsija

Ez az én személyes véleményem és személyes tapasztalatom remélem tudtam segíteni

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#8) Jamby18 válasza SAMYka (#7) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Alakultak a dolgok és lehet igazad is van.... ugyanais aki ismerős mondta,hogy felvettek 166embert az én jelentkezési lapom már november óta le van adva és semmi.... az a nagy igazság szerintem hogy az 500as halom jelentkezési lap tetejéről levettek 166lapot az enyém meg volt mondjuk a 300ik.szvsz,de szerintem csak az lehet!!!...
Debreceni vagyok Tiszaújváros 67 km-re van,most arra gondoltam aki ott dolgozik barátom egyeszer ki megyek vele megmutatja hol is van ez a cég illetve a buszvégállomást hogy hazajöhessek,és így magamtól is ki tudok menni. És ott rákérdezek mi is van már, telefonszámot elkérem, meg leadok még1 jelentkezési lapot ha lehet.
Köszönöm az ötleteket.

[ Szerkesztve ]

(#9) SAMYka válasza Jamby18 (#8) üzenetére


SAMYka
aktív tag

Igen ez így szokott lenni ezért kell őket baszogatni
Csak nem a TVK?

PH! Tábor - ...mert megérdemlem...

(#10) Jamby18 válasza SAMYka (#9) üzenetére


Jamby18
aktív tag

Jabil

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.