2024. július 15., hétfő

Gyorskeresés

YouTube a háttérben,reklámmentesen.Így:

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Halihó!
Nagyon sokan hallgatunk még mindig a nagy piroson zenét, és nincs is annál bosszantóbb, ha a buliba beleordít egy prosztatagyógyszer reklám. :)
Aki nem akar előfizetni a prémiumra, és nem szimpatizál a szürkezónás Vanced-del, annak is van egy kiskapu.
Totál ingyenes, és viszonylag egyszerű, plusz szinte nem is kell letölteni semmit. Még az eszközt sem kell meghekkelni. Ezt a módszert használom számítógépen és telefonon egyaránt. Tehát Win10-en és Android 12-őn is működik, egyéb oprendszeren nem próbáltam.
Böngészőnek Firefoxot használok, ez fontos, mert ehhez lehet letölteni az uBlock reklámblokkolót. Jobb felül három pötty, kiegészítőkezelő, és ott le lehet tölteni, majd engedélyezzük. Egyéb böngészőnél is lehet próbálni, hátha van valami hasonló.
Ezután már semmi más teendők nincs, mint megnyitni a YouTube -ot a böngészőben. Újra nyissuk meg a három pöttyös menüt, és kapcsoljuk be az asztali oldal megjelenítését. Persze ezt csak telefonon kell.
Két kompromisszum van: a nézet kicsit kényelmetlen, nagyítgatni szükséges, de ugyanúgy működik a teljes képernyős mód.A másik kényelmetlenség, ha bezárjuk az oldalt, akkor visszaáll mobil nézetre, és legközelebb újra be kell kapcsolni az asztali módot. Szerintem egyik sem tragédia. Attól nem kell tartani, hogy a többi megnyitott oldal is ilyen formában nyílik meg, tehát ugyanúgy, csak jobban használhatjuk a mobilunkat, mert ilyen beállítások mellett futni fog a háttérben a YouTube. Plusz lezárt képernyőnél is működik tovább.
Jó szórakozást kívánok! :)

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

Van ezekből az okosságokból legalább egy tucat.
AdGuard, Enhancer for YouTube, SponsorBlock,...

Mondjuk zenehallgatáshoz, ha valaki nem életvitel szerűen spórol, akkor legalább egy stream szolgáltató megosztott családi csomagjára érdemes beruházni. A zene hangminősége sokkal egyenletesebb, bár ez a buliban nem számít.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) lowzor


lowzor
veterán

Nekem megéri azt a kis jelképes összeget havonta a Premium, hogy ne kelljen ilyenekkel mókolgatni. Ráadásul jár hozzá a YT Music is, aminek sokkal jobb a hangminősége, mintha direktben a Youtube-ról hallgatnád a zenét.

(#3) Petika_


Petika_
csendes tag

Vivaldi böngésző nekem bevált, a legújabb androidos verzióval megy a lejátszás hátterben/kikapcsolt kijelzővel.

(#4) icemad


icemad
nagyúr

YouTube premium kb 6000 forint egy évre okosban. És működik okos tv-n is, meg telefonon, meg PC-n, meg mindenen is. Az havonta 500 forint. Akkor minek ez a kínlódás?

Pl: [link]

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#5) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Látom hogy vannak még bőven alternatívák és találékonyak. :K Igazából engem sem vág a földhöz az a pár ezer forint, amibe havonta kerül, meg van Spotify és Tidal előfizum is. Viszont vannak olyanok, elég sokan, akik csak úgy, "natúrban" használják a YouTube -ot. Őnekik szeretnék ezzel segíteni.

[ Szerkesztve ]

Csak nevess, ne vedd túl komolyan!

(#6) Elf válasza icemad (#4) üzenetére


Elf
aktív tag

Ha utalsz a számlámra havi 500 forintot nem fogok melleted sétálva olyan streaming előfizetést tukmálni rád amit már vegvettél.
Csak havi 500. Neked simán megéri.
Miért mit gondoltál? Ingyen sétálgatsz a járdán?
Na? Küldhetem a számlaszámom?

(#7) mustang08


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

A járdán se ingyen sétálsz. Nem csak úgy ingyen termett oda, hanem az adófizetők pénzéből lett megépítve, karban tartva. A youtube-nál legalább dönthetsz, hogy a hírdetőtáblás, kicsit kátyús úton haladsz, vagy a tükörsima pályán.

(Bocs, ez válasz akart lenni Elf-nek)

[ Szerkesztve ]

(#8) Elf válasza mustang08 (#7) üzenetére


Elf
aktív tag

A hasonlat meg attól hasonlat KEVÉS A PÉNZE? VEGYEN FEL KÖLCSÖNT A OLCSÓ BANKBÓL! hogy hasonlít de nem azonosság.
A különbségek kiemelésével el lehet terelni a FÁJA A FEJE? ANTIFÁJ ULTRA MEGA FORTE ÉS AZONNAL ELMÚLIK! a figyelmet a hasonlóságokról de minek? A "beszélgetés" célja nem a terelés.

(ha fizetsz nekem havi 500 forintot nem írok a kommentbe ILYENEKET. De remélem a fentieket se ugrottad és hanem szépen elolvastad ahogy azt kell különben megloptál. Meg mi az az 500ft? Semmi. Ne csóróskodjunk má, nem igaz? :B )

(#9) Fecogame


Fecogame
veterán

Ha már uBlock, akkor uBlock Origin ;)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#10) mustang08 válasza Elf (#8) üzenetére


mustang08
aktív tag
LOGOUT blog

Most picit elgondolkodtam az 500 ft-os ajánlatodon... :D

[ Szerkesztve ]

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.