2019. április 23., kedd

Gyorskeresés

xbox 360,én így szeretlek...

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ez egy keserű pirula lesz,szubjektív véleménynyilvánítással,elkeseredéssel,morgással.Ezért elnézést kérek mindenkitől.Aki továbbra sem vesztette el érdeklődését,annak jó szórakozást kívánok.3,2,1 Showtime!

Előzmények.
Windows phone telefonomat szervizelés miatt alaphelyzetbe állítottam.(Lumia 1020)A készülék össze van/volt kapcsolva az otthoni számítógéppel,illetve a játékkonzollal,a Microsoft fiók által.A fiók észrevette,hogy az egyik eszköz le lett csatlakoztatva,és önhatalmúlag kijelentkezett az xbox-ból is.
Így amikor leültem játszani,nem tudtam csatlakozni az xbox live-ra,valamint buktam a játékmentéseket is,mert nem tudtam bejelentkezni a profilomba.
Eléggé érzékenyen érintett a dolog,persze megpróbáltam bejelentkezni,sikertelenül,mert franc sem emlékszik az x éve elmentett jelszóra.
Jó.
Számítógép,új jelszót létrehoz.Akinek van Microsoft fiókja,tudja,milyen tortúra ez.
Ekkorra már erős elvonási tüneteim voltak,a windowson keresztül Bill Gates ősanyjáig erőst zavartam mindenkit melegebb éghajlatra,ezért a jelszavam a Kurvaanyad9913 ra esett.
Biztos voltam benne,hogy ezt nem felejtem el.
Jó.
Elmentettem a jelszavam,megpróbáltam,működik?Működik.
Jó.
Xbox be,profilt letölt.
Aszonygya,írjak emil címet,microsoft jelszót.Nesze.
Jó.
Aszongya,nem jó a jelszó.
Emelkedett hangulatomnak pont ez a mondat hiányzott.Nagyon billegtem azon a ponton,hogy ideje lecserélni az őskonzolt egy modernebbre,és ha már itt tartunk,áttérek a Sonyhoz,seggberúgva ezzel a májkrüszoftot.
Így kedvemre kitölthetném haragomat az átkozott fekete dobozon is.
Még jópárszor megpróbáltam beírni a rohadék jelszót,végül is beláttam,ha ez így megy tovább,jegyet váltok az agyérgörcs-szívinfarktus kombóra,annyit meg mégse ér az egész.
Mire idáig eljutottam,már három órát elvesztegettem.
Kiültem a teraszra,és élveztem a februári tavaszt.
Majd átmentem anyámékhoz,megjavítottam a szárítót.Faterral megittunk egy kis pálinkát málnaszörpöt.
Estefelé hazamentem,leültem a monitor elé,bekapcsoltam az xbóxt,és megfogadtam,hogy NEM leszek ideges.
Pötyögöm a jelszót,és valamiért figyelni kezdtem a kis fekete gombócokat.Végigütöttem a jelszót,de az utolsó négy karakternél nem nőtt a gombócok száma.
Ennyire ne vagyok részeg!
Kiszámoltam az ujjamon K-u-r-v-a-a-n-y-a-d-9-9-1-3 ez tizennégy karakter.Számolom a gombócokat,ott meg csak tíz van.Kíváncsiságból leütöttem egy karaktert.Semmi.
A kontroller jó,mert törölni lehet vele.Minden karaktert beír.
Aztán,isteni szikra.
Box ki,gép be(esküszöm,veszek még egy monitort)megint jelszóváltoztatás(neeeem,ezt már nem írom le)
és kitaláltam egy icipici jelszót.Egy rövidkét.
Elmentettem.
Megint boxoltam.
Beírtam a jelszót.Az újat.
Eszem fa..... nem vagyok annyira közönséges,tudjátok hogy folytatódik.BAKKER,MŰKSZIK!
Vicces,mondhatom.A box szövegdobozába nem lehet annyi karaktert beírni,mint a számítógépnél.
360-as felhasználók,erre figyeljetek!Csak 10 karaktert maximum!
Jól eltököltem vele,mondhatom.Mivel nekem ennyi játék egy napra elég volt,elrakom mostmár az üveget,maradjon holnapra is, a viszontlátásra,további szép napot!

Hozzászólások

(#1) d@vee


d@vee
(senior tag)

Pár hónapja volt. Ebayen vásárolni kellett tesómnak az ő notiján, ki is volt könyvjelzőzve vagy 10 dolog.
Be akartam jelentkezni ott ebay-re, azt írta a jelszó nem jó. Pedig tisztán emlékeztem rá, vagy 3 sikertelen próba után mondom a férfi nemiszervet se érdekli, új jelszó. Emailre jön a link, írom az új jelszót arra, amire emlékeztem és amit 3 alkalommal sem fogadott el. Beírom, erre az új jelszó nem lehet azonos a régivel :W
Ilyen nincs, úgy elszidtam mindent amit láttam, hogy magamra sem ismertem. Mert a noti piszoklassú volt, a leírtak már 20 perce zajlozzak.
Na mindegy, írtam teljesen másikat, azt már elfogadta. Bár ez még egy könnyebb jelszavas eset volt. Volt egy ennél rosszabb is, de most megyek zuhanyozni, lusta vagyok leírni :DD

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#2) Bambuszpro


Bambuszpro
(tag)

Engem is szivatott már meg a Microsoft a bejelentkezéssel. Diákoknak ingyen jár az office amivel élni is akartam. Egy ójra telepítés után szükségem lett volna a telepítóre amit a rendszerükből kelelt letöltenem. Beírom a jelszót , nem jó. MEgnézem a mentettet az sem jó. Kérek egy újat amit meg is adok erre aztmondja nem lehet azonos az előzővel.

Pedig ugyan azt adtam meg az elöbb de nem fogadtad el. Nem tudom ,hogy a bánatba tudták ilyen szarra megcsinálni.

Manapság az okos telefonok és a ostoba emberek korát éljük.

(#3) total90


total90
(PH! kedvence)

Xbox 360 FAQ, ott írjak, hogy az 360-as csak 10 karakterig kezel jelszót. Szóval nem biztos, hogy az MS az ördög, csak azért valaki az apró betűs részt átugorja.
Igen, frissíthetnék ezt, mert 2019-be alap lenne, de hány éves egy 360-as? Pont le szarja a MS azt a réteget, "vegyél újat" jelszóval.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#4) pengwin válasza total90 (#3) üzenetére


pengwin
(PH! addikt)

Ennek nem a FAQ-ban kéne lennie, hanem egy értesítésben amikor észreveszi a gép, hogy be akarsz írni egy 11. karaktert. Pont ugyanolyan fontos lenne ezt a bejelentkezési mező mellett/alatt/felett közölni a felhasználóval, mint azt, hogy be van nyomva a Caps Lock.

[ Szerkesztve ]

Üdv, pengwin "A belépőszint mindig ott van, ahol a fájdalomküszöbünk."

(#5) mephi666 válasza d@vee (#1) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ebay bakker: kb fél éve hülye voltam, vettem valamit, paypal meg linkelte magát az ebay fiókomhoz, hogy instant lehessen fizetni... (kényelmem érdekében, persze... hozzákötve bankkártya, ahogy kell) ...egyszer nézem, hogy jött emailben 3 visszaigazolás, hogy miket vettem: wtf? belépek ebay-re, nyelv orosz, visszaállítottam, nézem az order history-t, ahol semmi... ott egy checkbox, hogy mutassa a rejtett vásárlásokat: ott a 3 tétel... (bóvli telefon+tokok) szállítási cím tatárföld, naberezhnye chelny :Y gyorsan cancel+refund minden rendelésre, leírtam a sztorit az eladóknak, jelszóváltoztatás, 2lépcsős azonosítás be, paypal leválaszt és a létező összes helyen 2lépcsős azonosítás bekapcs, ahol addig nem volt... meg is jött a refund mindenhonnan órákon belül (egyik tag viccesen írt is egy sort, hogy "every week the same shit from russia" :D ) ...eddig a pontig hülye és felelőtlen voltam, de szerencsére ingyen tanultam ebből

lényeg, hogy anno (kb 10 éve) még régi telefonszámmal hoztam létre az ebay fiókot, most a 2lépcsősnél felvittem az új telefonszámot, amit kért is először bejelentkezésnél, semmi baj nem volt... pár nappal később az orosz hülyegyerek megint próbálkozhatott a belépéssel néhány soron, ami sikertelen volt, viszont ebay azzal díjazta, hogy lockolta a fiókom... próbálok belépni újra, mire az a f*s a régi telefonszámomra akarta küldeni az azonosítót :D semmi lehetőség az új számom kiválasztására... írtam a supportnak, hogy gyalulják már ki onnan a régi számomat, leírtam a teljes sztorit, hogy mi/hogy történt, mire jött a válasz, hogy ők ilyet nem csinálhatnak... vegyem fel a kapcsolatot a telefonos ügyfélszolgálatukkal (ami asszem usa-ban van) :U próbálkoztam még egy kört, hogy a szóbeli angolom rossz, nem értenénk meg egymást, örülök ha emailben meg tudom értetni magam velük, nézzék meg a számaim: magyar előhívószám van a régi meg az új előtt, oroszországból törték a fiókom, új számom pár napja regisztráltam, működött is, majd az ő fiókzárásuk óta nem tudok belépni: nem csinálhatnak ilyet levél alapján... hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot... (itt rájuk hagytam és regeltem inkább egy új fiókot)

ui: ms ügyfélszolgálattal is lenne sztorim, de az nagyon pozitív :K (g2a-ról vett oem win8.1 kóddal volt bajom, de pillanatok alatt megoldotta az ügyfélszolgálatos... gyors volt, kedves, segítőkész... egyik legpozitívabb élményem ügyfélszolgálatokkal kapcsolatban)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) kemotox válasza mephi666 (#5) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)

Egyik ismerosomnek dildokat vettek igy a ruszkik :DD

Isten útjai kifürkészhetetlenek, de a tieid nem kellenek, hogy azok legyenek. Használd az indexet nyugodtan.

(#7) Csapoati válasza kemotox (#6) üzenetére


Csapoati
(PH! nagyúr)

Ja, a "ruszkik" vettek neki dildót. ;]

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#8) mephi666 válasza Csapoati (#7) üzenetére


mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

simán :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) d@vee válasza kemotox (#6) üzenetére


d@vee
(senior tag)

Aha, én is a ruszkikra fognám :C

"Kétségtelen, hogy kemény vagy. Amikor leérsz a terembe, megdöglenek a kismacskák és vér folyik a falból akkor is, ha lány vagy. Az edzést pedig nem neked kell bírni, hanem a gépeknek"

(#10) kemotox válasza Csapoati (#7) üzenetére


kemotox
(PH! addikt)

Igen, meg az "ismerős" :DD

Isten útjai kifürkészhetetlenek, de a tieid nem kellenek, hogy azok legyenek. Használd az indexet nyugodtan.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.