2022. november 30., szerda

Gyorskeresés

Karácsonyi jókívánság zanza

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Hát, sziasztok. Csak beállnék a sorba, és szeretnék én is boldog karácsonyt kívánni. Úgy általában mindenkinek, de szeretnék kiemelni néhány fórumtársat, akinek külön is. Whbear- nak akivel pompás dolog üzletelni. Az ukrán, orosz? leírhatatlan nicknevű linux pingvin logójú kakolookiyam aláírású embernek, akinek küldtem egy hibás LG tévét, és volt olyan kedves, hogy nem reklamált az elmaradt távirányító miatt. Kifelejtettem, bocsánat!
Aztán itt van még Kisduck aki szinte minden témában jártas, és sokszor hasznos dolgokat ír. Eastman, a csodálatos mesélő. Agyturbina, az ausztrál különc, a sajátos humorával. Algieba, aki csodás képeket lő, és mostanában úgy tűnik, sikerül megbirkózni a démonjaival. Kitartást! A Wikipédia harcos Balázs, akinek szintén sok sikert kívánok. Itt van még Petika, aki hatalmas segítséget nyújtott külföldi dolgokban. Köszönöm! Aztán a Mercihuszár Lalikirálynak is kijár a plusz. Bitpork, aki mostanában egyre kevesebbet főz, kétségbe taszítva engem is, hisz mindig lehetett lopni tőle ebédötletet. Hol vagy, hová tűntél? Nem maradhat ki Bacsis sem, aki számomra felfoghatatlan erőfeszítéseket tett, hogy bemutassa antik számítógépeit. Megvan még a kék Suzuki?
Bkercso,Vakegérke, nektek is kellemes ünnepeket! Sosem ismertelek igazán, de mindig élvezettel olvastam a cikkeiteket! Käytöskukka, veled mizújs? Hová tűntél? Írhatnál még vicces sztorikat, vevő lennék rá! Krizmo, neked rengeteg macskát köszönhetek. Szóval, köszi!
Ezen kívül kívánok mindannyiótoknak áldott, békés, boldog karácsonyt, legyen bármennyire elcsépelt!


:D :D :DD :D :DDD :DDD :DDD

Hozzászólások

(#1) KISDUCK


KISDUCK
addikt

Boldog Karácsonyt! Tegnap már a családdal tudtál ebédelni?

(#2) Eastman


Eastman
őstag

Kedves Jack!
Boldog karácsonyt kívánok Neked,
Szeretteidnek és a Fórumtársaknak!
Az új esztendőben teljesüljön minden álmod és vágyad,
egészség, bőség és szerencse kísérjen!

Üdv: Eastman
(A ki s mesél ő.)

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#3) Jack Hunter válasza KISDUCK (#1) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Köszönöm KISDUCK! Sajnos az ünnepeket nem sikerült együtt tölteni. Szilveszter előtt,30-án megyek haza. Összességében nem volt olyan rossz ez a külföldi meló.Persze, jó sem. Csalódott vagyok, hogy idekint nincs becsülete a magyaroknak. Viszont érdemes volt kipróbálni, így legalább nem rágom magam, hogy mi lett volna ha. Levontam a tanulságot, megyek tovább. :)

(#4) Jack Hunter válasza Eastman (#2) üzenetére


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog (1)

Hű, kedves Eastman! Ez igazán szép, köszönöm szépen! Hasonló jókat kívánok neked! Nagyon tetszik a szójátékod :) Remélem, még sok érdekes bejegyzéssel örvendeztetsz meg minket!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.