2021. január 25., hétfő

Gyorskeresés

Metal Gear Solid Kígyóevő Magyar Szinkronos Websorozat!

Írta: | Kulcsszavak: Magyar Szinkron . Metal Gear Solid . Kígyóevő . Half-Hun Team

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Magyar Szinkronos Websorozat Készül A Metal Gear Solid 3 Snake Eaterből!

A Half-Hun Team vállalta a feladatot, hogy elkészíti Hideo Kojima már legendássá avanzsált játékához a szinkront, egyfajta filmes sorozat formájában.

Valószínűleg sokak álma válik most valóra hogy Magyar nyelven is halhassák a Metal Gear Solid játék karaktereit. A Half-Hun Team ezt nem is képzelte lehetetlen vállalkozásnak. A csapat (akik nem mellesleg a Half-Life első részét és annak két kiegészítőjének szinkronját készítették) egyfajta "websorozat" keretében elkészíti a Metal Gear Solid 3 Snake Eater Magyar Szinkronos változatát. A csapat a játék iránti rajongás mellett azért is készíti el, hogy az Angolul kevésbé tudók, a játék komplex történetét jobban megismerjék. Az úgymond"sorozatból" három rész már elérhető teljes Magyar nyelven. A legtöbb hang bár amatőr de akadnak közöttük rádiós műsorvezetők, énekesek, televíziós szereplők, a Lambda Szinkroncsoport (Half-Life 2 szinkron) 2 tagja de a csapat elmondása szerint bővülni fog még a paletta.

A csapat most kiadott egy kis kedvcsinálót is hogy meghozza a kedvetek a sorozat megtekintéséhez és nyomonkövetéséhez.

Hozzászólások

(#1) Silεncε


Silεncε
őstag

Hát őőő... Hajrá (bár nem tudom mi fog kisülni ebből), viszont ezt a kígyóevőt én annyira nem erőltetném (igen tudom hogy ez a fordítás, viszont nagyon idiótául habzik magyarul).

Fear is freedom! Subjugation is liberation! Contradiction is truth! Those are the facts of this world! And you will all surrender to them, you pigs in human clothing! - Kiryūin Satsuki

(#2) AllTheBest


AllTheBest
senior tag

Hát szerintem egy felirat bőven elég lenne... Borzasztó volt ezt végighallgatni. Mint amikor az általános iskolában előadnak egy színdarabot. ,,Kígyó,, hangja is nagyon erőltetettnek hangzik.
Tudom, csináljam meg jobban és majd akkor kritizáljam...

Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb

(#3) twollah1976


twollah1976
őstag

Engem a hangalámondásos VHS kazettákon cserélgetett filmekre emlékeztet.

\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.